bobson_9 04.03.16, 12:14 Polecam super internetowe biuro podróży. Mają fajne wycieczki do Londynu. Zwiedzałem z nimi i jestem pełen zachwytów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aseretka Re: samolotem do Londynu na zwiedzanie 04.03.16, 21:00 Faktycznie super wycieczka. Doliczając wszystkie dopłaty, bez kosztów wstępu do zwiedzanych obiektów, wychodzi prawie 1000 zł za dzień, bo ten czwarty dzień jest właściwie "pusty". Nie dawno taki sam spam był na forum Włochy, gdzie reklamowano wspaniałą wycieczkę samolotem do Rzymu. Widoczne biuro nie ma zbyt wielu klientów skoro musi spamować udając zadowolonych z wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
tess1956 Re: samolotem do Londynu na zwiedzanie 10.05.16, 15:48 Też bawiłabym się dobrze za pieniądze rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
berlinalka Re: samolotem do Londynu na zwiedzanie 16.06.16, 17:02 my polecamy insiderskie miejscówki dla osób interesujących się modą, sztuką i oczywiście szukających dobrego jedzenia LONDON I LOVE YOU :) intopassion.pl/london-i-love-you/ Odpowiedz Link Zgłoś
ortpol Re: samolotem do Londynu na zwiedzanie 18.07.16, 18:58 co znaczy insiderskie? buahahah Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszkowo Re: samolotem do Londynu na zwiedzanie 09.11.16, 08:42 Londyn jest super. Ja jeżdżę sama do siostry ona jest dla mnie przewodnikiem hehe. boje się latać i jeżdżę autobusem trochę długo ale rezerwowałam ostatnio bilet na busfor.pl/ i się opłacało Odpowiedz Link Zgłoś
mariana_123678 Re: samolotem do Londynu na zwiedzanie 17.05.23, 08:55 I frequently observe them to gain knowledge and then play 1v1.lol unblocked for fun, as it is a tremendously engaging survival shooting game. Your information is extremely useful to me and everyone else. Odpowiedz Link Zgłoś