ae_iwona 16.11.04, 19:32 www.picturesofplaces.com/Europe/ireland.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chuda_w-w Re: Link do stronki z swietnymi zdjeciami ;-) Irl 20.11.04, 16:22 A tutaj zdjęcia z kamer w Dublinie: e-kamery.pl/europa/kamera.phtml?numer=10 e-kamery.pl/europa/kamera.phtml?numer=12 e-kamery.pl/europa/kamera.phtml?numer=13 Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona Re: Link do stronki z swietnymi zdjeciami ;-) Irl 21.11.04, 09:30 no i jak zwykle pada deszczyk ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
burczykowa Re: Link do stronki z swietnymi zdjeciami ;-) Irl 11.12.04, 17:21 No cos takiego! Tyle ludzi w Dublinie o tej porze roku? Czyżby to obywatele nowych państw UE? Nigdy nie byłam tam tuz przed świętami- przyjemnie popatrzeć choć z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
burczykowa Dublin w kamerze 11.12.04, 17:18 Ja przeważnie korzystałam z tego: www.dublincity.ie/traffic/frame_c.htm To są kamery z Dublina (przebywałam w nim najczęsciej i dlatego taki sentyment...). Niestety od paru tygodni juz nie działają. Ale któż to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
burczykowa Re: Dublin w kamerze 16.02.05, 14:08 Kamery wreszcie działają!!! Ale -kurczę- od kiedy po Dublinie jeżdżą żółte autobusy z niebieskim dachem??? Za moich czasów tam ich nie było. Tylko, że od 2 lat w Dublinie mnie nie było... Płakać mi się chce! Wszystkich polskich dublińczyków proszę o pogłaskanie głowy Molly Malone- ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jita http://www.naszepodroze.pl/ 22.12.04, 12:50 Polecam stronkę www.naszepodroze.pl/ Może te zdjęcia też się zapodobają :-) Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
burczykowa NIESAMOWITE!!! 30.12.04, 13:56 Zazdroszczę!!! Tyle pieknych miejsc widziałaś! No i ta pogoda- na większości zdjęć niebiesiutkie niebo! Normalnie- gdyby nie znane mi widoki (głównie z przewodnika), to w życiu nie powiedziałabym, że to Irlandia! Byłaś na ROCK OF CASHEL????? O mamo- to moje marzenie! Tak samo Blarney Castle, Galway, Mizen Peninsula czy Cliff of Moher! koniecznie napisz, jak podróżowałaś i czy to było coś zorganizowanego we własnym zakresie, czy z biura podróży. Ja bywam tam najczęściej samolotem. Raz wybrałam sie rodzinnie i samochód był, ale przegadalismy prawie cały urlop ze znajomymi. Kurczę- super zdjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
kooniczyna Świetne 31.12.04, 14:09 Zdjęcia są extra! Nie obejrzałam ich wszystkich niestety, ale na pewno, z tych które widziałam coś na tło wezmę na pulpit :D. Podróż do Irlandii...och kiedy to moze być? Na pewno się kiedyś wybiorę, najlepiej sama żeby nic przypadkiem nie przeszkadzało :) jeszcze rez świetne zdjecia :) Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: http://www.naszepodroze.pl/ 03.01.05, 13:01 Dzięki za wyrazy uznania! Pogoda rzeczywiście nas zaskoczyła. Byliśmy własnym samochodem - wszystko zorganizowaliśmy sami :-) Szczegóły są na stronie - dział podróże Irlandia i porady Irlandia. Pozdrawiam serdecznie Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
burczykowa Re: http://www.naszepodroze.pl/ 05.01.05, 09:48 Sorry- nie doczytałam :(. W taki zachwyt wpadłam nad zdjęciami, że dopiero jak wróciłam do Twojej strony raz jeszcze, to poczytałam o przebiegu podróży. Gratuluję samozaparcia! No i umiejętności prowadzenia samochodu "po lewo". Tyle kilometrów przejechałaś! Kurczę- normalnie chyba męża zgwałcę, jeśli w tym roku nie dostanie urlopu o przyzwoitej porze na wyjazd do Irlandii. Tylko, że on stracił głowę dla Grecji... Też było super, ale jednak Irlandia to co innego... Serdeczne podziekowania za wszystkie wskazówki!!!! Bardzo cenne dla podróżowiczów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: http://www.naszepodroze.pl/ 11.01.05, 14:05 Kilometrów po lewej przejechał mąż... nie chciał oddać kierownicy... A podczas trasy prawostronnej się zmienialiśmy :-) My robimy tak: rok tam gdzie ja chcę, w następnym tam gdzie mąż... Biedak miał pod rząd Portugalię i Chorwację więc teraz 'kibluje' ;-) Ale i tak z wszystkich wyjazdów najbardziej podobały mu się kraje wybrane przeze mnie :-) ps1. w razie pytań dotyczących podróży można kontaktować się przez maila podanego na stronie ps2. w dziale linki jest również masa odnośników do ciekawych stron o Irlandii :-) ps3. trzymam kciuki za urlop i przekonanie męża :-) ps4. a Grecję polecam w maju :-) Odpowiedz Link Zgłoś
burczykowa Re: Link do stronki z swietnymi zdjeciami ;-) Irl 05.01.05, 09:49 Mozna zajrzeć jeszcze tutaj: www.irlandia.abc.pl www.mojairlandia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mariacki Re: Link do stronki z swietnymi zdjeciami ;-) Irl 13.01.05, 17:22 A ja polecam blog z blox.pl na temat Dublina. Zawsze świeże informacje o tym kraju:) dublin.blox.pl Naprawde bardzo polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.brzydulka Re: Link do stronki z swietnymi zdjeciami ;-) Irl 24.01.05, 23:00 www.tpi.poznan.pl - info, galerie zdjęć, forum dyskusyjne. Odpowiedz Link Zgłoś