GoĹÄ: rob IP: *.cable.ubr09.live.blueyonder.co.uk 16.03.07, 19:40 i been to llandudno... great mcdonalds... enjoyed walk on the beach (low tide)... lol ..people !!!! go to snowdon rather :O) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: artoo List z północnej Walii. Llandudno, kraina czarów IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.07, 20:49 ciekawe jak długo musieli czekać na słoneczną pogodę, żeby zrobić te zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: deo Re: List z północnej Walii. Llandudno, kraina cza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 00:39 Naprawdę piękna jest północna Walia i rejon Snowdonii ... tu góry tam morze ... i do tego stare zamki Convy Castle i Carnafoon Castle .... i wrzosowiska .... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: List z północnej Walii. Llandudno, kraina cza 29.03.07, 17:55 W lipcu przy zejsciu ze Snowdonu na Pyg Pass powaznie uszkodzilem sobie noge - co nie znaczy ze nie popieram przedmowcow. Snowdonia naprawde jest piekna! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: moka2 północna Walia - sielsko anielsko IP: *.acn.waw.pl 02.04.07, 15:53 zgadzam sie że Walia to piekna kraina. ja spedzilam tam tydzien. meiszkajac w bunkhousach w betws-y-Coed i robiac wypady do COnwy i Cearnarfonu - przesliczne zamki. pogoda doisywala nam caly czas - byl to lipiec - slonecznie, deszcz raz nas spotkal tylko. snowdon cudowny - podejscie latwe, zjad kolejka jeszcz przyjemniejszy. wszedzie pelno owiec - sielsko anielsko Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: północna Walia - sielsko anielsko 02.04.07, 16:03 W Conwy i Caernafon bardziej iz same zamki urzekly mnie remparts - mury obronne. Wlasciwie nie ma miejsca (w Caernafon) aby ich nie bylo widac. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcio2 Re: List z północnej Walii. Llandudno, kraina cza 09.04.07, 22:37 j ateż polecam a llandudno... piękna zatoka. tylko jeszcze te góry muszę odwiedzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcio2 Re: List z północnej Walii. Llandudno, kraina cza 09.04.07, 22:39 snowdon- cudne widoki wogóle ja to w walii zakochana :) dosłownie Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: List z północnej Walii. Llandudno, kraina cza 11.04.07, 20:17 A w Oxfordzie mowią, ze akcja "Alicji w krainie czarów" rozgrywa sie w Christ Church College Meadow. Jest tam nawet sklep "Alice in wonderland", bo podobno autor ksiazeczki byl profesorem Christ Church College. Niezaleznie od tego jaka jest prawda LLandudno to dla mnie najpiekniejsze miasteczko w Europie! Odpowiedz Link Zgłoś
smoczunia1 Re: List z północnej Walii. Llandudno, kraina cza 25.05.07, 12:29 Czesc Prawdopodobnie bede pracowac w tej miejscowości, troche czytałam i miejsce i widoki fajniutkie. Mam jednak pytanie czy ktoś wie jak bezpiecznie i w miarę bez komplikacji dojechac tam z Manchesteru z lotniska wieczorową porą :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
don05 Re: List z północnej Walii. Llandudno, kraina cza 06.06.07, 18:43 Llandudno zdecydowanie polecam! www.nationalexpress.com/ podaje 3 polaczenia dziennie, jedno bezposrednie, ostatnie, o 17:05. Niestety tutaj polaczen nocnych jest niewiele, szczegolnie do Walii... :) Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: On List z północnej Walii. Llandudno, kraina czarów IP: 89.231.219.* 27.05.09, 19:03 Witam. Mam pytanie, czy znajdzie sie w chwili obecnej rodak mieszkajacy w Llandudno?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gaja List z północnej Walii. Llandudno, kraina czarów IP: 85.128.109.* 17.08.09, 11:40 BYŁAM W POŁOWIE KWIETNIA,MIASTO I WIDOKI PIĘKNE .NA SZCZYT WJECHAŁAM KOLEJKĄ-JEST CO PODZIWIAĆ(STRASZNIE WIAŁO,ALE BYŁO WARTO). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KATI List z północnej Walii. Llandudno, kraina czarów IP: *.spidernet.pl 24.04.10, 20:16 BYŁAM W LLANDUDNIE I JESTEM ZAKOCHANA W TYM MIEJSCU ,PRZEPIĘKNE OGRODY I WIDOKI. W NOCY WIDOK Z OGRODÓW NA MIASTO JEST TAK UJMUJĄCY ŻE NAPRAWDĘ MOŻNA SIĘ POCZUĆ JAK W BAJCE. BO SCENERIA OGRODÓW JEST TYPOWO INSCENIZOWANA TA BAJKĄ .TO TRZEBA PRZEŻYĆ !!!!!!!!POLECAM KAŻDEMU CZASAMI CZUŁAM SIĘ SAMA JAK ALICJA . MAM NADZIEJĘ ZE JESZCZE TAM WRÓCĘ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: carla_dijon List z północnej Walii. Llandudno, kraina czarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.10, 10:48 Llandudno - jak nasz Sopot. molo i grand hotel w tak podobnym stylu. Ale idac od Rhos-on-Sea moza naprawde znalezc fajne miejsca. w Llandudno jadlam najlepsze fish&chips:). a zachody slonca piekne! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jankees Re: List z północnej Walii. Llandudno, kraina cza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 19:56 Popieram świetne są fish&chips z octem,właśnie wróciłem z urlopu w Walii,polecam jeszcze plażę w Barmouth oraz kajaki,łódki i surfing na jeziorze Bala. Odpowiedz Link Zgłoś