wanilia39 Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie 26.06.07, 19:37 prosze - podpowiedzcie! jade do kogos, ale chce miec pewną swobode w wydawaniu kasy:) może ktoś podpowie... zupełnei nei znam tamtejszych cen.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurp Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie IP: *.jmdi.pl 27.06.07, 12:43 a może zobacz brytyjskie Tesco i poprzeliczaj sobie ichniejsze ceny/ tak czy siak po przeliczeniu funtów na polskie rzeczy które mnie interesowały (pieluszki dla dziecka) wyszły podobnie www.tesco.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
erka44 Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie 27.06.07, 18:40 to wzystko zależy od tego,co masz tam zamiar robić,ja szukam książek,perfum na promie,wyprzedazy,herbaty itp i zwiedzam,więc trochę to kosztuje,ale ktoś może chce tylko pić angielskie piwo i jeść bagietki,więc będzie inaczej myślęc o budżecie,musisz sprcyzować,co chcesz tam robić, transport w Londynie jest dość drogi Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia39 Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie 27.06.07, 21:11 będziemy w manchesterze u znajomych. chcemy troche zobaczyc, cos fajnego kupić - raczej drobiazgi... bede z dzieckiem prawie 3 letnim i prawie 13 letnim Odpowiedz Link Zgłoś
erka44 Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie 28.06.07, 21:41 wziełabym ok 200 funtów i kartę kredytowa, ale zaznaczam ,że dużo zwiedzam i kupuje, moje dzieci troche starsze i syn myszkuje po ksiegarniach, a córka po wyprzedażach, jeśli będziesz w okresie wyprzedaży to można coś fajnego kupić, a na promie kupuję perfumy, wybrane marki duuużo taniej niż u nas no i można płacić w euro, nie wydaję nic na jedzenie,czasem na piwo w pubie bo nie muszę, poza tym znam głównie Londyn, nie wiem jak to w Manchesterze,muzea narodowe zwykle bezpłatne ze wszelkimi udogodnieniami dla mam z małymi dziećmi,sprawdz informacje o tym mieście, tam będzie o cenach i wstępach i różnych atrakcjach,dzieci mają zniżki Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia39 Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie 29.06.07, 00:23 bardzo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia39 Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie 29.06.07, 08:45 a np mp3 lub mp4 - warto tam kupic (pytanie mojego syna!) :) Odpowiedz Link Zgłoś
erka44 Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie 30.06.07, 16:29 zazwyczaj jest drożej niż u nas,ale szczególnie w czasie wyprzedaży czyli teraz ,ale nie tylko , można trafić na jakąś okazje Odpowiedz Link Zgłoś