Dodaj do ulubionych

ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie

25.06.07, 19:25
w WB?
Obserwuj wątek
    • wanilia39 Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie 26.06.07, 19:37
      prosze - podpowiedzcie!
      jade do kogos, ale chce miec pewną swobode w wydawaniu kasy:)
      może ktoś podpowie...
      zupełnei nei znam tamtejszych cen....
      • Gość: blurp Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie IP: *.jmdi.pl 27.06.07, 12:43
        a może zobacz brytyjskie Tesco i poprzeliczaj sobie ichniejsze ceny/ tak czy siak po przeliczeniu funtów na polskie rzeczy które mnie interesowały (pieluszki dla dziecka) wyszły podobnie www.tesco.com/
    • erka44 Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie 27.06.07, 18:40
      to wzystko zależy od tego,co masz tam zamiar robić,ja szukam książek,perfum na
      promie,wyprzedazy,herbaty itp i zwiedzam,więc trochę to kosztuje,ale ktoś może
      chce tylko pić angielskie piwo i jeść bagietki,więc będzie inaczej myślęc o
      budżecie,musisz sprcyzować,co chcesz tam robić, transport w Londynie jest dość drogi
      • wanilia39 Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie 27.06.07, 21:11
        będziemy w manchesterze u znajomych. chcemy troche zobaczyc, cos fajnego kupić -
        raczej drobiazgi... bede z dzieckiem prawie 3 letnim i prawie 13 letnim
        • erka44 Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie 28.06.07, 21:41
          wziełabym ok 200 funtów i kartę kredytowa, ale zaznaczam ,że dużo zwiedzam i
          kupuje, moje dzieci troche starsze i syn myszkuje po ksiegarniach, a córka po
          wyprzedażach, jeśli będziesz w okresie wyprzedaży to można coś fajnego kupić, a
          na promie kupuję perfumy, wybrane marki duuużo taniej niż u nas no i można
          płacić w euro, nie wydaję nic na jedzenie,czasem na piwo w pubie bo nie muszę,
          poza tym znam głównie Londyn, nie wiem jak to w Manchesterze,muzea narodowe
          zwykle bezpłatne ze wszelkimi udogodnieniami dla mam z małymi dziećmi,sprawdz
          informacje o tym mieście, tam będzie o cenach i wstępach i różnych
          atrakcjach,dzieci mają zniżki
          • wanilia39 Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie 29.06.07, 00:23
            bardzo dziękuję!
    • wanilia39 Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie 29.06.07, 08:45
      a np mp3 lub mp4 - warto tam kupic (pytanie mojego syna!) :)
      • erka44 Re: ile "kieszonkowego" na dwa tygodnie 30.06.07, 16:29
        zazwyczaj jest drożej niż u nas,ale szczególnie w czasie wyprzedaży czyli teraz
        ,ale nie tylko , można trafić na jakąś okazje
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka