mirac7 01.01.08, 22:40 Pewnie zaraz posypie sie tu na mnie od plci pieknej jak grom z jasnego nieba...ale obserwujac wczoraj doszlam wlasnie do takiego wniosku...sa bardziej zadbane,gustownie ubrane,ladniejsze cery... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: andrej Re: Angielki i Irlandki ladniejsze od Polek... IP: *.lei3.cable.ntl.com 02.01.08, 04:20 tez doszedlem do tego wniosku,lecz juz wczesniej,ale tyczy sie to Polek w UK/IE,niespotkalem naprawde ladnej-tak zeby dech zapieralo,w PL owszem-poznalem wiele ladnych i "z klasa"-jedna jest nawet w IE podobno:)..pozatym przewaznie tu Polki sa jak napisalas-zle ubrane (tanie badziewne ciuchy)i jak widze"solary"to mi sie chce rzygac-ma 23 lata a wyglada na 43-solara tylko postarza i niszczy cere-chociaz wczoraj na balu spotkalem jedyna Polke(dopiero po kilku minutach tanca doszlismy do wniosku ze ona i ja to nie angole jak myslelismy na poczatku)ibyla atrakcyjna(22lata wprawdzie)lecz dostala reprymende za ubior-spodnie na takiej imprezie to porazka:)Chyba jako jedyna. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Angielki i Irlandki ladniejsze od Polek... 02.01.08, 08:51 buhahahahah nie badz smieszna.Ile razy koledzy dostaja kontrakt w UK to marudza, ze musza te maszkarony ogladac :-DDDd, dobrze, ze tam tyle Polek jest to teraz juz jest duzo lepiej niz kilka lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
mirac7 Re: Angielki i Irlandki ladniejsze od Polek... 02.01.08, 21:50 Chyba masz na mysli kolegow co ani slowa po angielsku...albo takich co sie zala przed zona,ktora w Polsce zostala.... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Angielki i Irlandki ladniejsze od Polek... 03.01.08, 11:45 mirac7 napisała: > Chyba masz na mysli kolegow co ani slowa po angielsku...albo takich co sie zala przed zona,ktora w Polsce zostala.... pudlo :-P. Poza tym jakos w Dublinie nie zauwazylam zadnej atrakcyjnej Irlandki....w kwietniu porzyjrze sie ponownie. A koledzy maja spore rozeznanie bo jezdza po calej Europie od UK i Irlandii przez Hiszpanie, Wlochy, Nimecy, Skandynawie po Rosje i Ukraine :-P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mi Re: Angielki i Irlandki ladniejsze od Polek... IP: *.range86-151.btcentralplus.com 27.02.08, 23:00 no jesli ktos gustuje w blond-swiniakach w koszmarnie bezgustownych ciuchach absolutnie niedobranych do figury to w Anglii bedzie sie czul jak w raju ! P.S. ktos kiedys powiedzial, ze Anglik to krzyzowka swini z czlowiekiem i chyba mial racje..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: r. Re: Angielki i Irlandki ladniejsze od Polek... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 29.02.08, 02:16 to nie pij wiecej :) zauwazylem zupelnie cos odwrotnego. poza tym te ladniejsze to sa w wieku 12-15, potem sa 16-19 i maja juz jedno dziecko oraz jeszcze czasem sie dobrze ubiora, w wieku 20-24 to juz 2ka dzieci i rozowy dresik na codzien, a reszta sie sypie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zuzia Re: Angielki i Irlandki ladniejsze od Polek... IP: 85.134.196.* 03.03.08, 14:19 Jestem w Dublinie 2,5 roku i przez ten czas widzialam kilka podkreslam kilka ladnych i zadbanych Irlandek. Moja opinie podzielaja wszyscy znajomi, bo Polke tutaj mozna poznac od razu!..po urodzie, ktorej niestety Irlandki musza nam pozazdroscic i po schludnym ubiorze, a nie pizamowym dresie..pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1973 Re: Angielki i Irlandki ladniejsze od Polek... 12.07.08, 23:05 tak jak w kazdym narodzie/spolecznosci sa rozne osoby... troszke to twoje stwierdzenie powierzchowne :-) mozna spotkac zadbane kobiety ale i takie, ktore nosza obdarty lakier na paznokciach :-) pytanie czy te zadbane maja tak samo zadbane domy :-))) ci co dzielili mieszkanie z Irlandzykami wiedza o co chodzi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś