Gość: violeś IP: *.waldex.3s.pl 20.12.08, 22:08 Czy ktoś korzystał z tych taxówek na terenie londynu???Jak oceniacie ich usługi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Fly minicabs-czy ktoś korzystał z ich usług?? IP: *.brnt.cable.ntl.com 03.01.09, 01:30 Jezdzilam z nimi kilka razy. Zawsze byli na czas, rozmowni, niektorzy nawet zabawni ;-) Sa OK moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeteee Re: Fly minicabs-czy ktoś korzystał z ich usług?? IP: *.brnt.cable.ntl.com 04.01.09, 02:04 bez zastrzezen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotka Re: Fly minicabs-czy ktoś korzystał z ich usług?? IP: *.mia.three.co.uk 04.01.09, 09:26 przylecielismy w piatek z PL. Samolot byl troche przed czasem, ale kierowca juz czekal, mial zamowiony fotelik dla mojego synka i szybko odwiozl nas do domu. Szczerze wiec polecam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Fly minicabs-czy ktoś korzystał z ich usług?? IP: *.117.c66.petrotel.pl 04.01.09, 21:45 A jak kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeteee Re: Fly minicabs-czy ktoś korzystał z ich usług?? IP: *.brnt.cable.ntl.com 06.01.09, 04:03 Na trasach gdzie jezdze (z zachodniego Londynu na heathrow, Stansted i Luton) to maja podobne ceny, lub sa nawet tansi czasami od lokalnych minicabow. Ale maja lepsze (nowsze, czystsze ;-) auta, no i nasi kierowcy, a nie Hindusi, czy Kurdowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logon Re: Fly minicabs-czy ktoś korzystał z ich usług?? IP: *.polkomtel.com.pl 22.06.09, 13:39 obawiam sie, ze ceny podane na stronie to tylko wabik. po dodzwonieniu sie podaja ceny, ktore nie sa juz az tak konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Wayne Re: Fly minicabs-czy ktoś korzystał z ich usług?? IP: 74.55.11.* 16.09.09, 14:39 jezdzilem kilka dni z kierowcami z tej firmy w popzednim tygodniu i wszystko bylo dobrze. Czekal na mnie driver na lotnisku, i zawozl w kilka mieisc, jak potrzebowalem. Przez pare dni tak jezdzilismy. W ostatni dzien z ealingu na heathrow jechalem i koszt byl dokladnie 18, tak jak mowil operator w biurze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Fly minicabs-czy ktoś korzystał z ich usług?? IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.09, 16:30 Jest też podobna firma: www.nalotnisko.co.uk Zamówiłam przez polski numer telefonu, kierowca czekał na lotnisku na nas i na dodatek na koniec cena była funt mniejsza, niż powiedział mi ktoś przez telefon. Więc szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Fly minicabs-czy ktoś korzystał z ich usług?? IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.09, 16:33 Upsss, właśnie przeczytałam, że to i jedna i ta sama firma ;-) "NaLotnisko.co.uk to po FlyMiniCabs.co.uk kolejna marka należąca do pierwszej polskiej firmy taksówkowej* (Mini Cab) w Londynie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Fly minicabs-czy ktoś korzystał z ich usług?? IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.10, 03:04 A czy ktoś korzystał z usług firmy taksówkarskiej Tip Top Minicabs: www.pl.tiptopminicabs.co.uk/ ? Byłabym wdzięczna za odpowiedź. Raz skorzystałam z taxówek Fly Minicabs, ale oni obsługują chyba tylko lotniska (nie wykonują przejazdów lokalnych w Londynie, a teraz właśnie na tym mi zależy). Z góry dzięki. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Fly minicabs-czy ktoś korzystał z ich usług?? IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 10:06 Bardzo dobra korporacja, wyczerpujace informacje zarowno podczas kontakto na gadu gadu z ich centrala, jak i pozniej, podczas jazy z kierowca. Czysto, sympatycznie, punktualnie, Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: Fly minicabs-czy ktoś korzystał z ich usług?? IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 15:39 Jeżdziłam kilka razy, ale ostatnie dwa to był szoook. Kierowca spóźniony, opryskliwy, a w samochodzie po prostu śmierdziało! Nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś