maniaczytania 03.07.10, 13:04 czytalyscie? Jesli nie, to goraco polecam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ojuciasan Re: "Cukiernia pod Amorem" 04.07.10, 18:22 Czytałam fragmenty. No, może... Choć niezbyt przepadam za sagami, a zdaje się na sagę się tu zanosi? Odpowiedz Link
kamkap Re: "Cukiernia pod Amorem" 06.07.10, 09:31 A ja chętnie przeczytam, ale nie chcę kupować (nie mieszczę się już z książkami w domu), poczekam na egzemplarz biblioteczny Odpowiedz Link
maniaczytania Re: "Cukiernia pod Amorem" 06.07.10, 23:20 tu [a="mojeprzemiany.blox.pl/2010/06/Cukiernia-pod-Amorem-Zajezierscy-Malgorzata.html"]moja recenzja[/a] mysle, ze moglaby Ci sie spodobac - jest zagadka, prawie, ze kryminalna, a do tego naprawde ciekawe fragmenty historyczne, pokazujace takie zwyczajne zycie w tamtych czasach tyle, ze zagadka sie nie rozwiazuje w pierwszym tomie - od razu uprzedzam Odpowiedz Link
maniaczytania Re: "Cukiernia pod Amorem" 06.07.10, 23:21 dziwnie sie link zapisal, ale dziala Odpowiedz Link
ojuciasan Re: "Cukiernia pod Amorem" 07.07.10, 00:33 Brzmi nieźle, choć wolałabym to wszystko... w jednym tomie To ja Ci jeszcze polecam "Emerantę" Skalskiej, bodajże Joanny. Mądra, intrygująca, wielowątkowa, choć zmieściła w niewielkiej objętości. Wątek współczesny może trochę słabszy niż ten główny, ale i tak książka na tym niewiele traci. Ale, ale!... Znalazłam na Twojej stronie "Dom z papieru"! To jedna z moich ukochanych książek Odpowiedz Link
benetowna1 Re: "Cukiernia pod Amorem" 08.07.10, 17:26 Też mam ochotę na tę książkę, pewnie ją kupię. Mam na myśli Cukiernię A jeśli lubicie lekką literaturę kobiecą , to nieśmiało zapraszam do lektury mojej powieści zaczytani.pl/ksiazka/zamowienie_z_francji,druk Odpowiedz Link
ojuciasan Re: "Cukiernia pod Amorem" 12.07.10, 01:43 O kurczę, co ja napisałam - "Eremanta" oczywiście, nie Emeranta, czeski błąd, ale przez to trudniej znaleźć, a warto Przepraszam! Odpowiedz Link
anetapzn Maniaczytania:) 12.07.10, 17:04 Jak porównałas książkę do Godziny pąsowej róży i Małgosia contra Małgosia to kupuję w ciemno. Rany, to moje ukochane książki i filmy z dzieciństwa. Zaraz zamawiam w empiku. Odpowiedz Link
maniaczytania Re: Maniaczytania:) 12.07.10, 22:36 Mam nadzieje, ze sie nie zawiedziesz Odpowiedz Link
anetapzn Re: Maniaczytania:) 20.07.10, 14:39 Już książeczka w domku, na kupce czeka grzecznie na swoja kolej. Mam nadzieję, ze mi się spodoba. Dam znać, jak przeczytam. A tak przy okazji- dzięki za przypomnienie o Na wschód od Edenu. Super sie czytało. Odpowiedz Link
anetapzn Re: "Cukiernia pod Amorem" 31.08.10, 10:53 Przeczytałam i potwierdzam- na prawdę warto. Rewelacyjna ksiażka z taka specyficzną atmosferą. Akurat na letnią słotę i zimnice. Odpowiedz Link