Dodaj do ulubionych

Znudzenie czytaniem?

20.02.12, 22:21
Macie takie okresy, że zaczynacie czytać piętnaście książek na raz i żadna nie jest w stanie Was zainteresować?
Obserwuj wątek
    • oczarowana_ulegloscia Re: Znudzenie czytaniem? 22.02.12, 12:24
      Tak. Bywa, że te okresy są znacznie dłuższe niż dzień, dwa czy nawet rok.
      Czytam i nie wiem, co czytam. Nie umiem zatrzymać myśli nad czytaną treścią,nie pamiętam tego, co przeczytałam.
      W życiu bywa baaardzo różnie...
      • cen.taurea Re: Znudzenie czytaniem? 26.04.12, 22:08
        zdarzało się, zawsze w jakiś trudny czas, kiedy nie tylko na książce, ale i na pracy nie mogłam się skupić
        • kasia111177 Re: Znudzenie czytaniem? 27.04.12, 22:15
          To u mnie trochę inaczej - jakieś wali, to sobie siedzę z książką i czekam aż kurz opadnie.
          A jak jest super bosko lajtowo i można by się z książką zrelaksować - nic mnie nie może zaciekawić. Póki co, na dziś czekam, aż kurz opadniewink
          • forum.master Re: Znudzenie czytaniem? 14.04.13, 21:57
            miewam. zmeczenie wszystkim, czas po bardzo intensywnej i wciagajacej lekturze, brak czegokolwiek ciekawego do czytania... to wszystko moze wywołać taki stan
            • grymasisko Re: Znudzenie czytaniem? 20.05.13, 21:58
              Bywa też tak, ze mam rozpoczęta 10 ksiażek i zadna mnie nie wciąga, a potem trafie na jedną, która mnie porwie i nie ma zmiłuj wink
    • kostusiak123 [...] 15.04.13, 13:30
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • kasia111177 [...] 20.04.13, 22:36
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • nowalia Re: Znudzenie czytaniem? 29.03.19, 10:55
      ja tak często mam, muszę się zazwyczaj zająć czymś innym, i po jakimś czasie wszystko wraca do normy. Teraz niestety czytam strasznie mało, nie mogę się skupić.
      • hmmm11 Re: Znudzenie czytaniem? 23.05.20, 10:28
        Tez tak mam od czasu do czasu nie potrafie przeczytac 10 str, a potem kupuje i od piatku do niedzieli czytam jak opetany (1000 str-3,4 ksiazki bez oderwania ).
    • lenamagda11 Re: Znudzenie czytaniem? 16.05.22, 14:41
      Ja mam tak od jakiegoś miesiąca, bardzo męczę ostatnią książkę...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka