Dodaj do ulubionych

Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E

22.06.10, 13:38

Witam, mam 20 lat i prawo jazdy kat B,C,E lecz mogę jezdzić pojazdem o
dopuszczalnej masie do 7.5t z racji tego że nie mam 21 lat. Chciałbym zapytać
gdzie można złożyć podanie w częstochowie żeby jezdzić jakimś dostawczakiem
albo małą
ciężarówką. Dodam że interesuje mnie praca na krajówce i może być to praca w
nocy, na wyjazdach
Obserwuj wątek
    • Gość: .do autora.. Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E IP: *.xdsl.centertel.pl 22.06.10, 14:02
      wystarczy jak juz zalozyles jeden ten temat, nie rob z siebie kretyna !
      • lukasz531 Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E 22.06.10, 14:21
        i były 4 odpowiedzi w tym 1 konkretna a kretyna to z siebie robisz nie potrafiąc
        odpowiedzieć na pytanie, które jest jasno zadane w temacie. Każda inna odpowiedź
        jest zbędna i dlatego kretyńska.
    • dudus00113 Gdzie sa moderatorzy ?? 22.06.10, 14:39
      lukasz531 napisał:

>
      > Witam, mam 20 lat i prawo jazdy kat B,C,E lecz mogę jezdzić pojazdem o
      > dopuszczalnej masie do 7.5t z racji tego że nie mam 21 lat. Chciałbym zapytać
      > gdzie można złożyć podanie w częstochowie żeby jezdzić jakimś dostawczakiem
      > albo małą
      > ciężarówką. Dodam że interesuje mnie praca na krajówce i może być to praca w
      > nocy, na wyjazdach

Nie tylko ty szukasz pracy, lecz ci bardziej inteligentni wiedzą gdzie szukać
      a nie śmiecą tego forum.
      Gdzie jest moderacja ?
      • Gość: dp [...] IP: *.prenet.pl 22.06.10, 14:52
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • lukasz531 Re: Gdzie sa moderatorzy ?? 22.06.10, 14:58
          Dzięki za poparcie, dopiero szkołę skończyłem i nie szukałem nigdy pracy ale
          widać mądrale pokończyli szkoły w wieku 16 lat i wiedzą gdzie szukać... Albo
          sami mają po 16 lat i cwaniaków zgrywają.
    • Gość: b Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 20:23
      łukasz531 zaprezentowałeś się z jak najgoszej strony idź do
      psychologa podpowie ci jak walczyć ze swoimi niedoskonałościami.
      później szukaj pracy i pomocnej ręki.
      • lukasz531 Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E 22.06.10, 20:34
        znowu jakaś zbędna odpowiedź.... Czy wy ludzie czytać nie potraficie? a ponadto
        temat nie jest o moich problemach związanych z psychiką tylko temat o pracy,
        więc jak nie masz nic konkretnego do wniesienia do niego to po prostu nie pisz
        bo szkoda tematu zaśmiecać.
        • looooooook Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E 22.06.10, 21:29
          po co odpowiadasz na wypowiedzi jakichś niewydarzonych troli ? olej frajerstwo i
          czekaj może jakaś ciekawa odpowiedź się znajdzie przez przypadek
    • Gość: ela Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E IP: 188.33.81.* 22.06.10, 22:19
      Będzie ciężko znaleść pracę
      • lukasz531 Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E 22.06.10, 22:38
        to wiem ale nie był bym sobą gdybym nie szukał. W ostatnie wakacje pracowałem w
        trw i nigdy więcej na produkcję, z resztą nie po to ponad 5tyś w prawo jazdy
        zainwestowałem zeby na produkcji za 6.5zł zasuwać jak chińczyk i chcąc zarobić
        1300zł nabijać nadgodziny.
    • Gość: .do autora [...] IP: *.xdsl.centertel.pl 23.06.10, 21:17
      • lukasz531 [...] 23.06.10, 21:43
        • dyziek_o Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E 24.06.10, 07:46
          Jeśli znasz j.włoski lub angielski na poziomie w miarę znośnym, - napisz; podam
          ci namiar na firmę typu TIR. Mają tam samochody na jakie masz uprawnienie ale
          jeżdżą do Włoch.
          Mniej więcej cztery dni w trasie. Jednak trza znać angielski lub włoski.
          Pozdrawiam,
          Dyzio.
        • Gość: majka Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 08:32
          Łukaszu, spróbuj w "Michasiu". To jest krajówka. Rozwożą ciastka po kraju. W
          związku z tym chyba trzeba mieć świadectwo z Sanepidu.
          I jeszcze jedno, nie odpowiadaj na zaczepki, bo z durniami się nie dyskutuje,
          wszak oni sprowadzą Cię do swojego poziomu i przez doświadczenie - pokonają.
          Życzę powodzenia!
          • lukasz531 Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E 24.06.10, 12:19
            Nareszcie jakieś odpowiedzi :)
            Niestety nie mogę jezdzić autem większym niż 7.5t bo nie mam 21 lat.
            W michasiu byłem i "zadzwonią"...
            • Gość: aaa Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E IP: 188.33.26.* 24.06.10, 13:53
              etransport.pl/ moze tu cos znajdziesz , czestochowa.olx.pl/ tu
              tez czasem cos jest ,
              www.psz.praca.gov.pl/main.php?do=poSearch&als=poszukujacypracy Urzad
              pracy tez mozesz szukac
              Czytajac temat dochodze do wniosku ze niektorzy na tym forum siedza tylko na
              kompie i pisza na wszystkich tematach bluzgajac na innych , nie wiem jakas
              czestochowska choroba czy co ?? Do koscialo modlic sie wiecej w takim razie!!
              :D:D:D:D Pozdro dla normalnych ;)
              • lukasz531 Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E 24.06.10, 13:58
                Dzięki za linki, juz szukam :)
                • Gość: majka Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 08:34
                  A przeglądasz ogłoszenia w "Pośredniku", może coś znajdziesz?
                  • Gość: do majki Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E IP: *.xdsl.centertel.pl 25.06.10, 08:44
                    Gość portalu: majka napisał(a):

> A przeglądasz ogłoszenia w "Pośredniku", może coś znajdziesz?

wystarczy jak przegladam to forum, na Posrednika szkoda kasy tracic.
                    • lukasz531 Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E 25.06.10, 10:02
                      Oczywiście że przeglądam, dzisiaj były 3 ogłoszenia. 2 na HDS i jedno dla
                      jakiegoś emeryta.
                      • Gość: gośćiówa Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 13:32
                        A firmy typu Bracia Strach, Remondis itp?
                        Nie wiem jak ciężki jest taki samochód
                        • lukasz531 Re: Gdzie do pracy? Kierowca B, BE, C, C E 06.07.10, 16:50
                          śmieciarki są powyżej 7.5t a kontenerówki czasem do 7.5t ale na taką robotę nie
                          mam co liczyć bo to wbrew pozorom dobra robota. 2ga sprawa to bracia strach
                          odpadają, bo jazda samochodem bez hamulców nie jest bezpieczna.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka