Dodaj do ulubionych

Inwazja światła

12.09.10, 15:50
www.eventim.pl/pl/bilety/inwazja-swiatla-fire-dance-rudniki-lotnisko-78469/event.html
Tylko czemu to nie będzie odbywać się w Olsztynie, jak dla mnie Rudniki w ogóle nie mają klimatu tego który miał Olsztyn
I tak się wybiorę, chyba przez sentyment aby znowu zobaczyć coś podobnego .
Obserwuj wątek
    • Gość: konik Re: Inwazja światła IP: *.sc.czest.pl 12.09.10, 16:02
      Na impreze w olsztynie nie wyraza zgody konserwator zabytkow, juz od paru ladnych lat.
      • Gość: Andyy Re: Inwazja światła IP: *.chello.pl 12.09.10, 20:29
        I 250(!) właścicieli tych run. Sami nie wiedzą, ile zedrzeć.
        • Gość: aaaa Re: Inwazja światła IP: *.alfanet24.pl 12.09.10, 21:28
          I znowu Kościelec, Rudniki, Redziny, Marianka i Rząsawy będą zakorkowane. A ulice zmienione na jednokierunkowe.
        • k2i Re: Inwazja światła 15.09.10, 09:42
          Oj wiedzą wiedzą czego chcą i to nawet za dobrze, to samo konserwator zabytków, nikt nie był święty w tym sporze kidy to z Olsztyna odchodził główny organizator tej imprezy....chłopaki chcieli czegoś więcej...oczywiście cała gmina wie jak to było tyle że oficjalnie nikt tego w żadnej gazecie nie napisał/powiedział
        • Gość: henryk 8 Re: Inwazja światła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 21:03
          W Rudnikach na lotnisku też będzie ok, ruiny ma zastąpić hiper nowa technologia, to już nie będzie tylko strzelanie.
          Dzisiaj kupiłem bilety na allegro w pakiecie paczka, kupujesz 5 to 2 dostajesz gratis
    • Gość: malsa Re: Inwazja światła spot tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 21:04
      wygląda to nieźle !!!
      poza tym lubię fragmę
      • Gość: Ola Re: Inwazja światła spot tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 22:57
        Nigdy na takim czymś nie byłam. Niech ktoś mi napisze, czy można mieć parasol zamiast płaszcza przeciwdeszczowego? Wolę zapytać teraz niż miałabym się wracać taki kawał do samochodu :)
        • Gość: Sławek Re: Inwazja światła spot tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 08:43
          Nie wiecie gdzie w Częstochowie można kupić bilety ?
          • Gość: Ola Re: Inwazja światła spot tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 09:30
            Na 100% w empiku.
            • Gość: . Re: Inwazja światła spot tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 09:38
              jaka cena biletow?? nigdzie nei widze info
              • Gość: Ola Re: Inwazja światła spot tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 09:50
                49 zł
                • Gość: . Re: Inwazja światła spot tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 10:53
                  dzieki Ola
                  • Gość: dark Re: Inwazja światła spot tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 23:11
                    a czy ktoś sie wybiera na to widowisko z wawy? chętnie się przyłączę i mam bilety w okazyjnej cenie;>
                    • Gość: Anka Re: Inwazja światła spot tv IP: *.centertel.pl 22.09.10, 19:23
                      Siema,

Ja jadę z wawy w sobotę ok 10.00, bilet już mam, ale można się złożyć na paliwo :)
                      kontakt: maly_czort@op.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka