Dodaj do ulubionych

Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysiacleci

21.01.12, 23:34
Młoda czarna suczka lata na osiedlu Tysiaclecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysia IP: *.directvps.nl 22.01.12, 11:19
      sznur na szyje i do schroniska!!!!
    • Gość: sylwek Re: Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysia IP: *.alfanet24.pl 22.01.12, 11:41
      wszędzie pełno młodych suczek, najwięcej na dyskotekach
    • Gość: gdybacz Re: Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 12:46
      Po komentarzach widać, że dzieci właśnie się obudziły i zasiadły przed komputerkami.
    • cara-mina Re: Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysia 22.01.12, 18:52
      Proszę zadzwonić do schroniska. Przyjadą i zabiorą psa . Właściciel pewnie go tam szuka
      • Gość: konrad Re: Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 19:29
        Do czasu złapania suczki z uwagi na zagrożenie katastrofą drogową proponuje tą część miasta wyłączyć z ruchu .
        • Gość: lubie psy Re: Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysia IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.01.12, 19:37
          Widocznie suczka nie dogadała sie ze swoim panem,szkoda bo psy sa najwierniejszymi przyjaciołmi, jezeli pan skrzywdzil zwierze, czeka go to samo, spotka chycla który go przywiąże i skopie dupe, albo jeszcze gorzej. Przyjdzie kryska na matyska.
    • Gość: gościuuu Re: Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysia IP: *.96.241.59.tvksmp.pl 22.01.12, 20:23
      4328jk napisała:

> Młoda czarna suczka lata na osiedlu Tysiaclecie.

No i co z tego?? To jej pomóż albo do schroniska zawieź. Zawiadom kogo trzeba. Pisząc pierdoły na forum myślisz że zdjąłeś/aś z siebie odpowiedzialność???!!!
      • cara-mina Re: Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysia 23.01.12, 09:01
        Nie zgadzam sie z Tobą Gościuuu. Gdy w sylwestra zaginął mój pies czekałam na takie informacje. Szkoda tylko, że osoby niezainteresowane zaśmiecają forum.
        • Gość: gościuuu Re: Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 11:01
          cara-mina napisała:

> Nie zgadzam sie z Tobą Gościuuu. Gdy w sylwestra zaginął mój pies czekałam na t
          > akie informacje. Szkoda tylko, że osoby niezainteresowane zaśmiecają forum.

A co to za informacja?? "Suczka lata"??? Gdzie dokładnie??? Na jakiej wysokości "lata"??? Gdzie zdjęcie albo opis suczki??? Skąd wiadomo, że to suczka??? Skąd wiadomo, że bez opieki (w blokowiskach ludzie niestety wypuszczają psy same "na spacer")??? Taka informacja to żadna informacja. Tysiąclecie duże a właściciel niekoniecznie na forum jej szuka.
    • Gość: acotopo Re: Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysia IP: *.183.133.121.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.01.12, 10:05
      I gdzie są Ci wszyscy obrońcy zwierząt?
      Niech wezmą suczkę do siebie - chyba, że tylko potrafią pisać na forum
    • dyziek_o Re: Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysia 23.01.12, 20:11
      A głupi "częstoch" znowu na forum smrodzi.
      Do adminów:
      Zwracam się z uprzejmą prośbą o likwidowanie każdego wpisu tego trolla.
      Będzie to z zyskiem dla tego forum. Mam na myśli oczywiście poziom intelektualny.
      Z wyrazami,
      / szacunku oczywiście /
      Dyzio.
      • ancymonka Re: Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysia 24.01.12, 10:13
        Staram się, staram. Jak nie wszystko wyłapuję to mail mój jest chyba znany? ;)
    • dyziek_o Re: Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysia 24.01.12, 09:39
      Czyż byś repliki się spodziewał,
      nie dam ci prztyczka ani klapsa,
      nie powiem nawet - pies cię je......,
      bo był by to mezalians dla psa.
      Dyzio.
      • dyziek_o Re: Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysia 24.01.12, 19:50
        To oczywiście było do poprzednika.
        Ale moderatorzy staneli na wysokości zadania i posta wywalili.
        Bo nic wspólnego z kulturą nie miał ! O!
        Ancymonka; - wobec tego i mój post wywal. Bo bez sensu jest.
        Pozdrawiam serdecznie,
        Dyzio.
    • Gość: :( Re: Młoda suczka lata bez opieki na osiedlu Tysia IP: *.182.36.239.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.01.12, 22:51
      Widziałem ją dziś na Kurpińskiego w okolicach przedszkola, nie dała się złapać. Zadzwoniłem do schroniska ale mówić krótko nie byli zainteresowani, straż miejska też miała to nie powiem gdzie. Jakieś pomysły jak jej pomóc w ten mróz?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka