21.03.12, 19:21
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • lic_po Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 21.03.12, 19:58
      Jedno pytanie - po co ta kropka na końca tego bełkotu?
      • sandoran1962 Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 21.03.12, 22:13
        zeby taki baran się dziwil
        • sandrusooo Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 23.04.12, 12:38
          Teraz to : G&S HAUSE - ŚWIAT NIERUCHOMOSCI
          znajdziecie na: nieruchomości.net.pl
          lub: gratka.pl (biura nieruchomości)
    • sandoran1962 Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 22.03.12, 23:55
      marny z ciebie wróbelek skoro nawet wyslowic się nie umiesz nie mowiac już o pisaniu nie martw się Ty na pewno orlem nigdy nie będziesz za maly masz mozg by to pojac t to ze urodziles się wyjątkowym gamoniem zachowaj dla siebie tu nie musisz się tym chwalić
      • techbudex Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 23.03.12, 17:30
        sandoran1962 napisał:

> marny z ciebie wróbelek skoro nawet wyslowic się nie umiesz nie mowiac już o pi
        > saniu nie martw się Ty na pewno orlem nigdy nie będziesz za maly masz mozg by t
        > o pojac t to ze urodziles się wyjątkowym gamoniem zachowaj dla siebie tu nie mu
        > sisz się tym chwalić
        Bełkot pokroju obszczymurka. Miałem coś napisać o Megadom ale dam spokój bo szkoda klawiszy .
      • sandrusooo Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 23.04.12, 21:42
        ŁADNE EPITETY
    • bezpocztyonline Ale o co chodzi? 23.03.12, 08:12
      sandoran1962 napisał:

> Poszukuje informacji na temat tego biura MEGADOM Pani Sandry Machalskiej mam po
      > dejrzenia co do uczciwości szuka mi zamiany i ciagle cos odwleka a jak proszę o
      > pokazanie dokumentów co do tej pozy zalatwila to zaczynają się schody na dodat
      > ek zamknela biuro mowiac ze to ze względu na chorobę i ze zwolnila pracowników
      > bo oszukiwali Prosze o rade co mam zrobić na razie mam kontakt ale zawsze cos s
      > toi jej na przeszkodzie żeby się spotkac.

Ale o co chodzi?

Nie lepiej sprzedać i kupić zamiast zamieniać?

Wprawdzie zamiana jest finansowo korzystniejsza z reguły (mniejsze opłaty/podatki), ale trudniej utrafić tak by obu stronom pasowało to, co ta druga strona oferuje/szuka.
    • lofrt Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 27.03.12, 22:47
      Człowieku powiem ci jedno,żeby każdy był uczciwy tak jak Ta kobieta to świat byłby porządny.Wiele sprawdzonych tranzakcji przeprowadzonych Przez Panią S............ i lepszej pośrednik niema.
    • marek7751 Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 27.03.12, 23:04
      Ten zapis to jeden wielki bełkot.Jestem Klientem mojej najlepszej pośredniczki od dwóch lat .Tranzakcje bezpieczne i poważnie z głową przeprowadzone,czasami troszkę dłuższy czas oczekiwania , ale jedynie z przyczyn urzędników bo wszędzie kolejki.Pani Sandra to osoba godna zaufania mieszkam w Austrii i wszystkie sprawy zostawiam na głowie Mojego pełnomocnika Czyli P.Sandry i o nic się nie martwię.Polecam Panią Sandrę i jej sumienie wykonywaną pracę.Wszyscy , którzy chcą zadbać o swoje sprawy i uczciwe tranzakcie -zgłaszajcie się do tej Pani.
      • marek7751 [...] 27.03.12, 23:12
      • maja904 [...] 27.03.12, 23:26
        • borysniemcy [...] 27.03.12, 23:31
          • kasianek885 Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 28.03.12, 02:18
            czytajac to widze ze niektorzy nie umieja czytac tekstu napisanego przez tego pana przez co rozsmieszyli mnie do lez przeciez ten pan nie napisal nic zlego na ta pania . jest to forma pytania z zaistniala sytuacja do ktorej to doprowadzila ta pani i na pewno naprawi ta mala niescislosc ale jak na razie nic zlego tu nie ma wiec ci co pisza cos o belkocie nie wiedza co pisza i zamiast pomagac pisza na szkode tej pani ludzie nauczcie sie najpierw czytac i nie wypisujcie bredni bo jak na razie to wy tu piszecie same belkoty nie majace nic wspolnego z tym co napisal ten pan. znam prawo bo sama pracuje w tej branzy a jezeli macie pisac takie bzdury to lepiej nic nie piszcie ostatni pan napisal krotko i rzeczowo bez zbednych bredni. pozdrawiam
            • kasianek885 Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 28.03.12, 17:33
              Jeszcze jedna sprawa zanim ktokolwiek napisze niech sie najpierw zastanowi co pisze poniewaz mozna sprawdzic to prawnie czy ta pani prowadzi sprawe danego pana czy tez nie ewentualnie czy prowadzila ja kiedykolwiek i bezpodstawne wypowiedzi mozna zakwestionowac wiec radze najpierw dobrze przemyslec nim sie cos napisze zeby tej pani nie zaszkodzic.
      • ania4322 polecam 28.04.12, 22:09
        Bardzo polecam, godna polecenia.
    • doris361 Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 29.03.12, 01:29
      Pani Sandra to najlepszy pośrednik na świecie.
      • bezpocztyonline Drodzy pracownicy pani Sandry, nie przesadzajcie 29.03.12, 08:26
        z tymi słodkościami, bo każda przesada jest zła.

Wierzę, że biuro jest rzetelne, jak każde prawie, ale ten nalot "zadowolonych klientów", o pierwszej w nocy, z samymi słodyczami - sami przyznacie...
        • kot.pik Re: Drodzy pracownicy pani Sandry, nie przesadzaj 30.03.12, 02:03
          Ej no, co chcesz? ;)
          Prawie jak Jarząbek ;)
    • osa527 Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 30.03.12, 17:36
      Witam
      też mam ogromny problem z tą panią prosze o kontakt może wspólnie coś wymyślimy . Jak zaczełam zagłębiam się w tą firme to włos mi się na głowie jerzy . Myślę że takich osób jak my jest nie mało.
      • losami1908 Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 19.04.12, 19:13
        Pani Osa527 proszę o kontakt lks1908polesie@tlen.pl . Myślę, że mamy ten sam problem.
        • michakuku Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 21.04.12, 22:44
          PANI OSA I PAN LOSAMI CZY WY NIE MACIE CO ROBIĆ!!!!!! -PRZYZNAM ZE MACIE TEN SAM PROBLEM , ALE ZROBILIŚCIE TEN SAM BŁAD I DOBRZE WSZYSCY WIEMY JAKI , ALE NIE BĘDZIEMY JUZ OBJAŚNIAĆ TEGO NA FORUM .UPRZEJMIE INFORMUJĘ ZE WASZA REALIZACJA UMOWY NIE ZOSTAŁA DOKONANA BO NASZE BIURO I PANI S...... DZIAŁA ZGODNIE Z PRAWEM I NIE POSŁUGUJE SIĘ DOKUMENTAMI POCHODZENIA..........................KAZDY WIE JAKIEGO.
          • michakuku Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 21.04.12, 22:48
            ORAZ Pani Osa i Pan Losami zostali o tym poinformowani i jeszcze jedno Pani S......... nie zajmowala sie wasza sprawa tylko Pani I................................Sz...............................
            • losami1908 Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 22.04.12, 19:28
              Chyba wiem kto zajmował się moją sprawą. Pani I.Sz nawet nie znam. Farmazoniarze .!
          • losami1908 Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 22.04.12, 19:30
            Pudło .. W mojej sprawie nie było żadnego problemu z dokumentami. Po prostu źle typujecie klientów;D
      • zloty.lotos Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 22.04.12, 13:46
        Takich osób jak Pani jest nie mało niestety.
        Najlepszym rozwiązaniem jest podanie sprawy na policje.
        Szkoda nerw na takie osoby.
        • michakuku Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 23.04.12, 01:02
          Proszę skierować się na policję i dać sobie spokój z kłamstwami a policja napewno stwierdzi stan i prawidłowość dokumentów,dla obrony ja tez mogę pisać wiele nie stworzonych rzeczy.Nasze biuro jest uczciwe i niema chęci z takimi osobami jak Pani Osa i Losami , Pan Losami cały czas powtarza ze dokumenty miał ok a tak nie jest i nie mylimy klientów bo ze wszystkimi mamy kontakt i znamy stan tranzakcji.A i jeszcze jedno wiemy ze Pan Losami i Pani Osa sa na tyle zdolni zeby logować sie na innych logingach i wypisywać bzdury.!!!!!!!
        • michakuku Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 23.04.12, 01:11
          Proszę podać sprawę na policję bo ja wiem ze takich osób sa tylko dwie i nikt więcej niema do nas zastrzezeń a logować się na innych logingach i wypisywać głupoty moZe wiele osób!!!!!!!!!!!!!!,oraZ te dwie osoby dobRZe o tym wiedZa I dalej współpracuja i maca Z nasZa BYŁA PRACOWNICA PANIA I........SZ...... - INFORMUJĘ WSZYSTKICH BY UWAZALI NA PANIA POŚREDNIK PANIA I.........................SZ........................PONIEWAZ WYKORZYSTUJE LUDZI JAK TYLKO SIĘ DA.
          • sandrusooo Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 23.04.12, 11:24
            TYLKO DWIE ??????
            O DWIE ZA DUŻO!!!!
        • marko106 Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 29.06.12, 07:55
          witam
          czytałem wiele postów związanych z tą kobietą ,widzę że nie tylko ja mam z nią kłopoty ,proszę o kontakt na gg 12623096
          • sandra5580 Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 16.07.12, 00:59
            Jeżeli ma Pan zemną problem to proszę o kontakt telefoniczny bo ja dobrze wiem że niemam z nikim problemów ,chyba że Pani D........ loguje się na innych nikach.Czekam na kontakt tel pod numerem tel.506-543-853
            • cacum Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 20.10.14, 12:25
              mam nadzieję, że siedzisz już ku... w areszcie...
    • michakuku Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 30.03.12, 22:00
      Witam!Jestem manager firmy,jeżeli Pani jest taka bezpośrednia na forum - to może warto zgłosić się do biura i porozmawiać -Ale przede wszystkim wyjaśnimy na forum ,żeby dokonać zamiany musi być od początku do końca uczciwa a nie polegająca na nie legalnych dokumentach.Więc proszę zebrać osoby nie zadowolone i się do nas zgłosić lub nie oczerniać bo zaczniemy się oczerniać nawzajem.I zgłosić się do Pani I.............Sz........................... , a nie opisywać kłamstwa zapraszamy do Biura i proszę pamiętać ,że oczernianie na forum wbrew prawdzie grozi pozew o zniesławienie ..............POZDRAWIAM
      • abc554 Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 22.04.12, 16:55
        Widocznie PANI OSA527 nie chce obciążyć swojej AGENCJI POŚREDNICTWA USŁUG I ZLECEŃ tylko szuka "JELENIA"
        • michakuku Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 23.04.12, 01:05
          Pani Osa jest bardzo ..............,ale zyczę jej powodzenia w dalszym naciaganiu innych firm.
      • sandrusooo Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 23.04.12, 22:08

kto odpowiedzialny jest za sprawdzenie legalności dokumentów?
        czyżby MANAGER , tudzież POŚREDNIK ,może WŁAŚCICIEL
    • michakuku Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 31.03.12, 19:45
      PANI OSA POWINA WIEDZIEĆ ,A JEZELI KTOŚ JEST CIEKAWY ZAPRASZAM DO BIURA
    • malgoklientka1965 Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 31.03.12, 21:35
      POPIERAM MANAGER , JEŚLI KTOŚ MA COŚ DO PANI SANDRY NIECH PRZYJDZIE DO BIURA A NIE WYPISUJE GŁUPOTY I MYŚLĘ,ZE LUDZIE KTÓRZY WYPISUJA TAKIE NIE STWORZONE RZECZY NA FORUM CHCA PO PROSTU ZASKODZIĆ PANI SANDRZE .PRZEKONAŁAM SIĘ NA WŁASNEJ SKÓRZE , ZE PANI SANDRA TO DOBRY POŚREDNIK I UCZCIWY.POLECAM
      • dorotaandrzej62 Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 31.03.12, 22:33
        Witam jestem po wizucie u pani sandry i mimo iz mam podobna sprawe to jestem na razie z niej zadowolony zalatwia wszystko w miare swoich mozliwosci to stara sie zalatwic wszystko do konca i nic nie stoi na przeszkodzie by sie z nia spotkac nie unika ani nie ucieka przed nikim jak na razie nie mam zastrzezen
        • sandrusooo Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 23.04.12, 13:08
          JAK NARAZIE
        • sandrusooo Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 24.04.12, 00:38
          SKĄD PAN WIE ,ŻE NIE UCIEKA PRZED NIKIM?
          RACZEJ PRZED PANEM
          • michakuku Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 24.04.12, 00:52
            Napewno nie ucieka bo niema powodów za mądra jest i bardzo odpowiedzialna.A że choroba ją spotkała to nie życzę nikomu tego .Jednynie tym osobą , którzy wypisują takie nie stworzone rzeczy.
            • sandrusooo Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 24.04.12, 03:33
              POWINIEN PAN ŻYCZYĆ TYM OSOBOM
              chyba że chce PAN cos z tą OSOBĄ np. załatwić
    • sandrusooo Re: sandra machańska megadom łódż opinie prosze 23.04.12, 13:04
      KAŻDA JEDNA - NAPEWNO.
    • bezpocztyonline Halo, czy jest tu jakaś moderacja? 23.04.12, 14:35
      To jakiś bzdurny wątek, pracownicy firmy pomrukują tu do swoich niezadowolonych klientów, a obydwie strony z sugestiami, które tylko one rozumieją.

Znacie swoje namiary, kontaktujcie się ze sobą bezpośrednio, a nie na publicznym forum!
      • michakuku Re: Halo, czy jest tu jakaś moderacja? 23.04.12, 22:18
        Przyznaję suszna racja i popieram dlaczego nikt się zemną nie kontaktuje tylko wypisuje te brednie ...............przecież jeśli są to kliencji biura to powini znać numer i zadzwonić . A to są tylko podesłąni ludzie przez Panią I........SZ........ DZIĘKUJEMY ZA SUSZNE ZWRÓCENIE UWAGI..
        • sandrusooo Re: Halo, czy jest tu jakaś moderacja? 24.04.12, 00:22
          SUSZNA LUB NIE SUSZNA
          ALBO SŁUSZNA LUB NIESŁUSZNA
        • sandrusooo Re: Halo, czy jest tu jakaś moderacja? 24.04.12, 00:26
          "CHODZI O TO ,ŻE NIE MOGĘ SIĘ DODZWONIĆ"
          • michakuku Re: Halo, czy jest tu jakaś moderacja? 24.04.12, 00:48
            To proszę kontaktować się pod email megadom.megadombiuro@wp.pl , proszę podać numer i napewno do Pani zadzwonimy bez jakiegokolwiek problemu.Proszę podać imię i nazwisko,oraz sprawę jaka chce Pani wyjaśnić.Tylko uważam że w stu procentach nie jest to prawda .
            • kot.pik Re: Halo, czy jest tu jakaś moderacja? 24.04.12, 11:13
              LOL.
              Agencja nieruchomości z adresem mailowym na wupe, piękne :)

Oraz. LOL2.
              "Tylko uważam, że na pewno nie jest to prawda"... jeszcze Pan nie wie, o co chodzi, ale na pewno to nie prawda.
              Coś w stylu - nie wiem, co Wam powiedziała, ale kłamie.
              :)
              • marek7751 Re: Halo, czy jest tu jakaś moderacja? 28.04.12, 13:53
                Jestem klientem Pani Sandry i uważam że wypisywanie na forum jest jedno znaczne z tym jak się kogoś nie lubi to popiszę sobie głupoty i zemszczę się na kimś lub dam komuś pięć złotych i niech stoi pod biurem i mówi że Pani Sandra jest ble.Ludzie jeśli coś się ma do kogoś to dzwońcie i rozmawiajcie a nie wypisujcie za pomocą klawiatury , która przyjmie wszystkie słowa.POLECAM SZCZERZE PANIĄ SANDRĘ.
                • borysniemcy polecam -godna zaufania!!!! 28.04.12, 14:06
                  Marku , popieram twój zapis.Pani San.................. ,proszę zdrowieć jak najszybciej i wracać do pracy bo kto inny zadba lepiej o nasze interesy ja nie Pani S................polecam i życzę dużo zdrówka Pani S..n..rz..
                  • borysniemcy Re: polecam -godna zaufania!!!! 28.04.12, 14:09
                    POLECAM WSZYSTKIM PANIÁ SAND... JEST TO KOBIETA GODNA ZAUFANIA.
                    • ania4322 Re: polecam -godna zaufania!!!! 28.04.12, 22:10
                      Bardzo polecam,godna polecenia
                      • ola23430 Re: polecam -godna zaufania!!!! 30.04.12, 15:13
                        Polecam Panią Sandrę.
                        • sandrusooo Re: polecam -godna zaufania!!!! 06.05.12, 18:09
                          NO TO ZNOWU WSZYSCY POLECAMY????????????
                          CHYBA MANAGER NIE WIE CO PISAĆ????????
                • sandrusooo Re: Halo, czy jest tu jakaś moderacja? 06.05.12, 18:22
                  "lub dam komuś pięć złotych...."
                  chyba mierzycie innych swoją miarką
    • 9artur Polecam 27.09.12, 01:35
      Polecam szczerze bez obaw i z doświadczeniem
    • macko24566 Polecam 05.10.12, 18:53
      Polecam i życzę wszystkim miłej współpracy
      • rr122 Re: Polecam 24.10.12, 22:37
        Transakcji w 100 procentach profesjonalna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka