Dodaj do ulubionych

Biura nieruchomości z Wrocławia

30.06.14, 20:53
Witajcie.

Macie jakieś doświadczenie z biurami nieruchomości we Wrocławiu? Polecacie któreś szczególnie?
Obserwuj wątek
    • grrrashka Re: Biura nieruchomości z Wrocławia 29.07.14, 13:56
      Super mi się współpracowało z Panem Jakubem Skałbą – nie pamiętam nazwy biura, ale ogólnie wie, co mówi i widać, że ma doświadczenie. Poszukam gdzieś – może jeszcze mam wizytówkę.
    • try_gon Re: Biura nieruchomości z Wrocławia 28.10.14, 08:29
      Pan Skałba teraz jest w Gross Nieruchomości. Bardzo dobrze wspominam z nim współpracę. Nie narzekam też na Centrum Nieruchomości. Pracuję na co dzień z pośrednikami, trochę tych firm jest. Chociaż tak naprawdę zależy na jakiego pośrednika się trafi, a nie biuro w którym pośrednik pracuje :)
    • jan.85 Re: Biura nieruchomości z Wrocławia 12.08.15, 12:14
      mam pytanie odnośnie biur nieruchomości, czy warto im zlecać szukania mieszkania czy lepiej na własną rękę?
    • thomsonn Re: Biura nieruchomości z Wrocławia 14.01.23, 17:09
      ODRADZAM biuro United Nieruchomości Łukasz Matuszewski z Wrocławia!
      Podaje namiary na które trzeba uważać:
      UNITED NIERUCHOMOŚCI Łukasz Matuszewski
      Wrocław (51-116), ul. Młynarska nr 14/E
      NIP 9151715049
      REGON 388020111
      biuro@unitednieruchomosci.pl
      tel. 575 880 930

Przede wszystkim:
      - umowa śmieciowa bez podstawy, ale z zakazem konkurencji po rozwiązaniu umowy
      - brak samochodów służbowych (jeździsz swoim samochodem za swoje paliwo, a jak nie masz samochodu to tramwajem tez za swoje)
      - brak telefonów służbowych (dzwonisz ze swojego telefonu na swój koszt)
      - wypłata zawsze niepewna (jak już zarobisz prowizję to pozostaje ci dopominanie się o pieniądze)
      - ciągłe oszukiwanie agentów (obcina prowizję na czym tylko może, przyp***la się do wszystkiego)
      - to biuro niczego nie gwarantuje (brak budżetu na ogłoszenia, na reklame, brak czegokolwiek)
      - tragiczna opinia klientów oraz innych biur nieruchomości (nieuczciwe praktyki)
      ... lepiej iść do McDonald's tak się przynajmniej zarobi jakieś pieniądze!
      ODRADZAM! szkoda życia, szkoda czasu, szkoda zdrowia i nerwów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka