Dodaj do ulubionych

Ktoś ma jakieś opinie o Alfa Home? Warszawa

21.03.16, 12:48
Cześć.
Właśnie zamierzam z nimi podjąć współpracę i chciałabym poznać wasze opinie. Działają trochę inaczej niż wszystkie biura na rynku stąd moja ciekawość. Macie jakieś doświadczenia z tym biurem? Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • katerinathal Re: Ktoś ma jakieś opinie o Alfa Home? Warszawa 30.03.16, 22:55
      Gorąco polecam. Kupowałam z nimi mieszkanie na Białołęce i jestem bardzo zadowolona. Miałam przyjemność pracować z Panią Laurą, ktora znalazła nam mieszkanie w tydzien, poświęciła nam mnóstwo czasu i cierpliwości tak więc z czystym sumieniem mogę polecić. Jeżeli chcesz to moge ci podac numer telefonu ale lepiej nie tutaj. Natomiast maila chyba można tak więc proszę: laura.jankowski@alfahome.eu Powodzenia w kupnie/sprzedazy swoich mieszkań
    • gregorydupa Re: Ktoś ma jakieś opinie o Alfa Home? Warszawa 15.05.17, 13:03
      Moje doświadczenie jako sprzedającego jest niestety negatywne. Trzeba bardzo uważać przy podpisywaniu umowy. Wszyscy pośrednicy pobierają prowizję gdy dojdzie do transakcji. Alfa Home ma tak sprecyzowaną , że musze zapłacić w każdym przypadku po podpisaniu umowy przedwstępnej lub innej. Dopiero minął tydzień a już mnie straszą windykacją.
      Klientów załatwiają szybko ale dlatego , że negocjują jak najniżej dla kupującego. I człowiek jest pod presją , albo sprzedajesz albo twoja sprawa. W dodatku nie można negocjować warunków prowizji a są najwyższe w Warszawie. Ja się nacięłam , bo spieszyłam się ze sprzedażą . Pieniądze może dostanę za miesiąc a biuro wydzwania o prowizję i straszy. Nigdy więcej.
    • aam1976 Re: Ktoś ma jakieś opinie o Alfa Home? Warszawa 12.02.18, 15:27
      Ja sprzedawałam swoje mieszkanie na Białołęce właśnie rpzez Alfa Home i jak najbardziej polecam, co do umowy to standardowa jak w większości agencji, a miałam ich kilkanaście (o ja głupia :P) , 50 % płatne po umowie wstępnej u notariusza i po otrzymaniu zadatku, no i reszta na sam koniec jak jest cała kasa :) Panowie z Alfa Home wykonali kawał dobrej roboty i zrobili coś w 2 tygodnie czego właśnie te kilkanaście agencji (w tym te super wielkie sieciówki) nie potrafiło zrobić przez prawie rok czasu. Dzięki przygotowaniu mieszkania, SESJI ZDJĘCIOWEJ (wielkimi literami bo to była faktycznie sesja zdjęciowa, a nie zdjęcia telefonem czy jakąś cyfrówką byle jaką) i odpowiednich prezentacjach mieszkanie szybko się sprzedało, żałuję tylko że wczesniej nie zdecydowałam się na ich usługi, no cóż ale przynajmniej miałam porównanie. Polecam, jak sprzedawać to tylko z nimi !!!
    • aniteka7 Re: Ktoś ma jakieś opinie o Alfa Home? Warszawa 17.07.18, 20:18
      Ja akurat z nimi nie miałam styczności bo przyjaciółka poleciła mi kogoś innego mianowicie pana Eugeniusza Jaworskiego z ul. Klimczaka . Cieszę się bardzo że podjęłam się współpracy bo mieszkanie które od dwóch lat stało w końcu znalazło swojego nowego właściciela po kilku miesiącach od podpisania umowy .. aż się nie spodziewałam! zostawię Wam do niego telefon 603 195 624 , naprawdę dobry agent
    • angelika_79 Re: Ktoś ma jakieś opinie o Alfa Home? Warszawa 29.08.18, 17:41
      Również z czystym sumieniem mogę polecić Alfa Home, sprzedałam swoje mieszkanie z nimi w niecały miesiąc chociaż wcześniej próbowałam samodzielnie przez kilka miesięcy niestety bez żadnego efektu. Nie wiedziałam, że jest aż tyle rzeczy na które trzeba zwrócić uwagę podczas sprzedaży, na szczęście przedstawiciele Alfa Home opowiedzieli mi wszystko na spotkaniu u mnie w mieszkaniu i krok po kroku przedstawili w jaki sposób wygląda u nich sprzedaż mieszkania. Jeszcze raz polecam i dziękuję za pomoc w sprzedaży mieszkania ! :)
    • robert-2121 Re: Ktoś ma jakieś opinie o Alfa Home? Warszawa 28.01.19, 17:42
      Wszystkim niezdecydowanym polecam biuro Alfa Home, ja sam korzystałem z usług tego biura przy sprzedaży swojego mieszkania w Warszawie, ze względu na pracę nie miałem kompletnie na to czasu, a dzięki doradcom mój udział w sprzedaży mieszkania ograniczył się do minimum tzn. zaakceptowania ceny i wizycie u notariusza. Jeszcze raz polecam, profesjonalna obsługa, sympatyczny kontakt, dobrze stworzona oferta, która zaowocowała szybką sprzedażą, a z mojej strony brak stresu i możliwość normalnego życia ;)
    • marek36m Re: Ktoś ma jakieś opinie o Alfa Home? Warszawa 18.03.19, 14:51
      Dołączam do grona zadowolonych klientów po raz drugi ;-). Dopiero co skończyliśmy kolejną transakcję, poziom obsługi utrzymany, szybkość sprzedaży również. Zdecydowanie polecam, najlepsza firma do sprzedaży mieszkania SZYBKO I ZA DOBRE PIENIĄDZE!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka