Dodaj do ulubionych

Szukam agenta z Warszawy

25.08.17, 20:03
Jak w tytule, chodzi mi tylko o kogoś z polecenia, a wśród znajomych nie mam niestety kogo zapytać. Zależy mi na szybkiej sprzedaży mieszkania, lub zamianie na większe, moze być z dopłatą. Kogo polecacie, sprawdzony i nie za miliony najlepiej?
Obserwuj wątek
    • eve_ja Re: Szukam agenta z Warszawy 26.08.17, 19:46
      Jak ma być z polecenia to Rafała Bieleckiego polecam. Myślę, że nie obrazi się, jak Ci podam namiar 571 296 728. Ew. na maila też możesz pisać rafal.bielecki@remax-polska.pl
      • wojcia85 Re: Szukam agenta z Warszawy 02.11.17, 11:23
        Dziękuję, skorzystałam ;) Mieszkanie sprzedaliśmy szybko i sprawnie. Urządzamy się właśnie w nowym :) Z zamiany jednak nie skorzystaliśmy, ale udało nam się kupić większe w okolicy, na której nam zależało, również przy pomocy pana Rafała, naprawdę zna się na rzeczy.
    • ewaczerska Re: Szukam agenta z Warszawy 27.11.17, 00:41
      Polecam Pana Krzysztofa z biura nieruchomości Północ Nieruchomości z Warszawy dane konktaktowe na stronie: www.polnoc.pl/warszawa/, bardzo zaangażowany człowiek, i nie mydli oczu jak inni. Ma bardzo profesjonalne podejście do rynku nieruchomości i klienta...osobiście pomógł mi wybrać bardzo dobre mieszkanie.

Powołaj się na Ewę.
    • polya1982 Re: Szukam agenta z Warszawy 25.01.18, 15:59
      W Warszawie jest tak dużo różnych agencji, że faktycznie lepiej znaleźć kogoś sprawdzonego. Zarówno jeśli chodzi o kupno czy mieszkania na wynajem. Dzięki temu nie natniecie się na nieuczciwych ofertach i nie narazicie na straty. To zdecydowanie bardziej pewne rozwiązanie.
    • katarinasweden Re: Szukam agenta z Warszawy 26.01.18, 22:11
      Nie polecam Dobre Nieruchomości Karolina Lorens !!! Trzymajcie sie od nich z daleka, by uniknac klopotow.
    • aniteka7 Re: Szukam agenta z Warszawy 19.06.18, 11:16
      jeśli szybka sprzedaż to zalecam kontakt z Eugeniuszem Jaworskim - 603 195 624 . z nim podpisuje się umowy na wyłączność, prowizja jest fakt faktem, coś koło 3% jak dobrze pamiętam. ale ten człowiek realnie zna się na swojej robocie . w pół roku mieszkanie mi sprzedał na które sama szukałam nabywcy od dwóch lat bez powodzenia
    • andrzej77a Re: Szukam agenta z Warszawy 31.07.18, 09:55
      Jestem akurat po sprzedaży swojego 2 pokojowego mieszkania na Tarchominie, sprzedaż prowadził Aleh Tur z biura Tur Nieruchomości 792 769 656 - poświęcił nam mnóstwo czasu, odpowiednio przygotował mieszkanie, zrobił profesjonalne zdjęcia, wirtualny spacer , pozałatwiał wszystkie formalności związane ze sprzedażą tak że o nic nie musiałem się martwić- mieszkanie sprzedało w 3 tygodnie. Szczerze polecam
    • mikarad Re: Szukam agenta z Warszawy 02.08.18, 16:58
      Tylko Nie Luxe Property trzeba dokładnie się wczytywac w umowę ponieważ to co mówi agent mija się z prawdą. Pan z agencji kazał nauczyć się czytać i zapłacić 5tys.
      • j666 Re: Szukam agenta z Warszawy 06.08.18, 14:30
        Chciałeś mieć usługę pośrednictwa za darmo?
    • tomasz.arvaniti Re: Szukam agenta z Warszawy 01.12.18, 14:04
      Agencja nieruchomosci Korab.
    • orgowicki4 Re: Szukam agenta z Warszawy 04.03.20, 23:05
      To ja polecam firmę Krupa Nieruchomości, z którą sprzedałem i kupiłem kolejne mieszkanie :) Można bez stresu i z zaufaniem powierzyć im naszą nieruchomość albo zadanie szukania dla nas lokum, bo wiedzą, jakie oczekiwania ma klient i je spełniają w 100%.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka