Dodaj do ulubionych

Ostrzegam przed Open Home Group AP Anna Wójcik Wro

26.08.23, 18:17
Szczerze to odradzam korzystanie z usług tego pośrednika, jak i zatrudnainie się w biurze nieruchomości "OPEN HOME GROUP" AP ANNA WÓJCIK z Wrocławia, no chyba że komuś pasuje wlec się po sądach.
Aparycja właścicielki tego biura Anny Wójcik, jak i poziom na jakim są załatwiane sprawy związane z nieruchomością, czy też wiedza stanu prawnego sprzedawanej nieruchomości czy też wiedza techniczna, to poziom zerowy.
Trzeba tutaj zaznaczyć i powiedzieć jasno, że ta firma nie ma nic wspólnego z profesjonalizmem oraz jakością
i jest to typowy handel aby tylko wcisnąć komuś kolejną nieruchomość i oby tylko za dużo nie dopytywał, nie sprawdzał i podpisał dokumenty.
Gwarancja na cokolwiek w tej firmie to jest na przysłowiową "gębę", zwykłe puste słowa, bez pokrycia i niestety prostackie zapewnienia,
że przecież "będzie dobrze" ..., ale czego można oczekiwać po właścicielce tego biura Annie Wójcik i jej bardzo złej prasie w całym Wrocławiu ...
Obserwuj wątek
    • biurohomeexpert Re: Ostrzegam przed Open Home Group AP Anna Wójci 17.09.23, 19:22
      Umowy pośrednictwa kupna, sprzedaży, najmu i wynajmu splagiatowane z Agencji Nieruchomości Home Expert. Każdy agent nieruchomości, który używa tych umów pośrednictwa, zostanie pociągnięty do odpowiedzialności karnej.
    • greaszka Re: Ostrzegam przed Open Home Group AP Anna Wójci 08.11.23, 20:31
      Uwaga, Uwaga na biuro nieruchomości OPEN HOME GROUP AP ANNA WÓJCIK.
      Mają takie zapisy w umowach, że głowa mała. Jeśli chodzi o usługę pośrednictwa Kupujący nie płaci prowizji w OPEN HOME GROUP to czysta fikcja.
      Kupowałam przez nich mieszkanie we Wrocławiu, gdzie miałam niby zagwarantowane że nie będą pobierać ode mnie prowizji, natomiast po transakcji otrzymałam od nich fakturę na prawie 20 000zł !!!!!!!!!
      Z tego co wiem od Sprzedającego to od niego też wyciągają 3% + VAT czyli prawie 20 000zł !!!
      Do tego mają takie zapisy w swoich umowach, że naliczają kary dla klientów za wszystko, nawet za wysłane wezwanie do zapłaty biorą 300zł !!!
      Omijajcie to biuro szerokim łukiem. Zdecydowanie odradzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka