Dodaj do ulubionych

watek na dobranoc czesc II

16.12.09, 23:55
www.youtube.com/watch?v=Nes2FFjllnM
czesc I;
forum.gazeta.pl/forum/w,91510,100456063,100456063,Watek_na_dobranoc.html
Obserwuj wątek
    • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 17.12.09, 00:06
      I niech czesc druga bedzie rownie dluga ;-D

• janou Re: watek na dobranoc czesc II 17.12.09, 00:13
        oksmile
        • kotwbuciorach Re: watek na dobranoc czesc II 17.12.09, 18:39
          www.youtube.com/watch?v=dsOZv4kVPCY
          smile
    • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 17.12.09, 23:28
      Dobranoc smile

www.youtube.com/watch?v=GsCyVF_vJLw&feature=related
      • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 18.12.09, 23:17
        Dzisiaj mala odmiana:
        www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3150426
        przyjemnej zabawy ;-D
        Ja sobie jeszcze cichutko popodgladam tu i tam.
        • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 18.12.09, 23:39
          Śliczne to smile
          • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 18.12.09, 23:42
            Meto, zrobilas sie okrutnie lakoniczna .
            Brak mi twoich dluzszych pisanek.;-(((
            Przypuszczam, ze Cie remont kosztuje sporo energii.
            Ale jaka potem bedzie satysfakcja !!!!!!!!!!!!!

• metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 19.12.09, 13:11
              Nooo... taak... coś w tym sensie wink
              • janou Re: watek na dobranoc czesc II 19.12.09, 23:27
                lo matko jak tu pustosad
                www.youtube.com/watch?v=_-QLDqatEjY
                • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 19.12.09, 23:54
                  Janou, lada dzien swieta, dziolszki tra mak w makutrach.
                  Ty sie przygotowujesz? Pewnie synowie zjada z wnukami?
                  Ja wczoraj odmowilam propozycji wyjazdu na BN do Dinan, przedwczoraj drogi w
                  tamtej okolicy byly tragiczne.
                  U nas drogi sa suche, na chodnikach zmarzlina, co sprawia, ze ruch na moim
                  "cour des miracles" jest ogromny. Gipsiarze rozzarzeni do czerwonosci zakladaja
                  gipsy i szyny a externi trenuja szycie.

• metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 19.12.09, 23:58
                    Hehe, kupiłam puszkę gotowego maku w Auchan i pierniczki świąteczne w Ikei wink
                    Już prawie zjedzone zresztą...
                    • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 20.12.09, 00:03
                      A ja kupilam dzis w nowo odkrytym bo nowo otwartym orientalnym sklepie chalwe
                      pistacjowa, lukum rozane i zielony anyzek do piernikow, ktore jutro dostapia
                      zaszczytu upieczenia.
                      Przysieglam sobie nie tknac moich tureckich slodkosci conajmniej do
                      Wigilii.Zapycham zadze plackami z dmuchanego ryzu (twz styropianem), ktory
                      Kicur uzywa jako bezglutenowa strawe dietetyczna.

• metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 20.12.09, 00:19
                        Moje święta tylko na dwie osoby plus dwie istoty smile

Prawie wszystko już kupione, piec i gotować będziemy od środy. Tak sobie jeździmy po sklepach i kupujemy bzdurki - a to gwiazdki na choinkę, a to jakieś ciuszki...
                        Zaczęły się już wyprzedaże w niektórych sklepach, zawsze warto zajrzeć.
                        Poza tym, jeszcze pracuję, muszę do poniedziałku skończyć pewną pisaninkę.
                        A córka wyciągnęła swojego mena dziś do Gliwic specjalnie po poduszkę na łóżko wink Bliżej nas nie ma sklepu Home&You big_grin
                        • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 20.12.09, 00:21
                          Aha, mróz u mnie 12-13 stopni, ale kaloryfery grzeją, a akumulator w samochodzie
                          działa smile
                          • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 20.12.09, 00:31
                            Oj, pamietam ja te cyrki z tachaniem akumulatorow z garazu do domu ;-p....
                            Byyyyly to czasy (Fiat 126 i Trabant Hycomat).
                            • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 21.12.09, 19:05
                              No, dzis to chyba towarzystwo gremialnie zamarzlo ;-P, mnie sie po glowie i
                              sierdcu kolacze "kominek zgals, popiolu szary szmat... spiuewany przez
                              niezastapionego i niezrownalnego Swiecickiego.
                              Mam nadzieje, ze ktos tu jednak wdepnie i dolozy szczape.
                              Ja szukalam na yiutubie i niestety nie znalazlam, wiec serce mnie szczypie. Po
                              domu rozlegaja mi sie aromaty maku, cykAty i piernika, jak znam zycie to u Was
                              jest conajmniej podobnie.
                              Margu, to dlugo szla poczta do Ciebie, w Polsce dostali juz w piatek.
                              Jutro rozsylam koncowke, juz widze, jakie bede miala palce zdretwiale od dlugopisu.
                              • janou Re: watek na dobranoc czesc II 21.12.09, 19:12
                                Wyslalam dwie do Polski i kilka do Francji.
                                Ciast nie piecze bo je zjem przed swietamiwink
                                bizzzzzzzzzzz
                                • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 22.12.09, 00:00
                                  Ja jutro wysylam jedna bardzo wazna do Francji, mam nadzieje, ze zdazy dojsc
                                  przed Wigilia. Moze sie uda, jesli jeszcze raz!!!!!!przypomnisz mi Twoj adres
                                  (wszystko zostalo na starym abonamencie sprzed wypadku i zmiany, wiem, stara
                                  sklerotyca jestem o czym wlasnie z wielka dla siebie przyjemnoscia poinformowal
                                  mnie Kicur -trop aoimable, comme d'hab. ;-P
                                  Wlasnie sie uporalam z choinka, zostaly mi jeszcze swiatelka, ale to juz na jutro.
                                  • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 22.12.09, 00:13
                                    Caly dzien trzymaja sie mnie romanse Wertynskiego i Swiecicki.
                                    www.youtube.com/watch?v=g0-Xpfnm2PE&translated=1
                                    Niech i Was troche pomeczy, leniwce.
                                    • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 23.12.09, 00:05
                                      Skoro juz ostatnio robie tu za psa strozowskiego no to dzis wieczor:
                                      www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3111926
                                      Dobranoc, leniwce ;-D
                                      • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 23.12.09, 00:14
                                        Paaaaaaaaa.................
                                        • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 24.12.09, 23:47
                                          Czymze bylaby ta noc bez koledy?
                                          www.youtube.com/watch?v=RUw10yPICPE&NR=1&feature=fvwp
                                          • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 25.12.09, 00:47
                                            www.youtube.com/watch?v=mP-6zGHRP1s
                                            Najbardziej lubię tę kolędę w niemieckim wykonaniu, niestety, nie umiałam znaleźć sad
                                            • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 25.12.09, 11:52
                                              Na zyczenie - prosze bardzo: Stille Nacht (Oh, Tannenbaum)
                                              www.youtube.com/watch?v=4puLybRGSAw&feature=related
                                              • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 25.12.09, 12:02
                                                Bardzo Ci dziękuję, Feline, za zrobienie mi tej świątecznej przyjemności smile
                  • janou Re: watek na dobranoc czesc II 20.12.09, 00:12
                    Na swieta bedziemy w domu sami,ale moze i lepiej bo dzieciaki to
                    zawsze duzo szumu i ruchu.
                    Narazie nic nie kupilam na jedzenie bo nie wiadomo jak bedzie sie
                    czul maz w Wigilie,ale jakby co to zawsze cos znajde w ostatniej
                    chwili.
                    Slisko u nas,10cm sniegu jezdze starym samochodem bo ma opony na
                    zime,nowy nie,ogladalam meteo ,w naszym regionie ma sie poprawic a
                    na Wigilie ma byc cieplej,12/14°
                    Ide spac,dobranoc wszystkim sybarytkomsmile
    • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 26.12.09, 00:38
      No, to dobranoc, Leniwce i Sybarytki smile

www.youtube.com/watch?v=caXvdD19Eu8
      • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 26.12.09, 23:03
        Dobra noc, wszystkie koty na noc
        Kocie kluchy na poduchy
        A oto troche "kociej muzyki" na dokladke:
        www.youtube.com/watch?v=xx6GO95PO74
    • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 27.12.09, 00:32
      Ech, Wy Sybarytki...

www.youtube.com/watch?v=C7GGZzJfqPA&feature=related
      • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 27.12.09, 23:07
        Wlasnie wybila 19.00 ;-P pora wiec powiedziec Wam "dobranoc".
        Dzisiaj proponuje:www.youtube.com/watch?v=-8zv7BTlQUA
        • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 27.12.09, 23:17
          A właściwie, to która teraz u Ciebie godzina?
          • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 27.12.09, 23:46
            A tak w ogóle - to od jutra za miesiąc będę starsza o rok sad sad sad
            • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 28.12.09, 10:56
              No to za miesiac od jutra bede wznosila podwojne toasty.
              Ma tez urodziny moja tutejsza polsko - francuska "kuma".
              Nie uwazasz; Meto, ze to bardzo fajne slowo z dlugim rodowodem: "kuma" i "kumoter".
              Kumotrow kurat tu nie mamy,wiec na sile uzywac nie bedziemy ale kumy niech nam
              zyja i dobrze sie maja.
              • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 29.12.09, 00:07
                Nie tylko my koledujemy, inni tez potrafia pieknie swietowac.
                Z mysla o wszystkich "innych":
                www.youtube.com/watch?v=-FbooXzSiQk&feature=related
                • janou Re: watek na dobranoc czesc II 29.12.09, 23:45
                  www.youtube.com/watch?v=H1DpjXQUDsI
                  Jedna z najladniejszych.....
                  • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 30.12.09, 00:19
                    Piekny.
                    Chyba warto by wrocic do naszych bardow i tlumaczen....
                    Dobranoc.
                    • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 30.12.09, 23:41
                      www.youtube.com/watch?v=TT_ksvqVWu0
                      specjalnie dla Meto.
                      I na czasie w sensie jutrzejszego balowania.
                      • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 31.12.09, 00:20
                        smile
                        • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 01.01.10, 23:46
                          www.youtube.com/watch?v=gOPx5gRykaY&feature=related
                          • janou Re: watek na dobranoc czesc II 02.01.10, 00:23
                            www.youtube.com/watch?v=birHX26pw9M

Chciałbym kiedyś
                            Już po latach
                            Jeszcze raz, tylko raz
                            Wrócić tu, do tych dni.
                            Chciałby kiedyś
                            Grzebiąc w datach
                            Trafić też na ten dzień,
                            Który nam mija dziś.

Jeszcze raz cię wziąć za ręce,
                            Mówić - kocham i nic więcej.

Chciałbym kiedyś
                            Tak nie wiele
                            Tylko raz cofnąć czas,
                            Który nas razem niósł.
                            Chciałbym kiedyś
                            Spojrzeć śmielej
                            W twoją twarz, objąć w pół,
                            Ciepło czuć twoich ust.

Dzisiaj jesteś jeszcze ze mną,
                            Zostań, bo na dworze ciemno.
                            Dzień odpływa coraz dalej
                            Trudno będzie go odnaleźć.

Chciałby kiedyś
                            Tak nie wiele
                            Tylko raz, cofnąć czas
                            Wrócić tu, do tych dni ...
                            • janou Re: watek na dobranoc czesc II 03.01.10, 00:19
                              www.youtube.com/watch?v=vQh112HQsoE
                              dobranocwink
                              • janou Re: watek na dobranoc czesc II 04.01.10, 21:55
                                moze za wczesnie ale...niecierpliwa jestemwink
                                ps.kliknac na menu i na "qualité standard" wtedy pan w bialym
                                kostiumie zaspiewa Wam piosenke o Marii Walewskiej(uwaga do
                                niefrancuskojezycznychwink

www.dailymotion.com/video/x6971w_serge-lama-marie-la-polonaise_music
                                • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 04.01.10, 23:13
                                  Swietny jest komentarz pewnego starszego pana; wlasnie wyprowadzilam go z bledu
                                  co do rodziny.
                                  • janou Re: watek na dobranoc czesc II 04.01.10, 23:49
                                    Dokladnie i pisze ze piosenka nie bardzo znana,to chyba zyl na
                                    innej planecie!
                                    • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 04.01.10, 23:57
                                      Moim zdaniem nmonsieur chcial poszpanowac (frimer) booto: On zna a "pospolstwo"
                                      najprawdopodobniej nie i w dodatku "zna jeszcze" rodzine bohaterki...i tu -
                                      ...klops, prosze panstwa, klops!.
                                      Aaaach, jak ja kocham szpanerow!!!!!!!!!!!!!!!! (jednego mam w domu a wlasciwie
                                      przez 48 godzin nie mam i sie ...delektuje - podrzucilam CHUjkowi. Juz nikt nie
                                      bedzie mogl tam zarzucic mi braku cierpliwwosci big_grin
                                      • janou Re: watek na dobranoc czesc II 05.01.10, 00:04
                                        big_grinbig_grinbig_grin
                                        No to hulasz!smile
                                        ps.ce n'est pas grave?
                                        • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 05.01.10, 00:13
                                          Jstem zbyt zmeczona psychicznie, zeby hulac.
                                          Odprezam sie.
                                          Nic powaznego, Kicur jest mega-hipochondrykiem, badaamy, skad sie biora jego
                                          zawroty glowy ( o ile W OGOLE) sie biora, bo juz pare klamstewek "sie" wykrylo.
                                          Diagnoza: bezbrzezna potrzeba zajmowania otoczenia swoja osoba.
                                          Forma wrodzona, dziedziczna (po Ymperatrycy).
                                          Nie, nie jestem zolza, znam go tylko - na wylot.
          • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 28.12.09, 10:54
            No przeciez wedlug wyroczni forum idzie spac o 19.00 wiec obojetne, ktora jest u
            mnie byla 19.00
            Nawiasem mowiac: u mnie jest czas Greenwich, gdyby "ktuskolwiek" mial watpliwosci.
            • marguyu Re: watek na dobranoc czesc II 06.01.10, 23:50
              mes amies,
              spokojnych snow w rytm cohenowskiego walca. smile

www.youtube.com/watch?v=2sZzJAxfD-4
              • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 07.01.10, 22:37
                Skoro na "dziendobry" byla Emmanuelle to niech na "dobranoc"
                bedzie O.
                www.youtube.com/watch?v=eBrK6dJQ5bM&feature=related
                • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 08.01.10, 23:29
                  A dzis mi juz karnawalowo:
                  www.youtube.com/watch?v=V8Hz-JQtmfg
                  • janou Re: watek na dobranoc czesc II 13.01.10, 23:15
                    dobrej nocysmile
                    www.youtube.com/watch?v=vusAthFIL_E
                    • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 14.01.10, 23:51
                      Dzis na ochlodzenie atmosfery cos rytmicznego, ale bez cienia agresji.
                      www.youtube.com/watch?v=ecnoKUo2NxU
                      • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 14.01.10, 23:57
                        Ja tam padam na nos...
                        Pół dnia spędziłam w Ikei, kupując i kompletując meble (a teraz prawie wszystkie akcesoria kuchenne trzeba samemu wyszperać i załadować na wózek w magazynie sad), a jutro rano mają przywieźć i montować. Uuuu...
                        Idę zaraz spać.
                        • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 15.01.10, 00:02
                          No to niech Ci sie cos milego przysni i do jutra, jak juz przyjmiesz i
                          dogladniesz bezblednego zmontowania.
                          • janou Re: watek na dobranoc czesc II 15.01.10, 00:10
                            nie wytrzymalambig_grinbig_grinbig_grin
                            www.youtube.com/watch?v=GOYrLKFvrEI
                            • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 15.01.10, 00:24
                              Wiesz, wlasnie TO mi chodzilo po glowie, ale nie moglam sobie przypomniec big_grin
                        • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 15.01.10, 20:18
                          Meto, meble z Ikei cie przygniotly czy cios z glana oszolomil, ze sie nie
                          odzywasz, nawet mojego obiadku nie sprobowalas big_grin
                          • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 15.01.10, 20:27
                            Już jestem, ale niedawno wróciłysmy i padamy na dziób...
                            Jeszcze muszę pranie włączyć sad
                            W każdym razie meble zmontowane i częściowo "zamieszkałe" smile
                            • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 17.01.10, 00:09
                              Proponuje dzis:
                              www.youtube.com/watch?v=cpc4gaMhm-0
                              • janou Re: watek na dobranoc czesc II 19.01.10, 00:04
                                Tytul;Troche blizej niebawink
                                www.youtube.com/watch?v=Iqi540N3Jbg&feature=related
                                • janou Re: watek na dobranoc czesc II 19.01.10, 00:05
                                  Bonne nuit,dobranoc bo juz pozno jestwink
                                  • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 19.01.10, 00:24
                                    dooobraaaaaaaaaaaaaanooooooc.....
                                    • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 19.01.10, 00:34
                                      Pa, pa, pa!
                                      Wczoraj pracowałam, dziś pracowałam i jutro będę pracować, a sęp zaciera ręce na myśl o dalszym porządkowaniu mieszkania pojutrzesad
                                      • janou Re: watek na dobranoc czesc II 22.01.10, 00:03
                                        dobranocsmile
                                        www.youtube.com/watch?v=N9yBJES35O4&feature=related
                                        • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 22.01.10, 23:12
                                          www.youtube.com/watch?v=eCW7VCskmXU&feature=fvst
                                          ostatnia moja pasja
                                          • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 29.01.10, 23:35
                                            www.youtube.com/watch?v=eKiujDWRBAM
                                            • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 03.02.10, 23:10
                                              Dzis z okazji przyjecia na lono diabelka z USA proponuje to:
                                              www.youtube.com/watch?v=_IY1fNs0Tps
                                              • janou Re: watek na dobranoc czesc II 03.02.10, 23:25
                                                Feline, a to moza byc?wink
                                                www.youtube.com/watch?v=q81YGvXOfOc
                                                a tu original;
                                                www.youtube.com/watch?v=qJ5-FoiBuVc
                                                ps.internet od godziny nie wylacza siebig_grinbig_grinbig_grin
                                                • janou Re: watek na dobranoc czesc II 03.02.10, 23:26
                                                  oczywiscie dla diabelkawink
                                                  • le_petit_diable Re: watek na dobranoc czesc II 03.02.10, 23:45
                                                    Dziekuje bardzo.
                                                    Siedze czerwona ze wstydu pod stolem. Mam nadzieje ze wyjde stamtad kiedys.
                                                • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 03.02.10, 23:57
                                                  Huuuuraaaaaaaaaaaaaaa! Stesknilam sie za Toba, soeurette big_grin
                                                  • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 03.02.10, 23:59
                                                    Amerique jak zwykle - strzelilas w samo sedno, ja wiedzialam, ze spiewal cos
                                                    bardzo hamerykanskiego i chodzilo mi to po glowie, ale nie moglam znalezc.
                                                  • janou Re: watek na dobranoc czesc II 04.02.10, 00:01
                                                    felinecaline napisała:

> Huuuuraaaaaaaaaaaaaaa! Stesknilam sie za Toba, soeurette big_grin
                                                    ----------
                                                    Moi aussi soeurettewink
                                                  • janou Re: watek na dobranoc czesc II 05.02.10, 00:11
                                                    Francis Cabrel;
                                                    Il faudra leur dire
                                                    www.youtube.com/watch?v=sUsG1ycsh4E
    • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 05.02.10, 00:11
      No to teraz Diabeł(ek) powinien mówić nam dobranocbig_grin
      • le_petit_diable Re: watek na dobranoc czesc II 05.02.10, 00:51
        W zasadzie u mnie dopiero 6:47 p.m.
        Ale ode mnie na dobranoc :
        www.miastomuzyki.pl/play,54
        • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 05.02.10, 23:36
          Szukalam tak naprawde czegos zupelnie innego, ale przypadkiem nawinelo mi sie to:
          www.youtube.com/watch?v=ltB4R7V8ScI&feature=rec-r2-2r-3-HM
          melodia przewodnia niezwyklej lagodnosci do historii zupelnie nie usypiajacej.
          • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 06.02.10, 23:11
            Na jeszcze jeden karnawalowy wieczor - nieprzebalowany albo moze przebalowany z
            ...Alkiem ;P?
            • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 06.02.10, 23:12
              I wlasnie wdal sie Alek i dorzuca:
              www.youtube.com/watch?v=2Ua2JI8z-Z0&feature=related
              • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 06.02.10, 23:25
                No to dobranoc smile
                Jeszcze sobie włączę jakiegoś Housa wink
                • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 08.02.10, 22:40
                  www.youtube.com/watch?v=B7RabdBb6gw&feature=related
    • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 08.02.10, 23:08
      Dobranoc smile
      https://emoty.blox.pl/resource/4_8_2v.gif
      • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 09.02.10, 23:40
        Ojejku, jakie fajne moutonki sobie skacza (jak dobrze byc barankiem big_grin!!)
        A ode mnie dzisiaj znalezione dzieki fetti bo w Jej kuchni, z usmiechem w
        strone drugiego brzegu Wielkiej Kaluzy
        www.youtube.com/watch?v=sWlJV03Vi-Q
        Ide do lozia, zeby nie bylo watpliwosci z Morfeuszkiem a nie z Alkiem.
        • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 10.02.10, 00:01
          Jak to?? A mąż??

https://emoty.blox.pl/resource/oups.gif
          • janou Re: watek na dobranoc czesc II 10.02.10, 00:18

metodiw napisała:

> Jak to?? A mąż??
            -----
            maz juz napewno spiwink
            • le_petit_diable Re: watek na dobranoc czesc II 10.02.10, 06:37
              Prześladuje mnie aktualnie to:
              www.youtube.com/watch?v=jEcKtTMbkIc&feature=related
              Jest to boskie arcydzieło z forum francuskiego, wklejone przez Marguyu.
              Mój rewanż nie będzie tak doskonały.
              Chociaż moi sąsiedzi mają właśnie problem. Ja straszliwie śpiewam.

www.youtube.com/watch?v=4NRqSrPTPv8&feature=related
              www.youtube.com/watch?v=HY-Rlfxp1ew&feature=related
              A dla Janou (mam nadzieję że się spodoba)
              www.youtube.com/watch?v=Z0WyP6YV2NU
              Pewnie wszyscy to znają ale to takie urocze...
              • janou Re: watek na dobranoc czesc II 10.02.10, 20:59
                le_petit_diable napisała:
                A dla Janou (mam nadzieję że się spodoba)
                > www.youtube.com/watch?v=Z0WyP6YV2NU
                > Pewnie wszyscy to znają ale to takie urocze...
                ------------
                Bardzo podoba,skonczylam 6 odcinek jutro napewno zdaze do
                konca,uwielbiam teatr,dziekuje piekniebig_grin
                • janou Re: watek na dobranoc czesc II 10.02.10, 21:27
                  Jeden z najpiekniejszych filmow dla TV z ksiazki Françoise
                  Chandernagor "Allée du roi",u mnie sie film nie otwiera,bo brakuje
                  mi jakiejs tam wersji Explorer,moze u Ciebie tak,a francuski jezyk w
                  filmie....przepiekny!
                  video.voila.fr/video/iLyROoaftZvU.html
                  • le_petit_diable Re: watek na dobranoc czesc II 10.02.10, 23:28
                    A mnie polegl internet i nie mam pojecia kiedy nas odkopia. Takich sniezyc
                    najstarsi gorale (tutejsi) nie pamietaja.
                    Druga czesc diabla tez jest niezla.
                    Pozdrawiam
                    www.youtube.com/watch?v=SMiJg_zwhFE&feature=related
                    • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 18.02.10, 00:09
                      Wersje polska znaja pewnie wszyscy, tu oryginalna
                      www.youtube.com/watch?v=SkILll_PVto&feature=relateddobranoc.
                      • janou Re: watek na dobranoc czesc II 23.02.10, 22:41
                        www.youtube.com/watch?v=-Wj3FNvpRr0
                        • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 25.02.10, 00:02
                          W dyzurowym pospiechu:
                          musicstore.orange.fr/d-cennie-80/cc1497186300#listen_12847092
                    • marguyu Re: watek na dobranoc czesc II 25.02.10, 00:59

Wielka frajde mi uczynilas Drda, Diabelku smile
                      • le_petit_diable Re: watek na dobranoc czesc II 25.02.10, 04:18
                        Bardzo, bardzo się cieszę. Wręcz się czuje zaszczycona.
                        Nie Wiem czemu ale ta tematyka jest diabelsko boska ).
                        A na poważnie, może ktoś coś swojego dorzuci o diabłach..
                        • le_petit_diable Re: watek na dobranoc czesc II 25.02.10, 04:40
                          Przypomniała mi się moja ulubiona historyjka o diable.
                          W pewnej uroczej (najpiękniejszej wsi) był sobie dworek.
                          (Historia autentyczna) W tym dworku mieszkał sobie bardzo interesujący pan, który uwielbiał Witkacego, wszelką sztukę i wyjazdy do Zakopanego.
                          Kiedy byłam mała i chodziliśmy obok dworku, wszyscy tubylcy a potem i turyści w jednym miejscu zachowywali się dziwnie. Pluli przez ramię, modlili i żegnali się na odczynienie uroku.

Lata potem dowiedziałam się że Witkacy bywał u nich i na pamiątkę na ścianie tegoż dworku namalował diabła. Po latach miejscowi zamalowali tą postać. Ale w świadomości nadal pamiętali gdzie należy
                          uważać. No i tajemnica się rozwiązała jak farba odpadła.
                          • felinecaline ze spiewnika mme Alzheimer 26.02.10, 00:04
                            www.youtube.com/watch?v=tt_ldSJZsNQ&feature=grec
                            prosze, wybaczcie moja minimalna aktywnosc spowodowana niestety nie lenistwem.
                            • metodiw Re: ze spiewnika mme Alzheimer 26.02.10, 09:40
                              No, mnie też, mnie też...

A u mnie z dnia na dzień będzie gorzej... https://emoty.blox.pl/resource/th_0girl157.gif
    • metodiw Re: watek na dobranoc czesc II 01.03.10, 00:14
      www.youtube.com/watch?v=DMrhscGybDo&feature=related
      • felinecaline Re: watek na dobranoc czesc II 07.03.10, 23:45
        Jako, zem w ten lykend nawiedzona przez nia byla(wiadomo," chorych
        nawiedzac"glosi Pismo):
        www.youtube.com/watch?v=y2lsBooieH0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka