Dodaj do ulubionych

OSTRZEGAM!CATERING PARTY SERWIS na Okulickiego 17!

30.11.09, 13:52
Witam,
zoragnizowalismy przyjecie weselne na 80 osob na swiezym powietrzu
we wrzesniu tego roku, w formie grilla plus tradycyjnego polskiego
stolu.
Ze wzgelu na to ze nie mieszkamy od jakiegos czasu w Szczecinie a
nie chcielismy zorganiozowac tradycyjnego wesela, znalezlismy i
skorzystalismy z oferty p.Andrzeja zapewniajacego nas o wysokich
standardach jego uslug i duzej wspolpracy z Ambasada w Niemczech.
(NIC MYLNEGO!!!!!! )
Po takich zapewnieniach ustalilismy kazdy najmniejszy szczegol, jak
ma wygladac namiot, ustawienia stolow, godziny podania kolejnych
posilkow.
Przyjezdzamy, goscie zasiadaja do stolow i okazuje sie ze p.Andrzej
jeszcze z jedzeniem nie dojechal, ze grille sa tylko rozpalone i nie
ma nic co milo byc juz gotowe od 15 minut i podane na stolach!!
Rozmawiajac z pracownikami p. Andrzeja okazuje sie ze on juz od 2
godzin jedzie i dojechac nie moze, a po kolejnych 5 minutach rozmowy
z pracownica okazuje sie ze niby juz jest za rogiem.
Po 30 min opoznienia zjawia sie zona p.Andrzeja, kiedy podchodze do
niej aby wyjasnila mi to opoznienie ona z "ROZDARTA BUZIA" do mnie
ze ja nie podpisywalam umowy z nia tylko z jej mezem(to ona jest
wlascicielka tej firmy)!!!!
P.Andrzej schowal sie w samochodzie. Podchodzac do samochodu, chcac
wyjasnic sprawe, dostalismy odpowiedz ze zatarasowalismy mu droge
autokarami(kiedy wszytko mialo byc juz gotowe jak przyjedziemy, a
nie dopiero szykowane)i nie mogl wjechac na teren.
A teraz najlepsze, mielismy zamowionego swiniaka, ale z braku
dorodnej sztuki zapropowano nam dzika, na ktora to propozycje
przystalismy. Dzik okazl sie NIE SWIEZY!!!!! Glowna atrakcja stala
sie totalna klapa!!!!
Obsluga, zachowanie wlascicieli, jakosc jedzenia bylo ponizej
wszelkich norm.
ODRADZAM JAKICHKOLWIEK KONTAKTOW Z TA FIRMA(CATERING PARTY SERWIS NA
OKULICKIEGO 17)!!!!!!!!!!!!!!!!! www.catering-szczecin.neostrada.pl
Obserwuj wątek
    • kingakosiorek Re: OSTRZEGAM!CATERING PARTY SERWIS na Okulickieg 11.01.10, 22:04
      Boze drogi to przeciez przechodzi wszelkie pojecie!!! my to samo przezylismy w
      villi vivian na ustowie. poprostu cos strasznego skad tacy ludzie sie biora?
      oszusci i to wszystko. wiemy dokladnie co czujecie przykro nam i wiemy ze nikt
      Wam tak jak Nam nie zwroci tych chwil :( jedyne co mozecie zrobic to uchronic
      inne Pary Mlode od takiej przykrej sytuacji!
      uwaga: CATERING PARTY SERWIS na Okulickieg oraz VILLA VIVAN NA USTOWIE -
      UNIKAJCIE Z DALEKA!

• porfirion82 Re: OSTRZEGAM!CATERING PARTY SERWIS na Okulickieg 20.01.11, 19:01
      Niestety nie wziąłem poważnie Państwa ostrzeżenia i również się sparzyłem... Przez godzinę czekałem na zamówione do pracy uroczyste śniadanie, które nie przyjechało. Wieczorem szef cateringu w dość mało elegancki sposób wmawiał mi, że nie złożyłem oficjalnego zamówienia (wielokrotny kontakt telefoniczny i mailowy okazał się dla firmy niewystarczający). Mając już pewne podejrzenia po przeczytaniu powyższego wątku usiłowałem skontaktować się z firmą raz jeszcze w przeddzień zamówienia, wszystkie telefony jednak nie odpowiadały. Zdecydowanie nie polecam, a szefostwu chciałbym uświadomić, że dobrą opinię w biznesie trudno się buduje, ale bardzo łatwo stracić. WSTYD!
    • beata1230 Re: OSTRZEGAM!CATERING PARTY SERWIS na Okulickieg 04.11.12, 17:54
      po stokroć odradzam i przestrzegam!!! Sześć lat temu również korzystaliśmy z usług tej strasznej firmy. Dysponując zdjęciami wmówili nam, że posiadają profesjonalną obsługę i piękną zastawę stołową co okazało się totalną porażką. Po przybyciu na salę na stołach znalazły się zwykłe z arcoroc i metalowe miski! Napoje stały w kartonach i w butelkach. Panie obsługujące były ubrane niestosownie do chwili. Dania podawane były z dużym poślizgiem i nieciekawe w smaku. Pomijam fakt, że były to produkty niskiej jakości. Zwracanie uwagi na opóźnienia w podawaniu dań skutkowało tym , iż na stołach w cukiernicach znalazł się cukier wymieszany z solą. Panie zamiast zająć się obsługą gości również świętowały! Na stołach nie znalazły się potrawy z dzika , który był dostarczony. Kontakt z właścicielami cateringu był niemożliwy. Ich zapewnienia o profesjonalizmie to WIELKA ŚCIEMA!!!Przestrzegam!!! A jeżeli już się ktoś zdecyduje to zapłaćcie minimalną kwotę zaliczki. Ale musicie mieć świadomość , że najważniejszy dzień w waszym życiu będzie totalną klapą.
    • laurka2012 Re: OSTRZEGAM!CATERING PARTY SERWIS na Okulickieg 19.12.12, 05:25
      A teraz robią na Wigilię promocję na Gruponie. Ciekawe czy ją dostaną.
      www.groupon.pl/oferty/szczecin/Catering-SAAS/13998036
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka