Dodaj do ulubionych

Dekoracja sali-pomocy!!!!

04.12.09, 11:25
Mam pytanie do osób które brały ślub na ogródkach działkowych na Derdowskiego. Mamy problem ze znalezieniem kogoś do dekoracji w rozsądnej cenie- sala jest duża a to wiąże sie z kosztami!!!! Może znacie jakieś firmy które sie tym zajmują i są godne polecenia. Może sami dekorowaliście i coś podpowiecie? Błagam pomóżcie bo jestem załamana!!!!
Obserwuj wątek
    • lolalola6969 Re: Dekoracja sali-pomocy!!!! 05.12.09, 00:24
      Witam,

ja byłam parę razy świadkową i też parę razy pomagałam stroić salę. Kupowałam od
      100 do 200 balonów ( 2 kolory np. róż i perła, bądź czerwień i perła), troszkę
      wstążek, mini bukieciki,troszkę świeczek i wystrój gotowy.Na długim sznurku
      doczepiasz baony.Najlepiej łączyć po 3,związywać i dołączać kolejne 3 i tak w
      kółko, wychodzi piękny łańcuch, który można podwieszać pod sufitem.Na ścianach
      po parę w kupie ze wstążkami można przywiązać, bądź podkleić do ścian.Wszystko
      zależy od koncepcji. Jeśli masz troszkę kasy proponuję dużo tiulu lub organiza(
      kupić na metry ) do ozdoby krzeseł ( tu białe wstążki przewiązane przy oparciu
      podtrzymujące tiul) i stołów( zamiast obrusów lub na nie). Stoły ułóżcie w jakiś
      ciekawy kształt np. półkole. Na stoły gdzieniegdzie grube świeczki, najlepiej w
      wysokich naczyniach, mogą być zwykłe kieliszki;) Świeczniki ustawić na przemian
      z bukietami np. Lilie, róże...Co kto lubi. Ale pamiętaj najważniejszy jest
      pomysł;)To tak w skrócie, jeśli mogę jeszcze jakoś pomóc proszę pisać;)

Pozdrawiam

P.S. Za taką usługę co opisałam co niektórzy płacą tysiąc złotych. Dlatego warto
      się zastanowić czy warto komuś płacić za coś tyle kasy co można zrobić samemu;)
    • xlskx Re: Dekoracja sali-pomocy!!!! 28.01.10, 17:44
      polecam impress decor.
      www.impressdecor.szczecin.pl na stronie jest nawet zamieszczone
      zdjecie dekoracji na derdowskiego(bordowo-biała dekoracja)
    • dofinka Re: Dekoracja sali-pomocy!!!! 28.01.10, 21:43
      Widziałam na infoludku jakaś pani się reklamowała, miała wklejone
      zdjęcie własnie z tej sali i przykuło mój wzrok bo wyglądało
      naprawde bardzo ładnie. Może spróbuj tam czegoś poszukać
    • aaggaa1212 Re: Dekoracja sali-pomocy!!!! 06.02.10, 21:37
      Witam,
      Ja serdecznie polecam firmę dekoratorska "Euphoria" (www.euphoria-dekoracje.pl).
      Też miałam wesele na działkach, fakt ze sala nie była bardzo duża, ale było
      mnóstwo do zrobienia bo sala była w fatalnym stanie. To co zrobiły te Panie
      przeszło moje oczekiwania, goście tez bardzo chwalili szczególnie ci którzy
      kojarzyli jak na codzien wygląda ta sala. A co najfajniejsze to cena, jaką
      zapłaciłam. Dowiadywałam sie w innych firach i gdy przedstawiałam swoje
      oczekiwania to słyszałam rózne ceny;/ Firma jest z mojej miejscowoasci z Gryfina
      ale z tego co wiem to działają prawie w całym województwie.
      • likom1987 Re: Dekoracja sali-pomocy!!!! 19.03.10, 19:54
        My proponujemy Decorum.Art i pana Marcina.
        Sami zobaczycie wycene w tej firmie a w innej. Aż uśmiech się
        pojawia ze nie krzycza 2500zł a 1100zł za to samo ! a nawet nie wiem
        czy nie więcej- bo się cholernie starają. Godni polecenia !
        • czikissa Re: Dekoracja sali-pomocy!!!! 12.08.10, 11:23
          ja korzystałam z firmy deco mariage, fakt zapłaciłam sporo ,ale ja miałam całą
          sale i ogród w kwiatach, wszystko kolorystycznie dobrane do koloru mojego
          bukietu. Pani Kasia zrobiła też dla nas przepiękne kosze dla rodziców i wszystko
          przywiozła na miejsce. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka