margolcjaa 10.06.10, 23:31 Witam Prosze poleccie jakiegos dobrego fryzjera. Potrzebuje takiego który dobrze dobierze kolor a także zna sie na fryzurach ślubnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika24153 Re: Fryzura slubna 28.06.10, 16:39 Polecam www.stylizacjawizerunku.pl.Pani Anita robi super fryzury.Wiem poniewaz uporała sie nawet z moimi cienkimi włosami :) Odpowiedz Link
battosai Re: Fryzura slubna 25.08.10, 17:27 Dla Pani: Studio "Evolution" przy ul. Pocztowej 27u/1 (nieopodal kościoła A.Boboli) - pani Agata albo pan Marcin Dla Pana: Salon fryzjerski "Karina" przy ul. Jagiellońskiej 35 (na górce, w bramie prowadzącej na podwórko bloku) Odpowiedz Link
margolcia.1985 Re: Fryzura slubna 06.08.12, 21:24 W ubiegłym roku wychodziłam za mąż i wiem jak trudno znaleźć fryzjera, który potrafi dobrze upiąć włosy. Znalazłam go w tym roku i poleciłam mojej przyjaciółce, która w tym roku zostanie panną młodą. Jesteśmy zachwycone umiejętnościami Pani Basi z salonu FAVIA mieszczącego się przy ul. Polskich Marynarzy. Pani Basia ma bardzo duże doświadczenie w tym zawodzie i na pewno nie jest fryzjerem z przypadku. Z tego co się orientuję to ma chyba tytuł mistrza Serdecznie polecamy. Odpowiedz Link
monikabrz Re: Fryzura slubna 11.04.16, 14:42 Wiesz co w Szczecinie nie znam. Ale pamiętaj, żeby wybrać renomowaną pracownie fryzjerską. Najlepiej idź z konkretną fryzurą na ślub.. znajdź sobie jakiś kok, upięcie czy inne uczesanie jakie cię interesuje na ślubie. Przykładowo: portalfryzjera.pl/fryzury-slubne/ wybierz coś i wtedy dobry fryzjer Ci doradzi/odradzi/zmodyfikuje itd. Odpowiedz Link