misia-c 12.12.12, 21:17 Szukam fajnego DJ, takiego, co umie dobrze poprowadzić imprezę weselną. Czy możecie kogoś takiego polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konsultant_c24 Re: Czy znacie fajnego DJ? 14.12.12, 14:09 Ja polecam Marcina Jarczyńskiego strona www.onemanshow.com.pl/ Proszę powołać się na mnie www.c24.co a będzie solidna oferta. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
mary_klak Re: Czy znacie fajnego DJ? 30.12.12, 19:59 Z tej strony Monika Petryczko aka Mary Klak. Jestem radiowcem, dziennikarzem muzycznym, producentem eventów artystycznych a także DJ-ką. Miałam przyjemność być rezydentką (i nadal mam) w największych klubach Szczecina, skąd pochodzę. Specjalizuje się w graniu imprez weselnych o charakterze klubowym, popowym i bardzo tanecznym. Szczególny nacisk kładę na łączenie potrzeb różnych pokoleń. Stąd w moim repertuarze sporo rock 'n rolla, twista, walca, tanga i swingu. Ponadto mocno koncentruję na przebojach lat 80-tych, 90-tych i współczesnej muzyce. Prywatnie jestem miłośniczką chill-outów i nu-jazzu. Polecam zajrzenie na mą stronę i sprawdzenie przykładowej playlisty – www.petryczko.pl. Pozdrawiam serdecznie. Jestem mobilna, gram zarowno w Polsce jak i czesto w Berlnie:) tel. 603193529 - monika@petryczko.pl Odpowiedz Link
klasz Re: Czy znacie fajnego DJ? 03.01.13, 19:18 Skład od DJ'a do kilkuosobowego zespołu. Zapraszam na www.klasz.szczecin.pl oraz na spotkanie. Odpowiedz Link
wodzirejka.com.pl Re: Czy znacie fajnego DJ? 21.01.13, 12:20 misia-c napisał(a): > Szukam fajnego DJ, takiego, co umie dobrze poprowadzić imprezę weselną. Czy moż > ecie kogoś takiego polecić? Witam serdecznie, Piszę do Państwa w odpowiedzi na ogłoszenie zamieszczone w internecie odnośnie poszukiwania oprawy muzycznej i zabawiania gości na weselu. Chciałbym zaoferować nasze usługi jako duet wodzirejski. W tym celu zapraszam Państwa do odwiedzin naszej strony internetowej www.wodzirejka.com.pl gdzie znajdziecie Państwo wyczerpujące informacje na nasz temat. Rozmawiamy i prowadzimy wesela również w języku angielskim. Jeśli nasza oferta spełnia Państwa oczekiwania proszę o kontakt. W przypadku pytań pozostaję do Państwa dyspozycji Norbert i Magdalena Śliwa tel: 506 357 516 www.wodzirejka.com.pl Odpowiedz Link
mary_klak Re: Czy znacie fajnego DJ? 21.01.13, 17:37 Z tej strony Monika Petryczko aka Mary Klak. Jestem radiowcem, dziennikarzem muzycznym, producentem eventów artystycznych a także DJ-ką. Miałam przyjemność być rezydentką (i nadal mam) w największych klubach Szczecina, skąd pochodzę. Usługi jednak DJ-skie świadczę w cały kraju a także w Berlinie. Ostatni rok to trasa od Warszawy poprzez Karpacz do Berlina właśnie. Specjalizuje się w graniu imprez weselnych o charakterze klubowym, popowym i bardzo tanecznym. Szczególny nacisk kładę na łączenie potrzeb różnych pokoleń. Stąd w moim repertuarze sporo rock 'n rolla, twista, walca, tanga i swingu. Ponadto mocno koncentruję na przebojach lat 80-tych, 90-tych i współczesnej muzyce. Prywatnie jestem miłośniczką chill-outów i nu-jazzu. Polecam zajrzenie na mą stronę i sprawdzenie przykładowej playlisty – www.petryczko.pl. Pozdrawiam serdecznie. Jestem mobilna. Zapewniam kompletną obsługę uroczystości - sprzęt, nagłośnienie, konferansjerka. www.petryczko.pl, tel. 603193529 Odpowiedz Link
misia-c Re: Czy znacie fajnego DJ? 22.01.13, 21:50 Bardzo dziękuję za wszystkie propozycje. Okazało się, że mój luby robił poszukiwania na własną rękę i już mamy DJ. W razie wtopy będzie na niego :) Odpowiedz Link
arecnowak Re: Czy znacie fajnego DJ? 03.04.13, 00:48 Polecam na wesle super dj-ów oraz cały zakres usług - Super muzyka- ustalona zgodnie z wymogami klienta, dopasowana do charakteru przyjęcia i gości - Dekoracja świetlana -kolorowe oswietlenie led na sali i nie tylko, cięzki dym, mgła, multimedia, projekcje - Nagłośnienie - najlepszej klasy sprzęt dopasowany do ilości osób oraz gabarytów sali Pozdrawiam, życzę spokojnych przygotowań oraz zabawy do białego rana! Arkadiusz Nowak tel. 608-330-869 mail. biuro@arecnowak.plarecnowak.pl Odpowiedz Link
djaleks.music Re: Czy znacie fajnego DJ? 13.03.13, 19:12 Zapraszam po więcej informacji i filmiki proszę o kontakt @ djaleks.music@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link
pilus09 Re: Czy znacie fajnego DJ? 15.03.13, 11:13 Wiesz co, według mnie to PLUSdj jest najlepszy, dawno na takiej imprezie nie byłam. Moja siostra go wzięła na własny ślub i słusznie. Bardzo fajnie to zrobił a parkiet był ciągle pełny, co potem narzekali na zakwasy ale to dobrze ;) ale to juz Twój wybór. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
roteiroo Re: Czy znacie fajnego DJ? 08.04.13, 10:27 Pilus09 miałbyś namiary na tego Plusdj? np stronkę? Byłbym wdzięczny Odpowiedz Link
lotuseczka Re: Czy znacie fajnego DJ? 13.06.13, 10:19 A ja skorzystałam z tego linka również :) Dziękuję i muszę przyznać, że ten dj się sprawdził. Sam potrafił odwalić kawał dobrej roboty :) Zapewnił zabawę gościom i do tego ma dobre brzmienie i super sprzęt :) Odpowiedz Link
tadeusz.n1982 Re: Czy znacie fajnego DJ? 15.05.13, 10:30 Bardzo mądre słowa. Najlepsza oferta ze Szczecina. Odpowiedz Link
mary_klak Re: Czy znacie fajnego DJ? 15.05.13, 10:32 Jaki repertuar na wesele? DJna wesele – Mary Klak! Wesele to długa uroczystość z wieloma elementami, które z jednej strony mają zdynamizować zabawę, z drugiej pobudzić gości, z trzeciej skupić ich uwagę. Gdy gram na weselnym przyjęciu jako „DJ na wesele” staram się w dość regularnych odstępach czynić tzw. zwroty akcji. Dotyczy to przede wszystkim repertuaru, który serwuje gościom. W zależności od ilości osób, upodobań muzycznych i wieku bawiących się muzycznie może się wyglądać to różnie. Często gram na weselach, w czasie których spotykam się miłośnikami muzyki. Jest to dla mnie ogromna radość i wyróżnienie. Czuję, że nawiązuje się między nami taki rodzaj dialogu muzycznego, który zapewni udaną zabawę. Tylkodobre piosenki – Mary Klak – dobra muzyka na weselu! Nierzadko też spotykam się z muzykami zawodowymi, którzy albo właśnie biorą ślub albo zasilają szeregi gości. Niezapomniane było wesele, w czasie którego przy rytmach lat 80-tych i „rasowym” chilloucie i soulu lat 60-tych bawili się „na co dzień” miłośnicy dźwięków symfonicznych. Wtedy to w czasie posiłków grałam muzykę poważną/filmową a w czasie szaleństw tanecznych parkiet wypełniał – funk, soul, legendarny rock i wiele po prostu dobrych piosenek współczesnych. Oprawa muzyczna wesela. Petryczko.pl! Dotarłam ostatnio to kolejnej wspaniałej kompilacji, która prezentuje legendy polskiej piosenki. To tu odnalazłam przeboje T. Love, Brygady Kryzys, Tiltu czy Rebubliki. Proszę sobie tylko wyobrazić jak wspaniale goście reagują (o odpowiedniej porze oczywiście) na rozpoczynający pewien song motyw: „ojojojojojojojoj” - tak „Piosenka Młodych Wioślarzy” też może się zdarzyć na weselu – dlaczego by nie?! Tymczasem pamiętając jak ponad pokoleniowe bywają evegreeny sięgam, zwłaszcza na wstępie, po Raya Charlesa, Ettę James, Ninę Simone, Marylin Monroe czy Franka Sinatrę. Pozdrawiam serdecznie. Do zobaczenia na parkiecie. Monika Petryczko Mary Klak petryczko@gmail.com tel. 603193529 www.petryczko.pl Do zobaczenia w Szczecinie, Poznaniu, Gdańsku - całej Polsce! Odpowiedz Link
tomek1888 Re: Czy znacie fajnego DJ? 04.04.13, 23:25 stronka internetowa overcover.pl lub muzycydlaciebie.pl . Oferują wszystko Dj , zespoły . Bardzo dobry kontakt i można się dogadac. Polecam Odpowiedz Link
djmasti Dj Masti w skladzie 3-osobowym 06.05.13, 08:41 Specjalizujemy się w oprawie muzycznej i oświetleniowej. Oferujemy: -wieloletnie doświadczenie,pasja muzyczna -markowy sprzęt -indywidualne podejście do klienta -na życzenie wszelkiego rodzaju konkursy,zabawy karaoke,oczepiny Prowadzimy różnego rodzaju imprezy w składzie 3-osobowym. Szczegóły na stronie : www.masti.beepworld.pl Zapraszamy do kontaktu telefonicznego: tel:783-830-424 gg :47256558 Dj Masti Odpowiedz Link
harold99 Re: Czy znacie fajnego DJ? 16.12.13, 14:30 Żenujące jest tutaj, to co czytam... Praktycznie same reklamy. Ktoś wyżej normalny wspomniał o PLUSdj. Mistrzowski gość. Odpowiedz Link
alija79 Re: Czy znacie fajnego DJ? 16.12.13, 19:05 na moim weseluw lipcu będzie grał PlusDJ. Fajnie,że wspomnieliście o Panu Grzegorzu, na pewno będzie super!! Odpowiedz Link