Dodaj do ulubionych

Kupno i sprzedaż (ogloszenia drobne)

01.09.09, 13:34
W celu sprzedaży np sukni ślubnej, prosimy o wpisy w tym wątku. Wszystko po to
aby pomiędzy innymi wątkami nie robił się bałagan.
Obserwuj wątek
    • czikissa Re: Kupno i sprzedaż (ogloszenia drobne) 02.09.09, 10:00
      Oferuję do sprzedania przepiękną suknie ślubną renomowanej firmy
      Demetrios model 938 zakupiona w maju tego roku w salonie firmowym
      Lisa Ferrera w Poznaniu. Suknia jest wykonana z białego tiulu,
      ozdobiona połyskującymi kryształkami, ręcznie robione hafty, posiada
      również podpinany na haftki długi tren . Rozmiar 38/40 można ją
      zweżyć lub powiększyć. Ja mam 178 i miałam do niej buty na 3 cm
      obcasie i była do ziemi, niższa osoba może mieć większy obcas.
      Podobno najpiękniejsza suknia ślubna ;)) Więcej informacji na maila
      sorita@op.pl

www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/121?osCsid=01c534c8b7c6595ea08eaf0b9a563d68
    • domi2182 Re: Kupno i sprzedaż (ogloszenia drobne) 02.09.09, 10:19
      Sprzedam śliczną suknię ślubną znanej Nowjorskiej projektantki Madeline Gardner model Malorie, rozmiar 40. Suknia jest lekka i zwiewna, uszyta w stylu hiszpańskim, zakupiona w renomowanym salonie Arvena w Szczecinie. Pochodzi z tegorocznej kolekcji. Używana tylko raz. Jej cena w salonie to 3400 zł. Kolor ivory delikatnie wpadający w odcienie bieli. Suknia prezentuje się na żywo znacznie lepiej niż na zdjeciach, została oczyszczona w profesjonalnej pralni. Suknia jest jednoczęściowa, wielowarstwowa, z trenem, z tafty i tiulu, zdobiona koralikami i haftem. Sukienka została przerobiona na moje życzenie. Zamiast zamka błyskawicznego umieszczonego z tyłu, ma wstawione wiązanie (gorset) dzieki czemu mozna dowolnie modelować talię. W oryginalnej wersji suknia ma cieńkie ramiączka, zaś moja ma szersze ramiączka opadające na przedramie. Wszystkie przeróbki zostały zrobione w salonie w którym zakupiłam suknię oraz wykonane z tego samego materiały co suknia. Tren sukni jest o dlugosci ok 2 metrow podpinany z tyłu, który można całkowicie schować . Suknia jest na wzrost 175 cm,posiada wszytą halkę , do sukienki daje gratis szal i halkę H3 (tzw. koło).Gorąco polecam. Rozmiar na metce to 40, jednak dzięki przeróbce na gorset, suknie równie dobrze bedzie wyglądała na kobiecie o wiekszym rozmiarze, np. ja nosze 42/44. Możliwość przymiarki.Numer kontaktowy 516-144-373 lub mail domi.r1@wp.pl
    • nocarka Re: Kupno i sprzedaż (ogloszenia drobne) 14.09.09, 08:42
      Nie jestem firmą, więc może post zostanie.

Uwielbiam robić biżuterię. Jest to biżuteria robiona ręcznie, ze srebra,
      szkła, kamieni półszlachetnych, kryształów svarowskiego itp. Koszt takiej pasji
      nie jest zbyt mały, dlatego proponuję Pannom Młodym biżuterię po cenie kosztów
      materiałów. Ja mogę spełniać swoje marzenie, one mają piękną biżuterię do ślubu
      za niezbyt duże pieniądze.

Jesli chcesz mieć niepowtarzalną biżuterię, taką, jakiej nikt inny mieć nie
      będzie (gwarancja zastrzeżenia takiego wzoru) to napisz. Ceny o wiele niższe
      niż w salonie :)

Jestem otwarta na propozycje - na Twoje życzenia, sugestie, projekty. Mogę
      wykonać dowolny wzór wg. Twojego życzenia.

Przykładowe zdjecia na: www.garnek.pl/bizslub (będą sukcesywnie dodawane,
      także zdjęcia ze ślubów, na których PM miały moją biżuterię na sobie).

Zapraszam - kontakt poprzez maila gazetowego, nocarka@wp.pl oraz gg: 11181975
      (zazwyczaj wieczorami) Później także kontakt tel oraz na żywo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka