pytalska9 26.08.15, 18:35 Witam Poszukuję dobrego adwokata/radcę prawnego z zakresu prawa rodzinnego i karnego. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_shery Re: dobry adwokat/radca prawny z Tarnowa lub okol 27.08.15, 10:34 Polecam radcę prawnego z Tarnowa Piotra Frosika. Ma kancelarię na ulicy Brodzińskiego w Tarnowie blisko Poczty Głównej. Jest bardzo rzetelny i skuteczny. Przez stronę www.piotrfrosik.pl można zasięgnąć porady on-line. Odpowiedz Link Zgłoś
antek284 Re: dobry adwokat/radca prawny z Tarnowa lub okol 11.09.15, 15:56 Piotr Frosik - moja sprawa (choć myslałem że będzie przegrana) zakończyła się sukcesem, za co jestem dozgonnie wdzięczny :] piotrfrosik.pl - polecam :] Odpowiedz Link Zgłoś
dostum Re: dobry adwokat/radca prawny z Tarnowa lub okol 27.08.15, 14:03 z krakowa to nartoski Odpowiedz Link Zgłoś
kierownikshell Re: dobry adwokat/radca prawny z Tarnowa lub okol 27.04.16, 21:54 z Tarnowa szczeblewski z Krakowa swaczyna albo cwakalski od karnych ale dla bogaczy Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka123123 Re: dobry adwokat/radca prawny z Tarnowa lub okol 10.04.20, 19:30 Polecam Mecenas Justynę Miechowską z Krakowa, bardzo skuteczny adwokat, namiary do niej to www.adwokat-miechowska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zuza.kus Re: dobry adwokat/radca prawny z Tarnowa lub okol 23.02.21, 13:17 To dobrego adwokata czy radce prawnego. Jedno drugie wyklucza. :) Ja miałam styczność z prawnikiem z Reslegal i powiem szacunek. Nie spodziewałam się takiego wyniku sprawy i bardzo polecam. adwokattarnow.info/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamam Re: dobry adwokat/radca prawny z Tarnowa lub okol 25.05.21, 10:36 Najlepsi adwokaci w Tarnowie to zadecydowanie Ci - zaufanyadwokat.pl/kancelaria-adwokacka-reslegal-adwokat-charzewski/ Odpowiedz Link Zgłoś