Dodaj do ulubionych

dr Trafidło Stalowa Wola opinie

29.09.23, 17:52
Ponawiam pytanie z innego forum, ostatecznie z Tarnowa do Stalowej żabi skok: doktor dentysta stomatolog Piotr Trafidło, Multident Stalowa Wola. Opinie od celebrytów na jego temat są wprost rewelacyjne, ale od pacjentow bardzo mieszane. A mnie małzonek chce wykupic pakiet zabiegów i nie ukrywam, ze bardzo sie waham czy ryzykowac własym zdrowiem... Moze ktos kojarzy te placowke, moze obiektywnie sie wypowiedziec na temat tego lekarza? Dla zainteresowanych szczegółami: pan doktor jest oskarzany przez "normalnych" pacjentow, nie gwiazdy z Pudla, o totalne błędy w sztuce, wbijanie ludziom implantów w szczęke na oslep, niepotrzebne usuwanie zębów itd. Jesli ktos chce wiecej informacji to odsylam do repotrazu TVP: www.youtube.com/watch?v=GCjvrecByDA Za wszelkie info natomiast bede bardzo zobowiazana!
Obserwuj wątek
    • korencjusz.starszy.drugi Re: dr Trafidło Stalowa Wola opinie 17.10.23, 17:08
      Potwierdzam, UNIKAC tego pana za wszelką cene! Juz pomijajac wszystko inne, błędy medyczne, rozwalanie ludziom szczęk, procesy sądowe - facet obnosi sie ze znajomościami z typami z Pandora Gate (dla tych co nie w temacie - 30-letni youtuberzy ktorz lubi lubili sie zabawiac z dziewczynkami w wieku 13-14 lat) i nawet sie z tym nie kryhe, zdjecie z tymi oblechami caly czas swieci u niego w galerii na honorowym miejscu, wstyyyyd! Takie osoby jak Piotr Trafidło Stalowa Wola powinno sie cancelowac z przestrzeni publicznej korso24.pl/podkarpacie/doktor-piotr-trafidlo-ze-stalowej-woli-po-mistrzowsku-dba-o-usmiech-i-biale-zeby-vip-ow-artystow-sportowcow-i-youtuberow-od-tomka-komendy-po-krzysztofa-rutkowskiego-sprawdz-kto-jeszcze-odwiedzil-jego-klinike-zdjecia/l48fkdxmdpWZsuPKTHTg/galeria?page=5
      • szczesliwy_pirozek Re: dr Trafidło Stalowa Wola opinie 27.10.23, 16:21
        o kurrrrrde tego nie widzialam, ostro, doktorek nie boi sie niczego... :D No ale do czasu, duzo osób sie wymienia opiniami o nim a wszystkich nawet on nie da rady usunąc - recenzje jego prac są bardzo niskie, mnóstwo ludzi sie skarzy, ze tylko lans lans a niestety profesjonalnie te ząbki od niego źle wyglądają, pojawiają sie problemy bardzo szybko, no duo dużo kłopotow, tak ze ja generalnie odradzam
    • nikodem.nowaczek Re: dr Trafidło Stalowa Wola opinie 07.11.23, 15:27
      mam bardzo złe odczucia odnosnie tego pana, jest znany z bylejakości a jednoczesnie bardzo mocno sie promuje. Dużo osób musi robc poprawki po tym jak pan Piotruś spartolil im zęby na amen, czasami to są długie miesiace leczenia. Doktor Trafidło stracił tez prawo do wykonywania zawodu swego czasu, nie wiem jak to wyglada u niego teraz od strony prawnej.
    • ain.bisien.beszojad Re: dr Trafidło Stalowa Wola opinie 13.11.23, 15:49
      bardzo nie polecam, pisze sie o nim w wielu miejscach, podobno usuwa opinie jak tylko moze i skąd moze, ale dziennikarze doszli prawdy. polecam lekture: dorzeczy.pl/kraj/500757/stomatolog-celebryta-ze-stalowej-woli-ma-problemy.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka