qwerty.tarnow 28.09.03, 23:10 Lemurizo? Będzie coś z tego? Czy nic? W każdymm razie ja jestem już umówiony :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 28.09.03, 23:26 Znaczy - ja jestem umówiony, teraz tylko Ty musisz załatwić, żeby któraś z siatkarek przyszła. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 28.09.03, 23:27 Widzę, że cisza nastała. No cóż. Dziś już nic z tego nie wyjdzie. Ale może jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 28.09.03, 23:29 Gafę strzeliłem! Przecież do jutra to te siatkarki jeszcze chyba nie wrócą z mistrzostw. Ale to mogą być inne siatkarki. Chyba znasz jeszcze jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 29.09.03, 07:53 wiadomość dla qwertego: dzisiaj w Wyborczej sport jest dość ładne zdjęcie Doroty S., ale też nie ideał ( no i wywiad z nią). Co do stanów cywilnych pań siatkarek, to nie jestem zorientowana aż tak dobrze, zwłaszcza co do tych starszych, bo mogły się porozwodzić, np. Swieniewicz do niedawna miala podwójne nazwisko, zostało jej teraz tylko pierwsze. Na pewno pannami są: Agata Mróz K. Skowrońska M. Glinka ( chyba no bo nazwisko od wielu lat wciąż to same). Qwerty, ale Ty się zastanów, życie z takim zawodowym sporstemnem to ciężka sprawa, wszak takiej dziewczyny nie będziesz miał w domu tak ok. 2/3 roku. No chyba ze o to Ci chodzi? P.S. Siatkarki będą dziś na Okęciu o 15.45 , jeszcze zdążysz. No znam jeszcze trochę siatkarek, ale to tak bliżej mojego wieku, a to za siatkarek, a to za stare jak dla Ciebie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 29.09.03, 14:08 lemuriza napisała: > życie z takim zawodowym sporstemnem to ciężka > sprawa, wszak takiej dziewczyny nie będziesz miał w domu tak ok. 2/3 roku. > No chyba ze o to Ci chodzi? Raczej nie. Zdecydowanie wolę mieć żonę bliżej siebie. Jakby miała być daleko ode mnie, to po co się żenić? > P.S. Siatkarki będą dziś na Okęciu o 15.45 , jeszcze zdążysz. A w TVP1 o 16.50 ma być relacja z powitania siatkarek. > No znam jeszcze trochę siatkarek, ale to tak bliżej mojego wieku, a to za stare jak dla Ciebie nie? Ja bym to inaczej określił: takie stare to one nie są, ale ja szukam jednak kogoś młodszego i w bliższym mi przedziale wiekowym ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 29.09.03, 14:10 P.S. A zdjęcia Gazety widziałem - zarówno w Internecie, jak i na papierze. I co do zdjęcia Doroty Ś. to jednak najlepsze wg mnie jest to z Interii, bo tam wyszła najmłodziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 29.09.03, 14:27 No jasne qwerty, szukaj kogos w swoim wieku, tak być powinno, chociaż to nie reguła. Chociaz wiesz co ci powiem - ja tam kompletnie sie nie przejmuję moimi 31 latami. Naparwdę , bo ja wciąż czuję się młodo, chyba nie wyglądam na tyle lat co mam, bo mi Pani wczoraj sprzedała na dworcu bilet studencki ( ha,ha, a ja studia skończyłam jakby nie było 7 lat temu), więc czym tu się przejmować. Trzeba się cieszyć życiem i ... grać w siatkówkę! No i znaleźć drugą połowę qwerty, ale z tym sie nie spiesz, bo to ważna decyzja. Pozdrawiam! ( a wogole to jeszce we mnie siedzą takie emocje, ze parcowac nie mogę! Ty widze też, gazety wertujesz jak i ja) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 29.09.03, 14:36 Ależ ja w żadnym wypadku nie chcę wypominać komuś wieku ani twierdzić, że 30- stka na karku to już starość. Myślę że będąc w każdym wieku można czuć się młodo i wyglądać młodo. A że oglądamy się przeważnie za młodszymi od siebie - no cóż - jak będę miał 70 lat to też pewnie prędzej będę się oglądał za np. 50- ciolatkami niż za 80-tkami ;) I jedno małe brutalne sprowadzenie na ziemię: co z tego że miałaś bilet studencki, jak mógł Ci go w każdej chwili zakwestionować konduktor (czyli realna władza w pociągu)? ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 29.09.03, 19:24 Nieporozumienie - Pani mi go sprzedała chociaz mówiłam, ze chce zwykly bilet ( coś nie tak zrozumiala), ale zaraz zaprotestowałam kiedy zobaczylam te pomylkę. Wyszłam na jakiegos naciągacza w Waszych oczach chyba?! I jeszcze jedno sprostowanie - qwerty oczywiscie, ze szukaj kobiet w swoim wieku. P.S. siatkarki wróciły, widzialeś? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 29.09.03, 19:36 Za żadnego naciągacza Cię nie uważam. Żartowałem przecież. A relację z powrotu siatkarek widziałem. A w tej relacji kolejne oblicze D.Ś. :) I znów to oblicze było zupełnie inne od tych które były na innych zdjęciach - ale to akurat było chyba najbardziej zgodne z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 29.09.03, 18:16 lemuriza napisała: > Chociaz wiesz co ci powiem - ja tam kompletnie sie nie przejmuję moimi 31 > latami. Naparwdę , bo ja wciąż czuję się młodo, chyba nie wyglądam na tyle lat > co mam, bo mi Pani wczoraj sprzedała na dworcu bilet studencki ( ha,ha, a ja > studia skończyłam jakby nie było 7 lat temu), więc czym tu się przejmować. ŁO JEZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 29.09.03, 19:20 Wiesz co Teklo chcialam pozostawic to bez komentarza, ale jednak napisze: chyba masz w sobie wrodzona zlosliwosc albo jest jeszcze druga ewentualnosc - mnie tak bardzo nie lubisz. Ale uwierz mi, kompletnie mi na tym juz nie zalezy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 29.09.03, 19:26 Kiedys zależało naprawde, ale chyba nie warto sie juz starac w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 30.09.03, 12:54 Swietny tekst przeczytałam na Forum Onetu: „ Najładniejszą polską siatkarką jest ... Paweł Zagumny. on ma taki zmysłowy serwis”. Kto wie jak zagrywa Paweł to wie o co chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 30.09.03, 13:37 Ja nie wiem jak zagrywa ten gość. I tak samo nie wiem czemu jedna z zwodniczek nosi inny strój od reszty? Rozumiem, że dla kobiet wystąpić w identycznym stroju jak inna pani na tej samej imprezie, to wstyd i ogromne upokorzenie. Ale dlaczego na boisku ten przywilej bycia inną posiada tylko jedna zawodniczka z drużyny? To nagroda za najlepsze wyniki (w nauce, pracy, grze)? I dlaczego ten jej brakujący strój nosi jej odpowiedniczka z przeciwnej drużyny? Czy to w ramach ducha jedności i przyjaźni pomiędzy przeciwnikami? Czy też to jest taka namiastka wymiany koszulek między zawodniczkami, która z wiadomych względów w drużynie kobiecej nie może nastąpić po meczu - a przynajmniej publicznie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 30.09.03, 13:39 Takie to pytania dręczą kawalerów, którzy mają zbyt dużo czasu na dostęp do Internetu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 30.09.03, 20:15 Bo to libero jest w tej innej koszulce i podejrzewam ( bo jak gralam nie bylo libero), ze to po to by byla bardziej widoczna dla sedziego. A dlaczego? dlatego, ze wystepuje tylko w drugiej lini, i wolno jej tylko przyjmowac i bronic, nie zagrywa, nie gra pod siatka. I tak najogolnie rzecz biorac o to chodzi zeby sedzia od razu widzial jesli zrobi cos czego jej nie wolno z racji "obsady' na tej a nie innej pozycji. Nie wiem czy dobrze Ci wytlumaczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 30.09.03, 21:01 Wytłumaczenie dobre. Tylko tej funkcji dalej nie pojmuję - jak ta zawodniczka nic nie może, to było po prostu zmniejszyć liczbę zawodników na boisku do 5 i już. A nie wydziwiać z przepisami. Ktoś miał porąbane pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 30.09.03, 22:07 qwerty.tarnow napisał: > Wytłumaczenie dobre. Tylko tej funkcji dalej nie pojmuję - jak ta zawodniczka > nic nie może, to było po prostu zmniejszyć liczbę zawodników na boisku do 5 i > już. A nie wydziwiać z przepisami. Ktoś miał porąbane pomysły. I tu sie mylisz, juz wyjasniam dlaczego. Funkcja libero jest bardzo wazna w zespole ( chociaz nie chcialbym na takiej pozycji grac, bo to bardzo niewdzieczna pozycja - rzadko kto zauwaza ogromna role libero, a splendor spada na te ktora konczy akcje). Libero to zazwyczaj najmniejsza zawodniczka w zespole a co za tym idzie najbardziej sprawna, bo prawda to ogolnie znana, ze mniejszy szybciej sie rusza, ma lepsza koordynacje ruchowa (zobacz na przyklad na Dydek jak wyglada jej koordynacja, nieciekawie), i ta mala zawodniczka wyrecza te wieksze kolezanki w przyjmowaniu zagrywek i odbieraniu atakow, bo lepiej to robi. Po prostu jej trening koncenturje sie na tym, a zawodniczka przyjmujaca-atakujaca musi specjalizowac sie we wszytskich elementach - zagrywka, atak, przyjecie, ale wiadomo, ze raczej tego wszytskiego nie robi w rownym stopniu doskonale, bo na treningu nie wystarczy czasu na wszytsko. Przepis nie taki durny, zwlaszcza dla niskich zawodnikow, bo dzieki temu moga grac np. w reprezentacji. Np. taka polska libero Dominika Lesniewicz z domu Smereka, nie zagralaby chyba w reprezentacji gdyby nie pozycja libero ( ma 174 cm wzrostu), moglaby byc co najwyzej wystawiajaca. A z Dominika bylo tak , ze jako 17 latka przyjechala do Krakowa z Grudziadza, zaczeli ja szkolic na rozgrywaczke i grala na tej pozycji dlugo w Wisle, potem Palacu Bydgoszcz. To jest niezwykle ambitna i waleczna dziewczyna, z ogromna pasja do tego sportu, ale niestety jako rozgrywaczka nie miala szans na gre w reprezentacji na wysokim poziomie. jej szansa stala sie pozycja libero wlasnie. Robi to zreszta swietnie, bylam pod wrazeniem jej wspanialych obron atakow przeciwniczek. A rola takiej osoby jest naprawde wielka bo dobre przyjecie zagrywki to polowa sukcesu, wtedy rozgrywaczka moze dokladnie wystawic a atkujacej pozstaje juz tylko wbic gwozdzia w parkiet. No i wyciaganie pilek w polu po akcach przeciwniczek to bardzo wazny apekt tej gry. Moj trener mawial ( jak pewnie i wszyscy trenerzy swiata) - bez przyjecia nie ma gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 30.09.03, 22:29 Hm, wnioskuje, ze moje wytlumaczenie nic nie wnioslo do tematu. Staralam sie, ale to nei tak latwo teorteycznie pewne rzeczy tlumaczyc. latwiej byloby na boisku. A pawel Zagumny irytuje wszystkich w Polsce swoja baloniasta zagrywka, jak powiedzial Z. Amroziak kiedys .... rozrywkowa zagrywka Pawla... Irytuje, bo facet ma 2 metry a nie potrafi zagrac jak chocby Skowronska, ktora ma 187 cm wzrostu. Co prawda siatka damska jest nieco nizsza ( chyba, jesli sie to nie zmienilo od czasow kiedy gralam), ale to i tak go nie tlumaczy. A w ogole to fajny z niego gosc i niezly rozgrywajacy, ale Magda Sliwa lepsza.:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 30.09.03, 22:31 Nie no. Zrozumiałem. Nie było tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Kontakt niepotrzebny :((( 30.09.03, 18:00 M. Glinka już jest po oświadczynach. Niestety nie moich ;(((((((((((((((((((((( Wyczytałem na stronach Tempa/Przeglądu Sportowego. No i jak ja mam lubić tą gazetę? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Uff, ulga 30.09.03, 18:13 Na szczęście K. Skowrońska jest wolna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: Uff, ulga IP: *.is.net.pl 30.09.03, 20:16 no wolna, wolna ale czy Ty qwerty masz co najmniej 187 cm wzrostu. No bo jak nie, to ... no wiesz, chyba jednak nie masz szans. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Uff, ulga 30.09.03, 21:02 Kupię sobie buty na obcasie, albo lepiej na koturnach. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: Uff, ulga IP: *.is.net.pl 30.09.03, 22:40 Jest to jakis pomysl:) Tom Cruise w takich chodzil jak byl z Nicole Kidman . Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Uff, ulga 30.09.03, 22:47 Ale on nie miał wyboru: albo wysoka żona i pieniądze, albo nic. A ja na razie nie stoję przed tak dramatycznym wyborem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: Uff, ulga IP: *.is.net.pl 30.09.03, 22:51 qwerty.tarnow napisał: > Ale on nie miał wyboru: albo wysoka żona i pieniądze, albo nic. A ja na razie > nie stoję przed tak dramatycznym wyborem. ;) jasna sprawa, dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Uff, ulga 30.09.03, 22:55 Do jutra. Ale będę dopiero późnym popołudniem. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Uff, ulga 01.10.03, 09:00 qwerty.tarnow napisał: > Do jutra. Ale będę dopiero późnym popołudniem. Ok Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Uff, ulga 01.10.03, 16:53 Jusz jezdem s pofrotem - jak widać zresztą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 02.10.03, 10:20 Znalazłem nieoficjalną stronę o Kasi Skowrońskiej. Ładne zdjęcia tam są. :))) www.kasia.skowronska.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 02.10.03, 11:28 qwerty.tarnow napisał: > Znalazłem nieoficjalną stronę o Kasi Skowrońskiej. Ładne zdjęcia tam są. :))) > > www.kasia.skowronska.prv.pl/ dzięki juz widziałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 02.10.03, 23:30 Zdjęcia ładne, prawda? A są nieoficjalne strony innych siatkarek? Odpowiedz Link Zgłoś
simba.lew Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 03.10.03, 17:47 To tutaj można się umówić z naszymi siatkarkami? Jeśli tak, to ja też chcę! ;-) (nieważne co w domu powiedzą - wobec tak pięknych dziewczyn każdy późniejszy ból to pestka) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 04.10.03, 21:04 Niestety szanowny Simbo nic z tego. Ja też próbowałem, ale wyszły nici. Tak że Tobie też raczej nic z tego nie wyjdzie (no, chyba że załatwisz pozytywe rozwiązanie konfliktu pomiędzy Kasią Skowrońską a jej klubem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 04.10.03, 21:06 Ale wnioskując z Twojej wypowiedzi, to z tego negatywnego dla Ciebie obrotu sprawy (niemożność spotkania z siatkarkami) to chyba ogromnie zadowolona będzie Twoja rodzina (czyżby żona i dzieci?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 04.10.03, 23:27 simba.lew napisał: > To tutaj można się umówić z naszymi siatkarkami? Jeśli tak, to ja też chcę! ;-) > (nieważne co w domu powiedzą - wobec tak pięknych dziewczyn każdy późniejszy > ból to pestka) ja proponuje Ci spotkanie z siatkarmi na boisku, korzysci bedzie wiele - zobaczysz jak sie gra w siatkowke, wrazenia estetyczne gwarantowane, no i rodzina nie bedzie miec za zle...:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 04.10.03, 23:31 > no i rodzina nie bedzie miec za zle...:) Jak się rozegra i zacznie do domu po nocach wracać, to co wtedy? Też go chyba nie pochwalą. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 05.10.03, 09:41 qwerty.tarnow napisał: > > no i rodzina nie bedzie miec za zle...:) > > Jak się rozegra i zacznie do domu po nocach wracać, to co wtedy? Też go chyba > nie pochwalą. ;))) Nie da rady, sil mu nie starczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 05.10.03, 10:21 Jak zacznie np. o 20 i będzie grał na zwykłym amatorskim poziomie, z długimi przerwami, nie spiesząc się ze skończeniem seta, a przy okazji zagra ze 2 mecze, to może skończyć po 23 albo i 24. :))) Znam to z własnego doświadczenia. ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 05.10.03, 14:25 qwerty.tarnow napisał: > Jak zacznie np. o 20 i będzie grał na zwykłym amatorskim poziomie, z długimi > przerwami, nie spiesząc się ze skończeniem seta, a przy okazji zagra ze 2 > mecze, to może skończyć po 23 albo i 24. :))) > Znam to z własnego doświadczenia. ;PPP No tak, ale jak bedzie gral na swoim amatorskim poziomie przeciwko tymze siatkarkom, to wlasnie chyba bardzo szybko sie ten mecz skonczy. Moze wogole nie zauwazyc, ze byl na boisku:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 05.10.03, 14:45 Eee no. Z tak ładnymi dziewczynami umawiać się tylko po to żeby sobie pograć? To chyba byłyby oznaki innych preferencji ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 05.10.03, 15:36 qwerty.tarnow napisał: > Eee no. Z tak ładnymi dziewczynami umawiać się tylko po to żeby sobie pograć? > To chyba byłyby oznaki innych preferencji ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))) No po meczu zawsze mozna isc razem na przyklad napic sie... mineralnej. No bo pic sie bedzie chcialo:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 05.10.03, 15:41 > No po meczu zawsze mozna isc razem... Dopiero po meczu? Wtedy kiedy pokazało się ze słabej strony? To raczej wtedy są marne szanse na randkę. No chyba że się będzie brało na litość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 06.10.03, 21:51 A dziś w Wiadomościach też było o siatkarkach (a właściwie o siatkówce i PZPS), ale wśród zdjęć były urywki z ME. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 07.10.03, 14:14 qwerty.tarnow napisał: > A dziś w Wiadomościach też było o siatkarkach (a właściwie o siatkówce i > PZPS), ale wśród zdjęć były urywki z ME. e tam, są kobiety lubiące dominować. A "podominować" na boisku – czysta przyjemność. Jeszcze będą mu wdzięczne, że dał im tę okazję. Ale zaraz, zaraz to chyba Ty szukasz żony nie simba? P.S. Wiadomość dla zainteresowanych: dziś ponoć w Przegladzie Sportowym zdjecie Skowrońskiej ( jakieś duże) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 07.10.03, 15:00 No ja szukam. I w siatkówkę też gram. Poprawka - grałem. Bo już od roku nic. :-( Zdjęcia znalazłem na stronach internetowych tejże gazety - ale jakość marna. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 07.10.03, 15:04 qwerty.tarnow napisał: > No ja szukam. I w siatkówkę też gram. Poprawka - grałem. Bo już od roku > nic. :-( > Zdjęcia znalazłem na stronach internetowych tejże gazety - ale jakość marna. To trzeba znowu zagrać:) Moze i jakaś zona przy okazji się znajdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 07.10.03, 15:08 > To trzeba znowu zagrać:) Moze i jakaś zona przy okazji się znajdzie? Żeby widziała jak gram? W życiu!!! ;-PPP Przecież pisząc o tych siatkarkch naszych polskich, to cały czas z przyrużeniem oka było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 07.10.03, 16:58 qwerty.tarnow napisał: > > To trzeba znowu zagrać:) Moze i jakaś zona przy okazji się znajdzie? > > Żeby widziała jak gram? W życiu!!! ;-PPP > Przecież pisząc o tych siatkarkch naszych polskich, to cały czas z > przyrużeniem oka było. no przeciez wiem... Az tak zle z tym graniem? jakies szczególy? to co nie wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 07.10.03, 18:42 Jak z graniem? To jest tak: graliśmy (ja i moja drużyna) bez tego jakiegoś libero. A właściwie to wszyscy byli libero - bo wszyscy z grupy tych średniego wzrostu :-P Reguł to się przestrzegało tylko podstawowych: dotknięcie ziemi, czwarte zagranie, i parę jeszcze jakichś innych reguł. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 07.10.03, 18:45 A poza tym: siatka dostosowana do najwyższego zawodnika, boisko niewymiarowe, zawodników po jednej stronie od 3 do 7. Przebijał na drugą stronę kto chciał - niekoniecznie ten 3-ci. Brak (przynajmniej z mojej strony) "aktywnego uczestnictwa" w grze - tzn. nie byłem na tyle głupi żeby rzucać się za piłką po całym boisku, tarzać po ziemi i obijać kolana - jak piłka przychodziła do mnie to ją ekspediowałem dalej (do kogoś lub na drugą stronę). Jak był mocny strzał to się go puszczało - zdrowie najważniejsze :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 07.10.03, 18:51 Do tego długie przerwy. Wprowadzenie nowych zasad punktowania dopiero po kilku latach od ich stosowania w międzynarodowej siatkówce. Drużyna co tydzień w innym składzie (każdy przychodził jak mu pasowało). Nieprzestrzeganie liczby setów: raz 5, kiedy indziej 7. Wygrana w setach np. 5:0. I wiele jeszcze innych. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 07.10.03, 18:55 Ale i tak mile wspominam te lata, kiedy graliśmy. A było to przez ciąg 9-ciu lat, tydzień w tydzień. Początkowo nawet 2x/tydzień. Ale się ostatnio wszystko rozleciało: jeden chory, drugiemu się nie chce przychodzić, trzeci się przeprowadził i ma daleko dojeżdżać, czwartego żona nie puści (bo za często jest poza domem). I tak się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 07.10.03, 18:58 I został tylko smutek i żal za tamtymi laty... ;-((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 07.10.03, 19:47 Oj, qwerty, qwerty, czy Ty sie aby nie starzejesz? Pilka do reki, buty na nogi i na sale. Przeciez niewazne jest jak gracie, tylko jak sie bawicie, no bo przeciez to ma byc relaks, rozrywka, ruch, spontaniczny ruch. Prawidlowe zagrania, liczenie punktow itd. zostaw zawodowcom. A ten kolega, co to go zona nie puszczala, to niech ja wezmie ze soba, moze jej sie spodoba:). Do dziela, telefon w reke i skrzyknij kolegow! Jak bylo pieknie, to jeszcze byc moze. Co to 70 lat masz czy co? Chociaz i tacy Panowie tez graja.:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 07.10.03, 21:03 Problem w tym, że inni właśnie nie chcą. A! I drużyny były mieszane. Ta niezadowolona żona, to przychodziła swego czasu, ale potem nie chciała. No i nie mam tych 70 lat. Jedynie 69,5. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 07.10.03, 21:06 Hehe. A tak naprawdę to znaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacznie mniej. Jeszcze przed 30.... :-) Ale już po 20... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
simba.lew Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 10.10.03, 13:16 lemuriza napisała: > Ale zaraz, zaraz to chyba Ty szukasz żony nie simba? Ja na pewno nie! daliby mi popalić w domu Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 10.10.03, 13:50 A to palisz? "Rzuć palenie razem z nami" Odpowiedz Link Zgłoś
simba.lew Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 10.10.03, 16:49 Nie palę. Ale mogę rzucić i tak. Młotem też mogę rzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 10.10.03, 00:35 To skoro jedna z siatkarek przyznaje się do Tarnowa, to może przyjdzie tu z koleżankami. :-) A wtedy to kto wie ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 10.10.03, 00:44 A jakby już przywiozła te koleżanki, to one mogłyby dać dobry przykład i w miejsce upadłej koszykarskiej Unii mogłaby powstać kobieca drużyna siatkarska. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 10.10.03, 08:21 a drużyna jest chyba w MKS Tarnovia, tyle tylko ze to pewnie juniorki. Wszystko o kasę rozbija się qwerty, o czym pewnie wiesz, nie muszę chyba tłumaczyć, jakby była kasa, to i koszykarze dalej graliby!. Bardzo bym chciała, żeby była w Tarnowie drużyna kobiet na I ligowym poziomie. Najbliższa jest w Mielcu, pewnie pojadę na jakiś mecz.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 10.10.03, 11:49 Jak w Tarnowie są juniorki to chyba lepiej dla mnie, bo prawdopodobieństwo że są one pannami na wydaniu wzrasta w ogromnym tempie. ;-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 10.10.03, 18:02 qwerty.tarnow napisał: > Jak w Tarnowie są juniorki to chyba lepiej dla mnie, bo prawdopodobieństwo że > są one pannami na wydaniu wzrasta w ogromnym tempie. ;- ))))))))))))))))))))))) No z pewnoscia! nie pozostaje Ci nic innego, jak obczaic kiedy graja mecze. Sezon sie wlasnie zaczyna. Do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 10.10.03, 18:09 Wcześniej jednak muszę ich teczki personalne przejrzeć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 10.10.03, 18:39 qwerty.tarnow napisał: > Wcześniej jednak muszę ich teczki personalne przejrzeć :-) Ustawa o ochronie danych osobowych nie pozwoli... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 10.10.03, 18:44 Może same udostępnią :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 10.10.03, 20:56 P.S. jeśli to będą juniorki, to będzie oznaczało też że dziewczyny będą niższe (przynajmniej od tych z kadry), no i być może kariera międzynarodowa im również nie w głowie (= będą przy mężu, a nie krążyć po świecie). ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 10.10.03, 20:58 Może nie zostanę zlinczowany za powyższą wypowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 10.10.03, 21:27 qwerty.tarnow napisał: > P.S. jeśli to będą juniorki, to będzie oznaczało też że dziewczyny będą niższe > (przynajmniej od tych z kadry), no i być może kariera międzynarodowa im > również nie w głowie (= będą przy mężu, a nie krążyć po świecie). ;-))) Oj, qwerty, qwerty toz Ty na tym sporcie sie jednak nie znasz:). Bo po pierwsze: jezeli ktos cos zaczyna trenowac i do etapu juniora dochodzi to zawsze marzy o karierze inaczej to trenowanie nie mialoby sensu. Po drugie: jezeli taka juniorka juz teraz gra w klubie to, ma codziennie treningi a w sezonie sobota-niedziela mecze, wiec juz jej w domu nie ma. No chyba, ze szukasz takiej, ktora na kariere seniorska nie ma szans, bo wzrost nie ten, bo talent nie ten ( tak jak to u mnie bylo:)), to po prostu idz i wybierz te najnizsza. To ona tak co najwyzej do konca studiow pogra, a potem to moze i bedzie siedziec w tym domu. No ale to juz od Ciebie zalezy, bedziesz fajny, to moze bedzie siedziala... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 10.10.03, 21:34 > No ale to juz od Ciebie zalezy, bedziesz fajny, to moze bedzie siedziala... A nie widać już z wpisywanych tekstów że jestem "fajny"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 10.10.03, 21:58 qwerty.tarnow napisał: > > No ale to juz od Ciebie zalezy, bedziesz fajny, to moze bedzie siedziala.. > . > > A nie widać już z wpisywanych tekstów że jestem "fajny"? ;-) A kto Cie tam wie, co tam w Tobie siedzi? Moze rozwalasz skarpetki po calym domu? Nie myjesz naczyn po sobie? No nie wiem co jeszcze... Przyczyn wymykania sie z domu drugiej polowy moze byc wiele:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 10.10.03, 22:01 > Przyczyn wymykania sie z domu drugiej polowy moze byc wiele:) Np. wypaczone i niedomykające się drzwi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 18.10.03, 16:35 A może zamiast siatkarek to te złote florecistki? ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 18.10.03, 16:50 qwerty.tarnow napisał: > A może zamiast siatkarek to te złote florecistki? ;-PPP A co powiesz na mlode koszykarki? Wlasnie za chwile , o 17.00 koszykarki PM Tarnow rozpoczynaja boj o I lige ( Gumniska). Mialam tam byc, ale slav ogladnal Matrix Reaktywacje i usnal... Niezla Reaktywacja??? No to siedze przy komputerze zamiast dopingowac dziwczyny Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 18.10.03, 17:03 Tylko że koszykarki,to podobnie jak siatkarki, nie ten poziom. Wzrostu rzecz jasna. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 19.10.03, 22:46 A florecistki mają być gośćmi w jutrzejszym Magazynie Olimpijskim "Echa stadionów" albo w sporcie po Telexpresie. Zapomniałem dokładnie gdzie - w każdym razie jutro. :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 19.10.03, 22:57 Tylko taka florecistka to nie jest idealny kandydat - umie poługiwać się białą bronią. Kto wie do czego to potem wykorzysta? ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 21.10.03, 22:19 No byly florecistki w MO, ale starsznie krociutko. A co do kontaktu z siatkarkami to dzisiaj mial go Prezydent. Nawet medal dostal od Niemczyka. Taki to ma dobrze nie qwerty? Chociaz z drugiej strony kompleksow chyba nabawil sie, no bo jak taka Glinka przy nim stanela... No i palnal do Skowronskiej: uwazaj Kasiu, bo pol Polski sie w Tobie kocha. A w Polsce wiecej Pan jest czy Panow? Bo gdzies mi sie o uszy obilo, ze na 3 Panie 1 Pan przypada. No to teraz to juz wogole chyba ani jeden, bo wszystkich Skowronska zgarnela! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 21.10.03, 22:22 Ja nic nie chcę sugerować, ale Prezydent A. Kwaśniewski też ma córkę... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 21.10.03, 22:35 qwerty.tarnow napisał: > Ja nic nie chcę sugerować, ale Prezydent A. Kwaśniewski też ma córkę... ;-PPP Myslisz, ze Ola tez sie kocha w Skowronskiej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 21.10.03, 22:41 Hahahhahahaha Myślałem, że skoro Kasia Skowrońska już zajęta przez pół Polski, to Ola jeszcze wolna. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 21.10.03, 22:52 Tylko że jej nie pokazują publicznie, to nie wiem jak wygląda ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 21.10.03, 23:01 qwerty.tarnow napisał: > Hahahhahahaha > Myślałem, że skoro Kasia Skowrońska już zajęta przez pół Polski, to Ola > jeszcze wolna. A ja myslalam, ze skoro pol Polski sie w niej kocha, no ta jak kobiet jest wiecej, to w tej polowie jest troche kobiet, no to i one sie w Skowronskiej kochaja. Ale poniewaz matematyka nie jest moja mocno strona to moze cos zle policzylam? A co do Oli K. to czasem ja pokazywali. I chlopca jakiegos tam ma. Zreszta Olek juz tam pewnie dzisiaj upomnial Skowronska zeby za bardzo zaborcza nie byla i o prezydentownie pomyslala. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 21.10.03, 23:05 Ale Kasia S. mówiła w wywiadach, że raczej jest skłonna ku chłopcom, a nie dziewczynom. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 30.10.03, 13:33 no qwerty, znowu będzie kontakt. W sobotę mecz z Turcją o 10.00 rano ( Polsat), potem to już mecze bardzo rano. ok. godz.4.35, ale będzie można trochę przed wyjściem do pracy obejrzeć, potem 10 listopada o 10.00 ( a u większości chyba to dzień wolny od pracy) i jeszcze 15 listopada też w sobotę o 10.00. A dziś w „Rz” jest wywiad z Niemczykiem i mówi, ze Glinka, Skowrońska i Śliwa przeziębiły się podczas sesji zdjęciowej w ... basenie. No widzisz , a Ciebie tam nie było qwerty. Swoją drogą po co siedziały w tym basenie, jak przed nimi taki ważny turniej?! Toż to trochę nieodpowiedzialne Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 30.10.03, 23:29 > Swoją drogą po co siedziały w tym basenie? Siedziały w basenie, bo miały sesję zdjęciową. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 31.10.03, 00:08 A meczy oglądał raczej nie będę: szkoda nerwów, a poza tym spocone i zmachane dziewczyny z boiska nie wyglądają czasami najlepiej. Poczekam na sam finał i relacje "po" kiedy dziewczyny odpoczną. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 04.11.03, 08:05 Miałam kontakt z siatkarkami w sobotę i niedzielę rano ( tak, wstałam o 4.30 i nie żałuję), co więcej jutro tez wstanę ( chociaż nie wiem jak potem w pracy wytrzymam). Tak, żal mi, ze przegrywają, ale najbardziej żal mi tego co się dzieje na przykład w Internecie. jaka spotyka je totalna krytyka, a gdzie tam krytyka – krytykanctwo , bo inaczej tego nazwać nie można. Ludzie nie rozumieją, ze to tylko sport, ze czołówka światowa jest spoza Europy, ze aklimatyzacja to naprawdę niełatwe, że organizm po takim wysiłku jak ME nie regeneruje się tak szybko, że szum medialny też nie pomaga. Okropne jest i żenujące to co czytam, np.: „poczwary” do domu, Skowrońska out itp. A jeszcze miesiąc temu na rękach noszono te dziewczyny. Już zapomnieli wszyscy ile radości nam dostarczyły, radości, którą będziemy wspominać po latach z łezką w oku, i znając polskie sportowe realia na takie wzruszenia pewnie nam przyjdzie jakieś 20 następnych lat czekać. One zrobiły tak dużo – dlaczego już się o tym zapomina? Smutno mi. Ale wierzę, że jeszcze pokażą dziewczyny tym wszystkim malkontentom. Jeżeli nie na tym turnieju, to na następnym. Wierzę w to niezłomnie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 04.11.03, 12:17 Trzymam kciuki za drużynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 04.11.03, 18:32 No to trzymaj kciuki , jutro o 4.30 :). A w TVN-ie jest wlasnie bardzo pozyteczny program dla niektorych Panow ( kawalerow zwlaszcza) o zespole napiecia miesiaczkowego. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 04.11.03, 18:40 O 4.30 to spał będę. A TVN nie oglądam z zasady. Zaś potrzebne informacje mogę znaleźć w sieci. ;-PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 04.11.03, 19:08 qwerty.tarnow napisał: > O 4.30 to spał będę. > A TVN nie oglądam z zasady. Zaś potrzebne informacje mogę znaleźć w sieci. ;- PP To trzymaj kciuki przez sen. Ja wstaje, nie wiem jak to potem wytrzymam w pracy, ale jedna kawa, Red Bull i jakos to bedzie. A co do programu to to byly "Rozmowy w toku", które ogladam co prawda rzadko, ale czasami Drzyzga porusza naparwde wazne i interesujace tematy. Ten byl bardzo fajny. Nie powiedzieli tylko o jednym ze sposobow na lagodzenie objawów- o sporcie.Dziewczyny, to naparwde pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 04.11.03, 19:22 Przez sen mogę trzymać. :-))) Jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 04.11.03, 19:27 TVN o kobietach, a Gazeta o mężczyznach. Rozsyłają maile reklamujące stronę www dla panów po 40-tce. Tylko czemu mi wysłali? Skoro przy zakładaniu konta podałem im swój wiek? I na pewno nie było to ani 40, ani w okolicach tej liczby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 04.11.03, 20:13 qwerty.tarnow napisał: > Przez sen mogę trzymać. :-))) > Jak najbardziej. To ja Ci trzymam za slowo!!! jak sie nie uda, bedzie na Ciebie:) Ale ja cos czuje... ze jutro sie uda. Niepoprawna optymistka ze mnie? Wszak to Kuba Mistrz Olimpijski, no ale... wiara czyni cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobuzek Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.zetosa.com.pl / 192.168.202.* 04.11.03, 20:19 Całym sercem jestem za naszymi dziewczynami. Ja też myślę, że jutro sobie poradzą. Ale najchętniej przegnałbym gdzie pieprz rośnie tych wszystkich pseudokibiców, którzy już psy wieszają na siatkarkach. Zapomnieli już o tym, co było w zeszłym miesiącu. Ci ludzie po prostu nie uprawiają żadnego sportu, bo nie wiedzą, że sport to nie tylko same sukcesy. I do tego są strasznie tępi, bo tak trudno im to pojąć. A na dokładkę są wielkimi prostakami, ot co. Trzymam kciuki!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 04.11.03, 21:11 MUSI się udać!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 04.11.03, 21:10 Będzie na mnie? No cóż. Mogę to wziąść na siebie. Sukces lub porażkę. Wytrzymam presję. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 05.11.03, 07:46 Nie udało się niestety.... Chociaż dizewczyny walczyły dzielnie. Trochę szcześcia zabrakło, dwa sety przegrane do 25... no szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 05.11.03, 11:07 A jutro wstanę znowu.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 05.11.03, 16:02 To wszystkie mecze o takiej nieludzkiej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 05.11.03, 17:32 qwerty.tarnow napisał: > To wszystkie mecze o takiej nieludzkiej porze? no wszystkie , prawie wszysttkie. Przynajmniej te najblizsze jutro i sobote, i w niedziele. W poniedzialek jest mecz jedyny zdaje sie o 10.00 ( jesli masz wolne w poniedzialek, ja mam:)) Ale mi to nie przeszkadza nawet, ze tak wczesnie te mecze.Wrecz przeciwnie- dzieki temu mam je okazje przed praca je obejrzec. Spac mi sie nie chce, choc balam sie,ze dzien bedzie ciezki, a mecze tak rano calkiem fajnie sie oglada. Co prawda przez jakies pierwsze 10 minut przecieram oczy, otwieram szeroko, a i tak nic nie widze, tylko sylwetki zamazane... ale na jutro nastawie sobie budzik na 4.25, to zanim sie mecz zacznie to sie przebudze:) Wiem, wariat jestem, ale ja naparwde uwielbiam patrzec na te gre, a jak do tej pory zenskiej siatkowki nie bylo prawie w TV, wiec teraz tak strasznie sie ciesze. I znowu nagonka na nasze dziewczyny. Przestaly sie nawet niektorym podobac (?) , sa teraz poczwarami, dragonami itp. Ech, przykro naprawde. Znalazl sie jeden taki nawet co napisal, ze maja brzydkie sylwetki (?) Akurat sie nie zgadzam. Akurat one nie maja zadnego przerostu miesni, te miesnie rozwiniete sa proporcjonalnie.Cialo jest sprezyste, piekne ramiona. No ale widocznie ten pan co to pisal lubi takie panie ze sflaczalymi miesniami... Mnie sie sylwetki naszych siatkarek bardzo poobaja i zyczylabym kazdej dziewczynie takiej. A Ci co to pisza, to zwykli zazdrosnicy sa, bo albo sa kobietami z duza gorszymi sylwetkami albo panami, ktorzy o takich dziewczynach marza a meic takiej nie moga:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 05.11.03, 19:03 > albo panami, ktorzy o takich dziewczynach marza a miec takiej nie moga:) Mieć oczywiście oficjalnie i legalnie w znaczeniu ożenić się, chyba? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 05.11.03, 20:55 qwerty.tarnow napisał: > > albo panami, ktorzy o takich dziewczynach marza a miec takiej nie moga:) > > Mieć oczywiście oficjalnie i legalnie w znaczeniu ożenić się, chyba? ;-))) "Miec" w znaczeniu byc z nia, spotykac sie,poglaskac, pocalowac, porozmawiac, przyniesc kwiatka, podziwiac... a Ty zaraz "zenic sie". glodnemu chleb na mysli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 06.11.03, 07:56 A ja dalej będe wstawać... Chinki byly świetne, rewelacyjnie graja, piękna siatkóka, ale za to.... starsznie brzydkie! Tylko, ze nie o to tu chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 06.11.03, 10:00 > Chinki brzydkie, ale nie o to tu chodzi Chodzi o to że Polki są ładne i ładnie grają. A że im nie wychodzi - no cóż, mówi się trudno i żyje się dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.is.net.pl 06.11.03, 17:18 qwerty.tarnow napisał: > > Chinki brzydkie, ale nie o to tu chodzi > > Chodzi o to że Polki są ładne i ładnie grają. A że im nie wychodzi - no cóż, > mówi się trudno i żyje się dalej... jeszcze im wyjdzie, moze nie na tym turnieju, ale moze na nastepnym. A ja i tak wstane w sobote na nastepny mecz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobuzek Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? IP: *.zetosa.com.pl / 192.168.202.* 06.11.03, 22:09 Popieram:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 06.11.03, 22:50 Wygrają. Na pewno wygrają! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 07.11.03, 08:03 qwerty.tarnow napisał: > Wygrają. Na pewno wygrają! :-))) qwerty, to miło, ze masz wiarę niezłomną tyle tylko, ze one grają następny mecz z USA, a USA podobnie jak Chiny nie przegrały jeszcze meczu na tym turnieju.Ja wierze, że kiedyś będzie jakiś przełom i uda im sie wygrać z bardzo klasową druzyna, ale to chyba jeszcze nie na tym turnieju. Po prostu ( z wyjątkiem Glinki) są w zdecydowanie słabszej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 07.11.03, 17:25 Wiara czyni cuda! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jak z tym kontaktem z siatkarkami? 08.11.03, 11:46 I co? I Polki wygrały z USA!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś