darek1979krasnystaw 01.12.10, 10:31 Witam, jestem 32 letkiem. pragne poznać dyskretna męzatkte, która tak jak ja potzrebuje odrobiny czułosci, pieszczot i dobrego sexu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meja1222 Re: Poznam dyskretną mężatkę - lubelskie. 07.12.10, 15:57 wez wez wez lecz sie na glowe Odpowiedz Link Zgłoś
darek1979krasnystaw Re: Poznam dyskretną mężatkę - lubelskie. 08.12.10, 13:49 czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poznam dyskretną mężatkę - lubelskie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.10, 18:15 może żresz za dużo Viagry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: Poznam dyskretną mężatkę - lubelskie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 21:22 Ciekawi mnie dlaczego zalezy Ci na męzatce. Rajcuje Cie sex z cudzą kobietą? Bo inaczej nie moge sobie tego wytłumaczyć. No i widzisz - przez to np. ja sie nie zgłoszę, bo nie jestem męzatką :)) A duzo tracisz, bo jestem b. fajną dziewczyną :))) Odpowiedz Link Zgłoś
darek1979krasnystaw Re: Poznam dyskretną mężatkę - lubelskie. 19.12.10, 21:13 jeśli ci nie przeszkadza ze jestem żonaty to zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
li_li_ii Re: Poznam dyskretną mężatkę - lubelskie. 22.12.10, 15:40 jak bym miala lubelska kobiete za żone to tez szukalabym dyskretnego seksu z innymi mezatkami spróbuj seksu z jakims meżczyzna zobaczysz jak cie to odpreży po ciezkim dniu spędzonym z żoną tylko sie zabezpieczcie żebyście nie zaszli w ciąze bo w lublinie nie takie rzeczy się zdarzały Odpowiedz Link Zgłoś