Gość: thx IP: *.nplay.net.pl 23.08.11, 23:22 Czy ktoś był na weselu w lokalu Jamajka Miłocin ,albo słyszał cos o weselach lub innych imprezach w tym zajeździe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Lokal Jamajka Miłocin. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.13, 18:48 Moja znajoma w Lipcu miała wesele jeszcze pod starą nazwą ale już za nowych właścicieli i była bardzo bardzo zadowolona. Przejeżdżałam wczoraj trasą Lublin-Nałęczów i widnieje teraz nazwa U Hanysa zajechaliśmy na obiad (oczywiście z ciekawości) i jedzenie było rewelacyjne, minus to czekaliśmy ponad 40 minut, ruch troche mieli wiec może dlatego - warto było smak potraw nam wszystko zrekompensował:)) Pozdrawiam, M.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: Lokal Jamajka Miłocin. IP: 176.10.100.* 24.09.14, 14:45 Właściciela piją, popytaj o opinie w okolicy. Ogólnie raczej jest to miejsce dla osób lubią mocne wrażenia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lidklidzia Re: Lokal Jamajka Miłocin. 03.08.20, 19:54 Byłam U Hanysa na weselu. Pierwsza klasa impreza. Lokal ładnie urządzony i udekorowany. Świetne jedzeni i super obsługa. Zabawa była na 102 Odpowiedz Link Zgłoś