Dodaj do ulubionych

Biuro rachunkowe, jakie polecacie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 11:07
Niestety nie posiadam wiedzy w tym temacie, lecz w najbliższym czasie będę miała konieczność, by nawiązać współpracę z jednym z nich. Dlatego też przed podjęciem decyzji i jakimkolwiek spotkaniem chciałabym poznać wasze doświadczenia i opinie, aby poznać godnych kandydatów.
Obserwuj wątek
    • roteiroo Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 04.06.13, 08:42
      Ja z mojego doświadczenia z takimi biurami mogę Ci polecić biuro Optima. To najlepsze biuro z jakim współpracowałem i obecnie współpracuje. Polecam.
      • madej77 Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 26.07.13, 14:49
        Biuro Optima to na Mełgiewskiej?
        • tadeusz.n1982 Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 14.08.13, 09:45
          Tak, pod dwójką. Obok E.Leclerca. Osobiście nigdy nie byłem w biurze, ale z racji, że mieszkam na tym osiedlu mogę tylko powiedzieć, że słyszałem dobro słowo.
      • karcia0311 Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 06.09.13, 09:38
        Właśnie chciałam się zapytać jak stoją ceny... Ale na stronie wyświetla fajną opcję, aby samemu wypełnić dane, formularz i wtedy automatycznie wylicza koszta... Nie spotkałam się jeszcze z czymś takim.
        • karcia0311 Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 06.09.13, 09:39
          Znaczy nie wylicza, lecz przychodzi z biura wiadomość zwrotna z oszacowaną sumą :)_
          Wybaczcie błąd.
      • sylka93 Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 17.11.15, 22:20
        Najlepiej popytać się wśród znajomych z Lublina, jakie biuro polecają. Ja słyszałam o www.prawoipodatki.com, to biuro rachunkowe, doradztwo podatkowe, zajmują się także windykacją. Wszystko opisane na ich stronie, poszukaj też w necie opinii o nich :)
    • Gość: Tax Free Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.13, 09:23
      Witam
      Jesteśmy grupą księgowych w wieloletnim doświadczeniem i ogromną wiedzą merytoryczną.
      Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na www.e-taxfree.pl/ i do kontaktu telefonicznego.
      • monia1907 Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 06.09.13, 20:32
        Profito na Głowackiego, polecam, dobry kontakt z klientami www.profito.lublin.pl/
    • zzlublin Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 09.08.15, 14:41
      Ja współpracuje z biurem Profito mieszczącym się na ulicy Głowackiego już od prawie dwóch lat. Z pełną świadomością mogę je polecić. Informacje o biurze znajdziesz na stronie profito-lublin.pl
    • nabucho1 Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 05.11.15, 01:23
      Ja przerzuciłam się na usługi biura rachunkowego online, uogólniając zewnętrzne firmy są tańsze nawet o połowę niż stacjonarne, ja mam abonament w Superksięgowej i oszczędzam na księgowości ok 150 zł miesięcznie. Wygląda to tak, że dokumenty przesyła się w formie skanów, a dedykowany księgowy zajmuje się formalnościami. Działa sprawnie, kopie dokumentów online są na odrębnych serwerach, więc wszystko mam uporządkowane i bezpieczne. Wgląd do dokumentów mam przez cały czas, wystarczy zalogować się na swoje konto, dla mnie pomocna jest aplikacja mobilna w telefonie, mogę wystawić fakturę od ręki, będąc poza swoim biurem.
    • promoweb Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 01.12.15, 12:45
      Polecam biuro rachunkowe Certus, ul. Jasna 8. Polecam bardzo. Super profesjonalizm, pomoc w każdym problemie. Mega wiedza Pana Rafała
    • julia.nowczak Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 01.12.15, 18:56
      Mogę polecić biuro rachunkowe z Lubartowa, ale obsługują całe woj. lubelskie, podaje link do strony www.biurovademecum.pl Biura online są dobre ale tylko do wystawiania faktur, cos się dowiedzieć. Mieć swoją księgową, która zna Twoją firmę, doradzi, sprawdzi niezastąpione.
    • Gość: Stach Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.01.16, 14:16
      Polecam biuro rachunkowe Lexconseil na Zana!
    • kooortez Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 01.02.16, 21:51
      Przy wyborze biura rachunkowego sugerowałem się przede wszystkim ceną i jakością i znalazłem optymalne połączenie w Tax Bonus tax-bonus.com.pl/dabrowa-gornicza-dobre-biuro-rachunkowe-ksiegowosc/ Są ze Śląska i profesjonalnie zajmują się obsługą księgowości mojej firmy, polecam Ci szczerze, bo szkoda tracić czas na niesprawdzone księgowe.
    • o51 Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 14.04.16, 15:27
      Polecam Biuro Rachunkowe Prestige Group Sp. z o. o - solidne, kompetentne
      prowadzę działalność i zawsze mogę liczyć na doradztwo księgowe, polecam
      tel. 537 889 536
    • Gość: Anna Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.16, 20:51
      Polecam biuro rachunkowe INFOPROFIT w Lublinie na ul. Łęczyńskiej - współpracuję z nimi od ponad 12 lat i jestem mega zadowolona ! Wszystko jest na www.infoProfit.pl, w logo jest napisane "więcej niż księgowość" - co jest prawdą nie tylko z reklamy i pod czym podpisuje się dwiema rękami !

Anna
    • Gość: Justa Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? IP: 31.179.145.* 14.06.16, 14:55
      Wszystko zależy od wielkości firmy i wiedzy w tym zakresie. Osobiście prowadzę niewielka firmę, która się rozwija i czytałam wiele opinii, a ostatecznie zdecydowałam się na Tax Care. I powiem szczerze, że wszystko jest dopięte na ostatni guzik, a ja mam czas na zajęcie się w pełni własną firmą i sobą, zamiast siedzieć zakopana w stosie papierów.
    • Gość: Sobek Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? IP: *.183.74.16.umts.static.t-mobile.pl 04.08.16, 14:14
      szczerze polecam www.biurorachunkowe.lublin.pl/ przy ul. Fabrycznej 15/9 ponad 12 lat na rynku, bardzo sympatyczna właścicielka z którą można obgadać każdy problem, fantastyczni pracownicy. Jak są jakieś kontrole to nawet się nie martwię, wszystko załatwiają za mnie POLECAM!!!!
    • sensorea Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 09.02.18, 14:07
      prowadzę od lat salon kosmetyczny z żoną. od niedawna współpracuję z www.koflublin.pl. Starają się bardzo. Opieka o niebo lepsza niż w poprzednim biurze.
    • kulig464 Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 15.02.18, 08:42
      Jeśli chodzi o Lublin to tylko kadrislublin.pl/. Ponad 25 lat doświadczenia mówi samo za siebie.
    • wiktoria289 Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 16.02.18, 13:03
      jeszcze pawlowscy.pl/ z Lublina. Polecam
    • tomekbedn Re: Biuro rachunkowe, jakie polecacie? 20.03.18, 14:26
      a ja polecam www.europrofit.com.pl/. Sprawnie działają ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka