Dodaj do ulubionych

zespół SAVAN - proszę o opinię

IP: *.lukman.pl 02.06.14, 21:28
Witam,

Co sądzicie o zespole SAVAN z Lublina? Nigdzie nie mogę znaleźć opinii na temat tego zespołu mają wolny termin i wahamy się z decyzją ;/ co prawda mają sporo filmików na youtube ale nie ma co się do końca tym sugerować ale może u kogoś grał na weselu?
Obserwuj wątek
    • Gość: qw Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.14, 20:42
      ja we wrzesniu wyraze opinie ale jestem raczej spokojna spiewa tam moja kolezanka z liceum wiec jej glosu jestem pewna zoabczymy co z reszta ale mysle ze bedzie dobrze:):)
      • Gość: Mario Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.08.14, 21:21
        polecam ten zespół grali u moich znajomych w czerwcu było super i mają też drugą wokalistkę.
        • Gość: Martom Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.lukman.pl 29.08.14, 13:56
          Czekam w takim razie na opinie we wrześniu ! co do wokalistki to wolałabym tą Panią brunetkę więc nie wiem jak ta druga śpiewa... głównie chodzi mi żeby była to muzyka taneczna, (porywająca do tańca), bez długich przerw, chciałabym biesiadę za stołami itd wiem że to oferują ale byłam już na wielu weselach gdzie zachwalane zespoły się nie sprawdziły, sama nie byłam na weselu gdzie grał Savan więc będę baardzo wdzięczna za każdą opinię :)
          • Gość: kriss Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.08.14, 20:20
            Fajnie grali i prowadzili wesele na którym byłem tylko nie wiem, niestety nie pamiętam która wokalistka wtedy śpiewała ale na stronie w demo są dwie więc można posłuchać chyba blondynka. Ogólnie wrazenia były super. Polecam
      • Gość: kama Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: 79.162.240.* 22.11.15, 23:30
        absolutnie nie polecam, nie grają na żywo, robią bardzo długie przerwy między piosenkami, menager był na weselu i poprawinach pod wpływem alkoholu, najsłabsze ogniwo mojego wesela.
        • Gość: menager Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.info 02.02.16, 21:25
          Dziękujemy za pochlebne recenzje...postaram się sprostować, nie do końca prawdziwe zarzuty: właściwie, to tak na prawdę, zespół był ogólnie zbędny, bo organizatorka imprezy zamówiła Młodym tyle atrakcji, że na zespół nie było czasu, a później skargi dobrze wstawionych gości, że wcale nie gramy! Oczywiście, to że zespół ma dobre brzmienie i dobrze przygotowane aranżacje było powodem do stwierdzenia, że gramy na nieżywo:) Poza tym byliśmy poleceni z innego wesela a nie z internetu, tak jak to ktoś opisuje??? Doszły gorące dania, które oczywiście musieliśmy zapowiadać i zapraszać gości za stoły i znowu zespół nie gra...Tacy byliśmy nie profesjonalni, że pierwszy dzień wesela graliśmy do godz. 7.00 !!! Poprawiny oczywiście też były wypełnione dodatkowymi atrakcjami i znowu zespół wcale nie gra! Ogólnie tak się zespół nie podobał i tak słabo grali i prowadzili, że poprawiny zostały przedłużone o kolejne 3 godz.!!! Bardzo chcemy podziękować pani menadżer, że nas tak potraktowała i podziękować Młodym i ich gościom, że zapłacili extra prawie dwa razy tyle, bo tak było słabo:)
    • Gość: gość Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.15, 14:43
      Potwierdzam ostatnią opinię. Na moim weselu również się nie sprawdzili. Zarzutów było wiele:
      robili duże przerwy, nie grali wg wcześniej ustalonej playlisty, spożywali spore ilości alkoholu (co zauważali nawet goście), nie wykazywali zbyt dużej inicjatywy aby zabawiać gości, grali jakby od niechcenia. Wybierając zespół zasugerowałam się filmikami i dobrymi opiniami ... i to był błąd. Nie wiem kto wystawia im te dobre opinie ??? Zespół gra w różnych składach, tak wiec możliwe że niektórym udało się trafić na skład bardziej profesjonalny," któremu się chce"... mi niestety się nie udało :( Czy warto więc aż tak ryzykować ... chyba nie, w końcu wesele ma się raz w życiu. Tak więc przed wyborem zespołu sprawdźcie wszystko "dwa razy" i zastanówcie się dokładnie, aby później nie żałować.
      • remenda Re: zespół SAVAN - proszę o opinię 03.02.16, 22:35
        U mnie na weselu grał ten właśnie zespół. Bardzo sympatyczni ludzie od samego początku byliśmy mile zaskoczeni zarówno muzyką jak i inicjatywą jaką wykazywali się zabawiając nas i naszych gości również za stołami. Muzyka taka, przy której bawili się wszyscy. Nasi goście bardzo chwalili ten zespół. Jeśli chodzi o przerwy wiadomo muszą być natomiast nie zauważyliśmy, żeby zespół siedział długo czy się upijał. Oczepiny i inne zabawy były bardzo fajnie poprowadzone. Brawa dla wokalistki również za świetne i pomysłowe zabawy, które do dziś mile wspominają goście. Polecamy ten zespół bo naprawdę warto!!!!! P.s myślę, że te niekorzystne opinie piszą osoby z konkurencyjnych zespołów....wiadomo o co chodzi niestety :-(
        • Gość: gosc Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.16, 14:04
          Negatywne opinie o zespole są niestety prawdziwe. Nie tak jak zostało to stwierdzone od konkurencji czy od tych "ktorzy maja muchy w nosie" , tylko od osob które im zaufały i liczyły na profesjonalne wywiazanie sie z obowiązków, a pozostal tylko niesmak...
          • Gość: menadżer Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.info 06.10.16, 13:47
            Niestety i vice versa...ale cóż każdy ma swoje zdanie na ten temat:)
            Pzdr
            Menadżer - Sławomir Savan
    • polamonolla Re: zespół SAVAN - proszę o opinię 01.02.16, 12:57
      Tylko NIE SAVAN!!! Zawiodłam się okropnie na tym zespole. Zasugerowałam się opiniami na ich stronie, ale oni chyba sami piszą sobie te wszystkie pozytywne komentarze. Przede wszystkim robili bardzo długie przerwy, podczas których nie stronili od alkoholu! Kolega zmierzył czas grania i czas pauzy - 15min grania/25min przerwy! Poprosiłam wokalistkę o konkretną piosenkę na podziękowania dla rodziców, ale widocznie miała to gdzieś bo zaśpiewała zupełnie inn nieznany mi utwór. Owa wokalistka nie wytrzymała do końca, ponieważ już o godzinie 3.00 śpiewała z playbacku, co niestety zauważyli niektórzy goście. Jeżeli chodzi o "zabawę między stołami", którą mają w swojej ofercie to niestety nie miała miejsca, ponieważ nawet nie pokwapili się żeby zejść że sceny, bo najwidoczniej czują się tam najlepiej gdyż w ich mniemaniu są mega gwiazdami i że to oni robią łaskę weselnikom że w ogóle zagrają na weselu. Kompletny brak profesjonalizmu. Kasa w błoto. Muzyka z radia bylaby lepsza od tego zespołu.
      • Gość: menager Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.info 04.02.16, 21:03
        Savan odpowiada: bardzo dziękujemy za negatywne opinie, bo takie też są potrzebne, tylko muszę sprostować pewne rzeczy: po pierwsze, wszystkie wpisy na naszej stronie są prawdziwe i napisane przez normalne Młode Pary(można zapytać mailowo), ale zdarzają się od czasu do czasu tacy, co mają muchy w nosie, zwłaszcza, że przez całe wesele było wszystko ok, nawet mamy wspólne zdjęcia...ale już po 2-3 miesiącach nagle wszystko jest nie tak, ciekawe dlaczego??? Przerwy oczywiście robimy dłuższe, ale tylko jak są podawane gorące dania, więc mogło się tak zdarzyć, że kuchnia akurat wnosiła posiłek i musieliśmy przerwać zabawę:) A alkohol spożywamy, ale w rozsądnej ilości i to nie nasza wina, że przy stoliku zespołu byli goście, którzy sobie cały czas biesiadowali ??? Co do piosenki dla rodziców, to w ogóle nie była uzgodniona, ani przed, ani w trakcie więc zagraliśmy utwór, który tematycznie odpowiadał sytuacji i który często gramy na podziękowaniach. A to, już kto nie wytrzymał i przedobrzył z alkoholem, tak, że oczepiny musieliśmy przesunąć do godz. 1.00, to też nasza wina?. Biesiada za stołami oczywiście jest w naszej ofercie, ale nie było o niej mowy, ani przed weselem, ani w trakcie, więc zagraliśmy blok biesiadny ze sceny i wszyscy się bawili i śpiewali???. A co do braku profesjonalizmu, to proszę się nie wypowiadać, jak się nie zna znaczenia tego słowa! W takim razie dlaczego przez całą imprezę wszyscy świetnie się bawili i nikt nie narzekał, łącznie z Młodą Parą, a później taka historia...to pozostawiam do przemyślenia czytelnikom. Pzdr i życzę szczęścia- Sławomir Savan
    • Gość: konio Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.tel.tkb.net.pl 08.03.16, 19:42
      Witam zauważyłam że to czy się zespołowi( jeśli można to tak nazwać) albo temu składowi który menadźer wystawi na daną imprezę chce zależy ile ile im zapłaci bierze zaliczki po 1000zł i to dla niego a kapela która z zapałem chce na imprezie zarobić za swoją robotę nie ma czym się dzielić bo jest stawka - kasa za zaliczke co idzie na menadźera dlatego nie płaćcie zaliczek większych niż 500zł za podpisana umowę i będzie git , albo żądajcie kontaktu do ludzi którzy będa na imprezie u was jesli macie miec fajne imprezy . ja tak zrobiłam i było ok.
      • Gość: menadżer Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.info 06.10.16, 13:44
        Nie wiem skąd takie wnioski i informacje: kto ile i co, ale myślę, że jest to tzw pogłoska lub próba zasiania niezgody:) Poza tym muzycy w naszej grupie grają i śpiewają za darmo i dla osobistej satysfakcji :)
        Pzdr
        Menadżer- Sławomir Savan
    • Gość: kolo Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.tel.tkb.net.pl 08.03.16, 19:53
      Witam!
      Zaliczki nie większe niż 500zł wtedy zespół ten skład co gra ma czym się dzielić i będzie git bo inaczej to i składy różne i oprawa różna tak że dopytajcie szczegółów i wszystko na papierze nie standardowa umowa bo to daje moźliiwości dania zastępstwa menagerowi a tak jak chcecie dobry towar to wymagajcie a że dobry towar kosztuje to inna sprawa. pozdrawiam z polesia
      • Gość: Grzesiek Dz Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.play-internet.pl 21.09.16, 01:16
        Hej, jestem mocno zdziwiony taką ilością negatywnych opinii o zespole SaVan. W lipcu byłem na weselu w Królewskim w Janowie Lubelskim. Wesele mieszane goście z Belgii Francji i Polski. Zespół doskonale się sprawdził, repertuar był zróżnicowany, prowadzenie od samego początku do końca. zagraniczni goście doskonale się bawili. Zaskoczyła mnie taka rzecz, zrobili zabawę dla gości z Belgii jakiś taniec belgijski w który zaangażowali pół wesela, zabawę świetnie prowadziła wokalistka chyba blondynka. Zaskoczenie gości bezcenne, ogólnie świetna impreza. Na tym weselu nie występowały opisane powyżej sytuacje, ale może my z żonką jesteśmy mało wymagający. Pozdrawiamy Grzesiek i Agnieszka
    • Gość: iwkasmo Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.16, 14:10
      Zespół SAVAN grał na moim weselu 03.09.2016r. Zarówno goście jak i my (młodzi) jesteśmy bardzo zadowoleni z oprawy muzycznej. Dobry kontakt z managerem - zawsze był pod telefonem lub pod e-mailem. Rewelacyjne zabawy oczepinowe (szczególnie ta z maskami) oraz zachęcanie gości do tańca i zabaw !! Wysłaliśmy co prawda trochę utworów ale ze względu na ich doświadczenie poprosiliśmy aby grali to, przy czym ludzie lubią się dobrze bawić. I opłaciło się. Każdy zachwalał wspaniały wokal i muzykę - parkiet nigdy nie był pusty :) Reasumując polecam gorąco Iwona i Daniel
    • Gość: Karols Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.173.35.39.tesatnet.pl 30.03.17, 14:02
      Kompletnie nie zgadzam się z negatywnymi opiniami, zespół SAVAN grał na kilku weselach, na których miałam okazję być i wszystko w jak najlepszym porządku! Kontakt z menadżerem bardzo dobry, różne składy, ale zawsze wszystko na najwyższym poziomie! Przy organizacji wesela siostry miałam okazję ustalać szczegóły, prośby jakie kierowalismy do zespołu były spełnione bez problemów, więc nie wiem jakie ktoś musi mieć wymagania albo jak niezdecydowanym trzeba być żeby narzekać. Co do kwoty zaliczek, to raczej normalne, że w sezonie weselnym zaliczka powinna być wyższa, zdarza się, że pary młode rezygnują nagle (z róznych przyczyn) a zespół zostaje bez pracy to co się dziwic przy długoterminowym oczekiwaniu. Ja polecam zespół z czystym sercem! Fajni ludzie i profesjonalna oprawa muzyczna, a wodzirej pierwsza klasa!!!
    • Gość: Michał [...] IP: *.info 07.07.17, 12:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • empi Nie spamuj :) 07.07.17, 16:13
        Wcześniej piszesz jako menadżer zespołu, tym razem jako zadowolony usługobiorca :), nieładnie!
        pzdr.
    • Gość: Monika Re: zespół SAVAN - proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.18, 13:57
      Byłam na balu karnawałowy 2018 i zespół SAVAN się upoił alkoholem, jeden z członków zespołu odleciał na scenie, na przerwy tez większość gości narzekała.
    • beata444 Re: zespół SAVAN - proszę o opinię 17.08.18, 09:05
      Witam, nie zgadzam się z negatywnymi opiniami na temat zespołu Savan!!! Na moim weselu grali bardzo dobrze, goście byli zachwyceni i nie schodzili z parkietu!! Komunikacja z zespołem także bez zarzutu, Panowie byli bardzo zaangażowani odpowiadali na każde pytanie. Goście najbardziej zachwyceni byli wokalistką, Pani ma naprawdę piękny głos!! Każdą przerwę lub zabawę omawiali z nami wcześniej. Przy decyzji o zespole nie czytałam opinii, dopiero na dwa tygodnie przed weselem przyszło mi to do głowy i szczerze się załamałam jak poczytałam co piszą ludzie o tym zespole jednak było już za pózno by coś zmienić. Bałam się bardzo jak to wyjdzie ale cieszę się że nie zrezygnowałam, zespół na prawdę jest dobry!!! Szczerze polecam!!
    • nilbull [...] 19.10.18, 10:02
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka