Dodaj do ulubionych

Tanie Materace w Lublinie. Jaką firmę polecacie ?

30.08.18, 07:17
Witam,

Szukam sprawdzonego i niedrogiego sklepu z materacami w Lublinie. Kupujemy z żoną mieszkanie i mamy w planach finansowych również dwa materace dokupić. Co polecacie ?
Bardzo dużą popularnością cieszy się Drewniany Mebelek drewnianymebelek.pl/ i Mater Press. Co sądzicie ? Znacie jakieś inne miejsca gdzie warto podjechać ?

Dziękuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • chandlarz.zlomem Tanie mięso psy jedzą 31.08.18, 09:53
      Nie polecam żadnego taniego materaca. Co do witania to: dziennikzachodni.pl/prof-bralczyk-emotikony-mnie-nie-draznia-ale-witam-razi/ar/563495
      Mogłeś swój spam zamieścić na forum Lublin bez zakładania nowego forum do usunięcia.

Pozdrowienia dla żony na wypadek gdyby chciała odpowiedzieć na twoje zapytanie:)
      • annapodkwas Re: Tanie mięso psy jedzą 31.08.18, 17:35
        Jeśli się Pan kogoś już czepia to stawiania przecinków również proszę się nauczyć :) Odnośnik: www.interpunkcja.com.pl/interpunkcyjny-slownik-wyrazow/przecinek-przed-gdyby/
      • kubaaa3443 Re: Tanie mięso psy jedzą 31.08.18, 17:46
        Ja jeszcze bym wskazał ortografię poprawić jak już komuś starasz się wytykać błędy i o coś oskarżasz chandlarz przez "ch" ? :D
    • kasia.kand Re: Tanie Materace w Lublinie. Jaką firmę polecac 31.08.18, 15:39
      Zanim kupiliśmy zwiedziliśmy trochę sklepów. My kupiliśmy właśnie w drewnianym mebelku materace dla dzieci i łóżka sosnowe. Obsługa super, dobór materacy rewelacja, bez naciągania i nieprawdziwych promocji. Ceny materacy naprawdę niskie w porównaniu do innych sklepów. Polecamy.
      • annapodkwas Re: Tanie Materace w Lublinie. Jaką firmę polecac 31.08.18, 17:30
        Już o tym pisałam ale może komuś się przyda ta wiadomość. Kupiłam dwa materace dla mojej rodziny, bo właśnie to był już czas na wymianę. Odnośnie Drewnianego Mebelka bardzo polecam ten sklep. Jest rewelacyjnie profesjonalna obsługa. Pan pokazał nam przeróżne warianty materacy aż w końcu udało się wybrać ten właściwy. Jestem bardzo zadowolona, mąż i dziecko też z wyboru.Poduszki też kupiliśmy i fajnie nam służą :) Polecam!!
    • kubaaa3443 Re: Tanie Materace w Lublinie. Jaką firmę polecac 31.08.18, 17:41
      Czasami większe sklepy nie mają tak dobrych cen jak mniejsze i na odwrót. Najlepiej chyba pojechać w kilka miejsc i sprawdzić ten sam materac jeśli konkretnie np: jakiegoś szukamy. Proste ? Proste: Drewniany Mebelek owszem ma bardzo dobre ceny - Jak pisałem wyżej sprawdzajcie.
      • chandlarz.zlomem Nie polecam <a href="http://drewnianymebelek.pl/" target="_blank" 31.08.18, 20:50
        Bieda z sosnową nędzą. Firemka robi bokami. Nie stać jej na kupienie reklamy i zatrudniają nachalnych spamerów-przygłupów. Sklep zaopatruje swoimi tanimi materacami areszty i więzienia. Unikajcie zakupów tam jak zarazy. Madejowe łoże jest wygodniejsze:
        www.google.com/search?q=madejowe+%C5%82o%C5%BCe&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWmrun-pfdAhWEmbQKHTKTAAQQ_AUICigB&biw=1280&bih=683
        • kubaaa3443 Re: Nie polecam <a href="<a href="http://drewnianymebe" ta 01.09.18, 06:09
          Widać twój poziom inteligencji, że stać cię tylko na obrażanie. Szkoda, bo może w słownik też warto byłoby zainwestować. Po pierwsze chandlarz przez "ch" ? :D
          Musisz mieć chyba jakieś kłopoty ze sobą. Wydaje mi się, że chyba zazdrościsz Drewnianemu Mebelkowi tak pisząc.
          Z ciekawości sprawdziłem i nie mają tanich materacy tylko te same materace co inni marki np: Materasso, ale w korzystniejszej cenie. Może ty prowadzisz jeden ze sklepów i to cię boli :)
          • glupota.nie.boli Spam nachalny 01.09.18, 14:31
            Ja uważam, ze sosnowy mebelek jest ok. Moja znajoma znalazłam w materacu tam kupionym szczura. Na szczęście szczur był z tych mniejszych i niezwykle uprzejmy sprzedawca wymienił na materac bez szczura. Byłam zachwycona obsługą. O materacu napiszę po tygodniu.
            • pospel_81 Re: Spam nachalny 03.09.18, 17:33
              hahaha :D Szczura ? Ja znalazłem kunę leśną :D Kogoś ładnie wyobraźnia poniosła haha :D Byłem w weekend kupić w Drewnianym Mebelku akurat nie materac ale biurko komputerowe dla dzieciaka. Powiedziałem w sklepie o tym forum, że patrzyłem, bo zanim kupię sprawdzam opinię i żeby zerknęli co za głupoty niektórzy wypisują :) W mojej opinii jest na pewno przesympatyczna obsługa i cena normalna. Dojazd przez te roboty na Diamentowej trochę denerwują więc 16:00 17:00 jest ciężko.
    • magdalena.kawka Re: Tanie Materace w Lublinie. Jaką firmę polecac 03.09.18, 13:31
      ha ha najlepiej na podłodze
    • mak.jarek Re: Tanie Materace w Lublinie. Jaką firmę polecac 04.09.18, 16:46
      jeśli chodzi o Lublin to te mniejsze sklepy mają lepsze ceny i CZĘSTO jeszcze można negocjować. Nie kupowałem materacy nie wiem gdzie są dobre ale warto zajrzeć do tych mniejszych sklepów.
      • glupota.nie.boli Rodzinne forum spamerskie 04.09.18, 17:34
        mak.jarek napisał(a):

> Nie kupowałem materacy nie wiem gdzie są dobre ale warto zajrzeć do tych mniejszych sklepów.<

Nie kupowałeś, nie wiesz ale polecisz:) Jesteś członkiem rodziny polecającej, prawda?
        Małe, tanie sklepiki maja tani chłam.
        • drewnianymebelek Re: Rodzinne forum spamerskie 06.09.18, 08:38

Dzień dobry,

Jesteśmy właścicielami Drewnianego Mebelka. Dostaliśmy informacje od naszego klienta o prowadzonej dyskusji na temat materacy w Lublinie i dziękujemy, że zostaliśmy również przez Państwa docenieni. Natomiast widzimy też znaną od dawna fale hejtu kierowaną w naszą stronę. Szczury w materacach-to nas rozbawiło :):):) i wiele innych dziwnych historii 🙂 Jak widzimy Hejt w internecie może dotyczyć nie tylko osób, lecz także firm. Dla niektórych marek to sposób na walkę z konkurencją Jak zaznaczają twórcy raportu „Mowa nienawiści, mowa pogardy” właściwsze zamiast „nienawiści” byłoby mówienie o „pogardzie”, ponieważ to na tej emocji budowane są działania hejterów. Pogarda wyklucza reakcje empatyczne i dąży do uprzedmiotowienia drugiej osoby.

Idąc dalej w stronę tematu na forum 🙂

Jak najbardziej możemy Państwa zaprosić do skorzystania z naszej oferty materacy np.: Materasso, ponieważ mamy bardzo atrakcyjne ceny.
          Jeśli chodzi o materace „TANIE”, to można na dwa sposoby interpretować to słowo. Tanie jako dla osób, które nie mogą sobie pozwolić na materace klasy premium i takie, „TANIE”, które również posiadamy, które tej samej marki czy modelu mogą być tańsze u nas nawet o 20 -30%. -ktoś napisał mały sklepik 🙂 Mały to on nie jest, ale też nieduży 😉, dzięki czemu możemy dać atrakcyjne ceny materacy i mebli drewnianych, sosnowych itp. 🙂 Z resztą daleko nie jest na Energetyków 33 - śmiało można zaparkować i dowiedzieć się nieco więcej 🙂 Doradzimy z pewnością odpowiedni materac, nawet przy takim przykrym problemie, jakim jest skolioza.

Pozdrawiamy.
          • glupota.nie.boli Re: Rodzinne forum spamerskie 06.09.18, 21:06

Szanowni posiadacze drewnianych mebli,

sens i ironia wymiany opinii na wątku uszedł waszej marketingowej uwadze. Założyciel wątku z kryptoreklamą ma czytających za idiotów podobnych do niego. Nie chce mi się wierzyć, że zatrudniliście kogoś tak prymitywnie naiwnego do taniej kryptoreklamy waszego drewnianego towaru. Fakt, ze nie korzystacie z płatnej reklamy swojego towaru świadczy źle o was.
            Najwidoczniej kiepsko sobie radzicie. Być może tego nie wiecie ale takie żałosne, bełkotliwe, tanie "reklamy" umieszczane na forach zniechęcają do zainteresowania się waszą firmą.
            Nie sądzę aby ten watek wam pomógł w zwiększeniu sprzedaży. Wręcz przeciwnie...

Pozdrawiam również

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka