kj36 17.10.05, 21:19 bede wdzieczny za wszelkie info pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratatatam Re: szukam super zespołu na wesele, prosze o info 17.10.05, 21:22 to zalezy jaka muzyka ci odpowiada ja np chcialbym zeby na moim weselu grali: "the gits" zarabista kapela z lublina Odpowiedz Link Zgłoś
zorbi1 Re: szukam super zespołu na wesele, prosze o info 17.10.05, 23:01 proponuję Navis Odpowiedz Link Zgłoś
emilama Re: szukam super zespołu na wesele, prosze o info 18.10.05, 19:10 Słyszałam że zespół Galaxy(czy Galaxa?) jest b. dobry. Wokalista ma dobry głos,a przeboje w jego wykonaniu brzmią bardzo podobnie do orginału. Kiedyś grali na dancingach w Vanett w Zemborzycach. Tylko że to spory wydatek. E. Odpowiedz Link Zgłoś
weiwiorka24 Re: szukam super zespołu na wesele, prosze o info 01.11.05, 00:29 Witam. tak sie sklada ze mam namiary na super zespól na wesele. sa moze malo znani ale na naszym weselu bylo na prawde extra. Nazywają sie ULTIMATUM.Mogę podac nr telefonu 0609419427 - p. Robert Majewski.Nasze wesele było 25.06.2005. Zespół ten mieliśmy okazje testowac juz na kilku wczesniejszych weselach. Zachęcam. Są na prawde super. Nasi goście i my oczywiście byliśmy bardzo zadowoleni.pozdrawiamy. Iza i Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś