exuberance 10.03.06, 20:05 Witam! Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego klubu? Jakie są ceny, jakie wyposażenie siłowni, jakie zajęcia aerobiku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: siłownia Re: Klub fitness FIT-MED na Nowowiejskiego - opin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:20 To idź i sobie zobacz a nie zweacasz ludziom.d...pę. Odpowiedz Link Zgłoś
exuberance Re: Klub fitness FIT-MED na Nowowiejskiego - opin 10.03.06, 20:23 Teraz mam iść, jak jest zamknięte? Jestem ciekawa, chyba od tego jest forum, żeby pytać... Nikt Cię nie zmusza do czytania i odpowiadania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: siłownia Re: Klub fitness FIT-MED na Nowowiejskiego - opin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:31 Skąd wiesz że zamknięte? A w takim azie po cóż ci taka informacja skoro zamknięte. Przypuszczam,że to kolejny spam preza przeobrażającego się bardzo często jak poczwarka Odpowiedz Link Zgłoś
exuberance Re: Klub fitness FIT-MED na Nowowiejskiego - opin 10.03.06, 20:59 O czym Ty piszesz? Myślę, że o tej godzinie klub jest zamknięty już. I sobie pomyślałam, że może zanim tam się zapiszę, ktoś kto chodził się wypowie, jak mu się podobało. Nie wiem o co Ci chodzi, ale z Tobą już dyskutować nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś