kapitan_marchewa 18.12.12, 07:29 Jest może ktoś kto trochę wie o zampubl i nie wie co ze sobą zrobić? Trochę entuzjazmu ma? Poproszę o kontakt... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapitan_marchewa Re: Praca w zamówieniach 18.12.12, 07:30 Propozycja dotyczy miasta Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Praca w zamówieniach 02.01.13, 01:00 Jeśli jeszcze aktualne, to ja mam masę entuzjazmu i doświadczenie w administracji, biurze. I szybko się uczę;) Zdolna bestia. No i pracy w Łodzi szukam, kontakt na gazetowego, też spróbuję napisać;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1971 Re: Praca w zamówieniach 02.01.13, 07:35 Witaj, pracuję w firmie samorządowej - w pobliżu Łodzi - i zajmuję się zampubl sektorowymi ( z reguły) jak i finansowanymi z środków UE oraz samodzielnie studiuję przepisy, wyroki i interpretacje dotyczące PZP. Jestem zainteresowana dodatkową pracą w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_marchewa Re: Praca w zamówieniach 27.03.13, 18:06 Dzień dobry, Potrzebuję kogoś do realizacji transakcji w ZP. Specjalisty do ogarniania kilku dostaw naraz. Odpowiedz Link Zgłoś