patbank 23.07.10, 15:42 Polecam profesjonalne kalkulatory kredytowe, ułatwiające wybranie najlepszej oferty kredytowej: www.patbank.pl/kalkulatory/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: Kalkulatory kredytowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 16:09 Najlepszy kalkulator jaki znalazłem jest na ecasa.pl Od razu widać jak wyglądają koszty a nie tak jak w innych trzeba sobie sprawdzać porównywać itp. Odpowiedz Link Zgłoś
vicotria Re: Kalkulatory kredytowe 19.09.13, 22:01 Czytałam, że niektóre kalkulatory kredytowe są specjalnie stworzone przez bank, po to by stawiać go w lepszym świetle i promować tylko jego produkty finansowe. Doradzam rzetelny kalkulator kredytowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika567 Re: Kalkulatory kredytowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.14, 12:28 Przydatne, polecam też zestawienie kredytów gotówkowych online kalkulator-kredytowy-24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zigi57 Re: Kalkulatory kredytowe 02.02.15, 12:04 Ja używałam kalkulatora na stronie www.kalkulator.pl/kredyt-hipoteczny-kalkulator jest bardzo prosty i można poznać dzięki temu ratę kredytu który chcemy zaciągnąć. Dzięki skorzystaniu z kalkulatora szybciej i samodzielnie można przeanalizować oferty kredytowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ranking-kredytow Re: Kalkulatory kredytowe 24.06.15, 13:50 Największy wybór kalkulatorów macie na tych stronach: www.forum-kredytowe.pl/kalkulatory-kredytowe-136/ www.kredyt-mieszkaniowy.info/kalkulatory/ Odpowiedz Link Zgłoś
dart99 Re: Kalkulatory kredytowe 15.07.15, 11:13 Trzeba pamiętać, że korzystny kredyt to nie zawsze ten, który ma najniższe oprocentowanie. Często jest tak, że niskiej marzy i oprocentowaniu towarzyszy konieczność wykupienia dodatkowego ubezpieczenia czy spore koszty związane z dokonywaniem nadpłaty kredytu. Na stronie kredytowykalkulator.com/kalkulator/ znaleźć można kalkulatory kredytowe, które oprócz obliczania rat czy porównania oprocentowania, generują również listę wad i zalet każdego z kredytów. Warto je przeanalizować, zwłaszcza jeżeli chce się uzyskać kredyt hipoteczny, bo w tym przypadku konsekwencje nieprzemyślanego wyboru będą się za nami ciągnąc przez całe lata. Odpowiedz Link Zgłoś
magnez3 Re: Kalkulatory kredytowe 20.10.15, 18:21 profesjonalne kalkulatory są na www.bankina6.oferty-kredytowe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
walutowo Re: Kalkulatory kredytowe 29.03.16, 11:40 Tu znajdziesz dużo kalkulatorów z porównaniem produktów wielu banków kalkulator-kredytowy.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
sumitihomelen Re: Kalkulatory kredytowe 17.10.23, 15:28 We offer loans at affordable interest rates from 2% for personal loans and business loans with flexible repayment terms of up to 25 years. For more information about this offer please (WhatsApp) number +918131026914 sumitihomelend@gmail.com Mr. Damian Sumiti for more information if you are seriously interested Odpowiedz Link Zgłoś