Dodaj do ulubionych

poszukuję dobrego kredytu

24.08.10, 15:31
poszukuję dobrego kredytu hipotecznego na budowę w EUR, na 300 tyś
zł.
wkład własny około 35 %
prowadzimy obydwoje działalność gospodarcza
Obserwuj wątek
    • michas007 Re: poszukuję dobrego kredytu 24.08.10, 17:08
      Witam,
      nic nie wiadomo o dochodach więc zakładam, że znacie swoją zdolność.
      Do rozważenia m.in. DB, DnB Nord, PKO BP, BPH, Nordea. Część ofert
      to kredyty denominowane, co przy budowie jest ryzykowne.
      Pozdrawiam
      • robertind Re: poszukuję dobrego kredytu 24.08.10, 21:10
        Ja bym z tego zestawienia zostawił kredyty indeksowane czyli BPH i Nordea.
        • potwierdzony EHIP i HipHipoteka ... zobacz kredyty od nich! 20.09.14, 06:32
          Na stronie www

w w w . e h i p . c o m . p l / k r e d y t y - h i p o t e c z n e

można zobaczyć, który bank jest tani a za które w ogóle nie warto jest się brać.

Można też od razu złożyć wniosek albo pozostawić kontakt do siebie.
    • poszukiwaczka.in Re: poszukuję dobrego kredytu 27.08.10, 17:08
      Do wyżej wymienionych przez Panów wyżej banków, mogę dodać WBK. NIemniej oferta
      DnB wygląda najkorzystniej.
    • Gość: gosc Re: poszukuję dobrego kredytu IP: *.pools.arcor-ip.net 21.09.10, 11:06
      ankador12.systempartnerski.pl/
    • Gość: gość Re: poszukuję dobrego kredytu IP: *.toya.net.pl 16.09.14, 20:44
      podajcie kontakt do siebie mogę pomóc
    • Gość: muthoot fin Fundusz Projekt i oferta inwestycyjna IP: *.45.200.49-tataidc.co.in 04.04.15, 21:50
      Szukasz kredytu biznesu, pożyczki osobiste, kredyt mieszkaniowy, kredyt samochodowy, kredyt studencki, pożyczek konsolidacji zadłużenia, pożyczki bez zabezpieczenia, venture capital, itp .. Albo ty odmówił kredytu przez bank lub instytucję finansową z jednego lub więcej powodów. Jesteś w dobrych rozwiązań w miejsce kredytu! Oferujemy firmom i osobom pożyczki na niskim i niedrogie oprocentowaniem 2%. Stopy procentowe. Skontaktuj się z nami poprzez e-mail: muthootgroup.in@gmail.com
    • Gość: lomek2 Re: poszukuję dobrego kredytu IP: *.dynamic.mm.pl 20.04.15, 10:54
      Może postarajcie się o to aby dołączyc do programu Mieszkanie dla Młodych? Wbrew pozorom można nie tylko kupić mieszkanie ale równiez wybudowąć dom. Są wprawdzie pewne ograniczenia ale przy 1 dziecku możńa dostać ponad 15% dofinansowania a jest to znaczna pomoc.

Na stronie
      dom.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1036139&title=Mieszkanie-w-kredycie-jak-wybrac-nieruchomosc-z-mysla-o-przyszlosci&wid=17301793&smqbzticaid=114b8a
      Jest artykuł o tym jak wybrać taki dom czy mieszkanie i jakie zasady spełnić. Może się łapiecie.
      • Gość: an. Re: poszukuję dobrego kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.15, 18:08
        Polecam udać się do banków, ale najpierw przeanalizować oferty poprzez internet żeby wybrać kilka dla siebie najkorzystniejszych. Są różne porównywarki ofert banków, ostatnio korzystałam z tej twojpartner.leadkredyt.pl/
        Myślę że warto skorzystać.
    • Gość: an. Re: poszukuję dobrego kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.15, 18:10
      Warto skorzystać z porównywarek ofert banków, ja korzystałam z tej twojpartner.leadkredyt.pl/
    • magnez3 Re: poszukuję dobrego kredytu 20.10.15, 18:25
      dla zainteresowanych www.bankina6.oferty-kredytowe.pl/
    • Gość: Ola Re: poszukuję dobrego kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.18, 19:47
      Oferuję pożyczkę BEZ ODSETEK - dla nowych klientów! Zapraszamy do zapoznania się z szeroką ofertą na naszej stronie: lokaty, ubezpieczenie OC, kredyty, etc. kredyty-lokaty.prv.pl/
    • wirus2006 Re: poszukuję dobrego kredytu 26.08.18, 15:37
      Witam,
      spróbuj na www.ringbankowy.pl
      Poz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka