ania_slawek 24.08.10, 15:31 poszukuję dobrego kredytu hipotecznego na budowę w EUR, na 300 tyś zł. wkład własny około 35 % prowadzimy obydwoje działalność gospodarcza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michas007 Re: poszukuję dobrego kredytu 24.08.10, 17:08 Witam, nic nie wiadomo o dochodach więc zakładam, że znacie swoją zdolność. Do rozważenia m.in. DB, DnB Nord, PKO BP, BPH, Nordea. Część ofert to kredyty denominowane, co przy budowie jest ryzykowne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robertind Re: poszukuję dobrego kredytu 24.08.10, 21:10 Ja bym z tego zestawienia zostawił kredyty indeksowane czyli BPH i Nordea. Odpowiedz Link Zgłoś
potwierdzony EHIP i HipHipoteka ... zobacz kredyty od nich! 20.09.14, 06:32 Na stronie www w w w . e h i p . c o m . p l / k r e d y t y - h i p o t e c z n e można zobaczyć, który bank jest tani a za które w ogóle nie warto jest się brać. Można też od razu złożyć wniosek albo pozostawić kontakt do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwaczka.in Re: poszukuję dobrego kredytu 27.08.10, 17:08 Do wyżej wymienionych przez Panów wyżej banków, mogę dodać WBK. NIemniej oferta DnB wygląda najkorzystniej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: poszukuję dobrego kredytu IP: *.pools.arcor-ip.net 21.09.10, 11:06 ankador12.systempartnerski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: poszukuję dobrego kredytu IP: *.toya.net.pl 16.09.14, 20:44 podajcie kontakt do siebie mogę pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: muthoot fin Fundusz Projekt i oferta inwestycyjna IP: *.45.200.49-tataidc.co.in 04.04.15, 21:50 Szukasz kredytu biznesu, pożyczki osobiste, kredyt mieszkaniowy, kredyt samochodowy, kredyt studencki, pożyczek konsolidacji zadłużenia, pożyczki bez zabezpieczenia, venture capital, itp .. Albo ty odmówił kredytu przez bank lub instytucję finansową z jednego lub więcej powodów. Jesteś w dobrych rozwiązań w miejsce kredytu! Oferujemy firmom i osobom pożyczki na niskim i niedrogie oprocentowaniem 2%. Stopy procentowe. Skontaktuj się z nami poprzez e-mail: muthootgroup.in@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lomek2 Re: poszukuję dobrego kredytu IP: *.dynamic.mm.pl 20.04.15, 10:54 Może postarajcie się o to aby dołączyc do programu Mieszkanie dla Młodych? Wbrew pozorom można nie tylko kupić mieszkanie ale równiez wybudowąć dom. Są wprawdzie pewne ograniczenia ale przy 1 dziecku możńa dostać ponad 15% dofinansowania a jest to znaczna pomoc. Na stronie dom.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1036139&title=Mieszkanie-w-kredycie-jak-wybrac-nieruchomosc-z-mysla-o-przyszlosci&wid=17301793&smqbzticaid=114b8a Jest artykuł o tym jak wybrać taki dom czy mieszkanie i jakie zasady spełnić. Może się łapiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: an. Re: poszukuję dobrego kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.15, 18:08 Polecam udać się do banków, ale najpierw przeanalizować oferty poprzez internet żeby wybrać kilka dla siebie najkorzystniejszych. Są różne porównywarki ofert banków, ostatnio korzystałam z tej twojpartner.leadkredyt.pl/ Myślę że warto skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: an. Re: poszukuję dobrego kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.15, 18:10 Warto skorzystać z porównywarek ofert banków, ja korzystałam z tej twojpartner.leadkredyt.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
magnez3 Re: poszukuję dobrego kredytu 20.10.15, 18:25 dla zainteresowanych www.bankina6.oferty-kredytowe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ola Re: poszukuję dobrego kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.18, 19:47 Oferuję pożyczkę BEZ ODSETEK - dla nowych klientów! Zapraszamy do zapoznania się z szeroką ofertą na naszej stronie: lokaty, ubezpieczenie OC, kredyty, etc. kredyty-lokaty.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wirus2006 Re: poszukuję dobrego kredytu 26.08.18, 15:37 Witam, spróbuj na www.ringbankowy.pl Poz. Odpowiedz Link Zgłoś