Dodaj do ulubionych

2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-tanio

IP: *.aster.pl 23.12.10, 22:44
Witam,
mam pytanie do ekspertów i doradców. Zamierzam kupić segment w Warszawie za 2,1 + 0,4 mln na wykończenie. Gdzie to zrobić najtaniej?
Interesuję nas tylko EUR/CHF.

W razie potrzeby dysponujemy mieszkaniem o wartości ok 1 mln, jako dod zabezpieczeniem.

Zdolność jest.
Z góry dziękuję za podpowiedź.
Obserwuj wątek
    • robertind Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta 24.12.10, 13:28
      Rozumiem, że ze zdolnością kredytową nie będzie problemu? Jeśli tak to najbardziej optymalną opcją przy LTV = 100% wydaję się być DB. Przy odpowiednich dochodach można próbować zrobić również kredyt w CHF. Jeśli mieszkania nie zamierzasz sprzedawać i możesz na nim dodatkowo ustanowić zabezpieczenie to w grę będzie wchodziła Nordea z indywidualnymi negocjacjami (EUR, CHF) i DNB Nord (EUR).
    • Gość: Andrzej Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta IP: *.aster.pl 25.12.10, 14:30
      Dzięki za informacje.
      DnB - odmówił twierdząc że to za duża kwota kredytu. Mimo dodatkowego zabezpieczenia nie zgodzili się. A może trafiłem na kiepskiego doradcę. Może ktoś z Was jest z DnB i zdementują tą informację.
      • robertind Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta 25.12.10, 22:15
        Maksymalna kwota kredytu w DNB wynosi coś ponad 5 mln., ale bank ten faktycznie wybiera sobie klientów oraz inwestycje, które kredytuje. Napisz coś więcej na temat inwestycji i swoich dochodów jak nie na forum ogólnym to na priv.
        • Gość: gość Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta IP: 212.2.99.* 26.12.10, 09:36
          Zobacz i porównaj aktualną ofertę kredytów mieszkaniowych - w tym DNB Nord i Deutsche Bank.
        • Gość: Andrzej Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta IP: *.aster.pl 26.12.10, 17:50
          Dochody są na poziomie 40 tys netto. Umowa na czas nieokreśl. Segment w Warszawie. Nowy, kupowany od os fiz.
          • robertind Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta 27.12.10, 00:52
            Odmowa DNB mogła wynikać nie z przekroczenia maksymalnej kwoty kredytu a z powodu zbyt dużej koncentracji ryzyka na jednej transakcji kredytowej. Teoretycznie zarówno dochody jak i wartość zabezpieczeń nie dyskwalifikują takiego kredytu. Zostaje DB i Nordea.
            • piotrszymanski-openfinance Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta 07.11.13, 11:00
              Jest sporo racji w tym co mówi niezależny doradca Robert, pytanie tylko, czy mała firma doradcza będzie w stanie cokolwiek wynegocjować w jakimkolwiek banku? Nasza firma jest największą firmą doradztwa finansowego w Polsce, dzięki czemu jesteśmy poważnym partnerem w negocjacjach z każdym bankiem w naszym kraju. Jeśli zatem ktoś poważnie myśli o dużym kredycie to powinien skorzystać z naszych usług, bowiem tylko my gwarantujemy uzyskanie najlepszych warunków finansowych.

Pozdrawiam, Piotr Szymański
              Online Ekspert Open Finance
            • infochwilowka Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta 13.02.14, 17:18
              Szybka Gotówka bez BIK i KRD nad DOWOLNY CEL - Zapraszamy!

Kiedy szybko potrzebujesz gotówki, skorzystanie z kredytu bez sprawdzania BIK czy KRD jest ogromnym ułatwieniem. Długie i skomplikowane procedury zniechęcają, a dla wielu osób tak zwane "chwilówki" to jedyna szansa na pozyskanie pieniędzy, a dla jeszcze innych może to być ostatnia deska ratunku. Nasza oferta skierowana jest do wszystkich klientów, którym zależy na szybkiej obsłudze, bez zbędnych formalności, bez legitymowania się historią kredytową, bez podawania celu i przeznaczenia pożyczki – innymi słowy gotówka na dowolny cel. Z nami otrzymasz pieniądze w kilka minut, bez wychodzenia z domu.

Zapraszamy do wypełnienia formularza kontaktowego, dostępnego na stronie:

http://emily1983.wix.com/gold-atm
    • gardendwarf kredyt 26.12.10, 22:49
      Zeby wybrac najtaniej i najbardziej obiektywnie siegnij do porownywarki, np ebrokera, tam oprocz wszystkich ukrytych oplat znajdziesz jeszcze opinie klientow, wiec masz duze szanse na najtanszy kredyt.
      • miki885 Re: kredyt 28.12.10, 17:37
        Tak portal, o którym wspomniałeś to dobre rozwiązanie w poszukiwaniu najkorzystniejszego kredytu. Co ważne dane na tej porównywarce są wiarygodne i uaktualniane codziennie.
        • Gość: darujcie sobie Re: kredyt IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.10, 19:55
          ...wszystko fajnie tylko ze nie ma tam aktualnych promocji...
        • lolek157 Re: kredyt 19.06.15, 23:13
          Jak szukasz najlepszego dla siebie rozwiązania w postaci kredytu zajrzyj na exprescredit.pl. Powienieneś znaleźć coś dla siebie.
      • arfer Re: kredyt 05.01.11, 23:53
        AKurat przy takiej kwocie transakcji porównywarka stanardowych warunków cokolwiek ułatwi.. Gratulacje takiego myślenia..
        • piotrszymanski-openfinance Re: kredyt 07.11.13, 11:03
          Żadna porównywarka nie ułatwi niczego przy żadnym kredycie! Jeśli ktoś poważnie myśli o kredycie to nie może korzystać z anonimowych doradców w internecie. Abstrahując już od kwestii aktualnej oferty oraz poziomu zaawansowania badania zdolności kredytowej, jaka jest potem odpowiedzialność takiego serwisu? Odradzam wszystkim korzystania z tego typu stron. Bezpieczniej skorzystać z doświadczonego i fachowego doradcy naszej firmy.

Pozdrawiam, Piotr Szymański
          Online Ekspert Open Finance
      • smayll Re: kredyt 27.12.13, 17:58
        Ja proponuje stronę na której nie tylko porównasz kredyty ale zobaczysz aktualny ranking oceny porady i opinie na temat wszystkich produktów finansowych
        kalkulator kredytowy
      • infochwilowka Re: kredyt 13.02.14, 17:11
        Szybka Gotówka bez BIK i KRD nad DOWOLNY CEL - Zapraszamy!

Kiedy szybko potrzebujesz gotówki, skorzystanie z kredytu bez sprawdzania BIK czy KRD jest ogromnym ułatwieniem. Długie i skomplikowane procedury zniechęcają, a dla wielu osób tak zwane "chwilówki" to jedyna szansa na pozyskanie pieniędzy, a dla jeszcze innych może to być ostatnia deska ratunku. Nasza oferta skierowana jest do wszystkich klientów, którym zależy na szybkiej obsłudze, bez zbędnych formalności, bez legitymowania się historią kredytową, bez podawania celu i przeznaczenia pożyczki – innymi słowy gotówka na dowolny cel. Z nami otrzymasz pieniądze w kilka minut, bez wychodzenia z domu.

Zapraszamy do wypełnienia formularza kontaktowego, dostępnego na stronie:

http://emily1983.wix.com/gold-atm
      • Gość: martyna Re: kredyt IP: *.homenett.pl 10.10.14, 15:52
        ja tak naprawde mało wiedziałam o kredycie jak to się odbywa na co patrzeć itd i trudno było mi cokolwiek wywnioskować z różnych porównywarek, czytając jakies forum trafiłam na atriumfianace.pl i pan do ktorego zadzwoniłam wszystko mi wyjasnił, naprawde bylam zadowolona z obslugi tej firmy
      • Gość: Rocky Re: kredyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.14, 01:35
        Zajrzyjcie na www.forum-bankowe.pl/ . Znajdziecie tutaj wszystko związane z finansami oraz opinie klientów o kredytach.
      • samiamidi123 Re: kredyt 26.06.15, 08:30
        Michał Strzylak zajmuję się doradztwem i pośrednictwem finansowym w Krakowie na ul. Starowiślanej. Specjalizuję się w kredytach hipotecznych, inwestycjach oraz leasingu.Współpracuje on z ponad 20 bankami. Każdy z nich ma inne procedury i wymagania dotyczące dochodów, historii kredytowej. Dokładna analiza Twoich finansów, weryfikacja historii kredytowej pozwala mu na dobranie najlepszej formy finansowania. Pomaga w załatwieniu wszystkich formalności i zgromadzeniu niezbędnych dokumentów, zazwyczaj składa wnioski do kilku banków. Więcej informacji można znaleźć na www.strzylak.pl/
      • sasajna Re: kredyt 29.06.15, 23:24
        gardendwarf napisał:

> Zeby wybrac najtaniej i najbardziej obiektywnie siegnij do porownywarki, np ebr
        > okera, tam oprocz wszystkich ukrytych oplat znajdziesz jeszcze opinie klientow,
        > wiec masz duze szanse na najtanszy kredyt.
        zgadzam się w 100%. Ja np ostatio tu sprawdzałam kredyt samochodowy: www.finmarket.pl/finanse/kredyty-samochodowe- mieszkaniowe też mają
    • Gość: Janusz S Kredyty warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.11, 23:27
      Sugeruje panu Kredyt Bank. Zapraszam na strony firmy: Innowacyjne Zarządzanie Finansami.
      url=http://www.taxcare.waw.pl] TAXCARE.WAW.P Kredyty Warszawa[/url]
    • Gość: smayll Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta IP: 78.133.240.* 23.01.11, 23:52
      ranking kredytów i ubezpieczen. Sprawdz który bank jest najlepszy
    • ciepielak.grzegorz Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta 24.01.11, 13:53
      Proszę o emaila- oddzwonię :) mam spore doświadczenie w kredytach na takie kwoty :)
      W e mailu proszę również podać ilość rat a przeprowadzę wstępną kalkulację przed telefonem.

Pozdrawiam
    • kalkulatorhipoteczny Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta 26.01.11, 16:07
      na dzień dzisiejszy:
      - Euro – DnB Nord ale trzeba być idealnym klientem
      - CHF – Nordea
      -Euro - w Deutsche Bank, ale PLN też są atrakcyjne

Zdolność kredytową najlepiej samemu sprawdzić na kalkulator-hipoteczny.pl/kalkulatory/zdolnosc-kredytowa

• kalkulatorhipoteczny Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta 27.01.11, 15:44
      Dodatkowo: Jeżeli kredyt ma być tani, to może dzięki premii jaką wypłaca portal za wysłanie zgłoszenia do banku z jego serwisu www.kalkulator-hipoteczny.pl i wzięcie kredytu.
      Kwota premii przy kredycie 2 mln to 8000 zł
      • Gość: mama Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 12:31
        Chcialabym zapytać: czy ktoś juz dostał premię za kredyt z tego serwisu? czy ktoś brał przez nich kredyt?
      • Gość: Janusz Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.11, 15:26
        U nas :)
        Kredyty warszawa
    • arkzawiercie Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta 06.02.11, 13:06
      Expander
      * bezpłatne porównanie ofert z 24 banków
      * dowolny czas spłaty kredytu, nawet do 50 lat
      * kredyty hipoteczne z niską ratą
      * kredytowanie nawet do 110% wartości inwestycji
      Skorzystaj z pomocy doradców Expandera i porównaj kredyty mieszkaniowe z aż 26 banków. Dzięki temu z pewnością wybierzesz najtańszy kredyt, który będzie idealnie dopasowany do Twoich potrzeb i możliwości. Korzystając z bezpłatnych usług doradcy szybko i bez problemu załatwisz wszystkie niezbędne formalności potrzebne do uzyskania najlepszego kredytu mieszkaniowego.
      profidoradca.systempartnerski.pl/expander/kredyt_mieszkaniowy.html
    • hipoteczny11 Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta 21.02.11, 23:14
      Witam,
      Zapraszam serdecznie na stronę:
      www.solarfinance.pl/posrednictwo-finansowe-solarfinance.html
      Obsługa jest oczywiście bezpłatna plus premia dla Państwa za przyznany kredyt.

Zapraszam
      Piotr
      • Gość: Ja Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.11.13, 09:52
        Najlepiej udać się do dobrego doradcy kredytowego.

tablica.pl/oferta/kredyty-bez-bik-kalisz-ID47eYb.html#f596eb6d59
      • Gość: arte creo Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta IP: *.echostar.pl 05.08.16, 14:18
        Doradca Finansowy Poznań

Arte Creo to Bezpłatne Doradztwo Finansowe. Pomagamy wybrać najtańszy kredyt dostępny na rynku. Wskazujemy na co zwrócić uwagę przy wyborze kredytu, gdzie się udać i jakie dokumenty skompletować. Doradzamy zarówno podmiotom fizycznym jak i firmom.
    • Gość: kredyt ciekawy post - zwraca uwagę data założenia IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.14, 15:07
      się doradcy NAPINAJĄ dwa lata po czasie zawieszenia posta - ech wy fachowcy - CZYTAĆ....
    • Gość: martyna Re: kredyt IP: *.homenett.pl 10.10.14, 15:54
      ja tak naprawde mało wiedziałam o kredycie jak to się odbywa na co patrzeć itd i trudno było mi cokolwiek wywnioskować z różnych porównywarek, czytając jakies forum trafiłam na atriumfinance.pl i pan do ktorego zadzwoniłam wszystko mi wyjasnił, naprawde bylam zadowolona z obslugi tej firmy
    • alexrex Re: 2,5 mln na 100% wartości - gdzie w EUR/CHF-ta 09.11.17, 18:49
      lepiej przejrzeć wiele ofert a nie skupić się na jednej, ktoś może polecać bo jemu się akurat tak udało fajnie trafić. Tu jest masa ofert kredytowych cyna0617.oferty-kredytowe.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka