Dodaj do ulubionych

Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferuje...

IP: *.146.205.35.ip.abpl.pl 01.05.11, 23:55
"Dzięki temu dzisiaj możesz liczyć nawet na marżę poniżej 1 pkt proc. Problem w tym, że warunki są zbyt wyśrubowane i przeciętny kredytobiorca może się obejść smakiem. Np. w Deutsche Banku PBC można dostać marżę już od 0,9 pkt proc., ale w zamian trzeba założyć i mieć konto osobiste przez cały okres kredytowania, przelewać na nie co najmniej 4 tys. zł miesięcznie, korzystać z karty kredytowej i ubezpieczenia inwestycyjnego. Trzeba też mieć 40 proc. wkładu własnego. "
- chcialbym zdementowac taka infrmacje.
Aby otrzymac marze 0,9% wystarczy miec karte kredytowa, konto (z dowolna wielkoscia wplywow, moze byc nawet 1000zl) oraz program inwestycyjny. Przy tym kredyt moze byc na 100%. Klient w tym wypadku zaplacilby prowizje 2% jednak w opcji 0% prowizji a wtedy marza 1,1%.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karwan Gdzie znalazłeś takie warunki? IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 19:34
      j.w.
      • Gość: Stefan Jak ja lubie artykuły sponsorowane IP: 95.108.84.* 03.05.11, 20:36
        Jak ja lubie artykuły sponsorowane
        • Gość: q Re: Jak ja lubie artykuły sponsorowane IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 23:35
          w gw tylko takie ;)
      • Gość: KasHer Deutsche Bank IP: 160.83.30.* 09.05.11, 12:54
        Deutsche Bank.Marze w przedziale 0,9-1,4 dla PLN, 1-1,4 dla Rodziny na Swoim, oraz 1,4-2,4 dla EURO. Prowizja w zalezności od wyboru klienta 2% lub 0%, ale z podywższona marza (uwzgledniona w widelkach).
        Uprzedzajac pytania - tak, pracuje ;)
        • Gość: 3xc Re: Deutsche Bank IP: 80.51.45.* 08.09.11, 15:37
          Gość portalu: KasHer napisał(a):
          > Uprzedzajac pytania - tak, pracuje ;)
          Choć uczciwie napisane :)

W sieci jest kupę naganiaczy na kredyty, bo banki odpalają ładne prowizje. I tak wszystko zapłaci kredytobiorca. Ci bardziej kumaci co potrafią liczyć lub zechcą skorzystać z jakiegoś kalkulatora kredytów, to choć trochę bardziej świadomie podejmują zobowiązania. Bo tak to zazwyczaj klient ąłpie się na niskie oprocentowanie i zapomina o prowizjach, ubezpieczeniach i innych dodatkach do kredytu, które z oprocentowania kilkuprocentowego, robią kilkanaście, czy nawet ponad dwadzieścia procent.
        • slawekpiechur EHIP.COM.PL - aktualne porównanie 22.07.14, 17:41
          Jest parę lepszych od DB
          szczegóły na
          www.ehip.com.pl/zestawienie
      • drei Re: Gdzie znalazłeś takie warunki? 19.05.11, 09:19
        Gość portalu: Karwan napisał(a):

> j.w.
        tu
        www.e-finan.com.pl/kredyty-firmowe.html
    • Gość: na-plus Kredyt ... IP: *.netfala.pl 03.05.11, 23:55
      "I znów człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by zaimponować ludziom, których nie lubi." — Danny Kaye

"na plus"
      na-plus.blogspot.com
    • Gość: mICHo Spadaj Bednarek, naganiaczu. IP: *.ghnet.pl 04.05.11, 07:08
      jw
      • tomek.54321 Re: Spadaj Bednarek, naganiaczu. 04.05.11, 12:39
        Popieram!!!
    • Gość: viator zdzierstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 16:05
      Niemiec na typowe mieszkanie pracuje 10 lat. Polak 40 lat.
      Szkoda, że ceny nieruchomości nie są adekwatne do dochodów :(
    • Gość: kisdol Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferuje... IP: *.play-internet.pl 11.05.11, 09:39
      zobacz sobie tu:

kredyt-na-mieszkanie.blogspot.com
    • Gość: aga Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferuje... IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 26.05.11, 19:20
      ten ktory jest dostepny, to wiadomo, bo promocje i owszem, fajnie brzmia, ale dostac na takich warunkach to tylko jest mozliwe jak sie jest w czepku urodzonym
      • Gość: marmeladka Re: Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferu IP: *.internetia.net.pl 26.05.11, 23:27
        nie taki diabel straszny, ja kokosow nie zarabiam a w getin banku dostalam:)
      • Gość: Tor Re: Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferu IP: *.ip.netia.com.pl 27.05.11, 08:20
        Bez przesady co prawda trzeba trochę się nachodzić żeby coś fajnego znaleźć ale tragedii nie ma. Po prostu trochę czasu trzeba na to poświęcić.
    • Gość: Michał Re: Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferu IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.11, 09:42
      Najlepiej jak pochodzicie po bankach i zobaczycie sami co i jak. Jak nie macie jednak na to czasu lub ochoty nie głupim rozwiązaniem będzie kontakt z dobrym doradcą kredytowym. Ja swój kredyt załatwiałem za pośrednictwem doradców z portalu www.finansosfera.pl/ i muszę powiedzieć, że wszystko poszło w jak najlepszym porządku. Pozdrawiam i życzę powodzenia!!
    • Gość: misdo Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferuje... IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 11:51
      nie ma najlepszego kredytu hipotecznego, jego cena zależy od tak wielu czynników, że za każdym razem trzeba sprawdzać wiele banków

___
      dobry-kredyt-hipoteczny.blogspot.com
    • Gość: kasia Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferuje... IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.11, 16:28
      Ranking rankingiem a jak przyjdzie co do czego to wszystko rozbija się o dostępność. Ja latałam po bankach 2 miesiące i dopiero jak weszłam do getinu to poszło wszystko do przodu.
    • Gość: Akasaka Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferuje... IP: *.home.aster.pl 11.10.11, 09:07
      Witam,

tak przy temacie, szukam informacji o firmie Ratomat.pl, bo została mi polecona, podobno pomaga zaoszczędzić na ratach kredytu... Ktoś może z niej korzysta i mógłby coś więcej powiedzieć? Bo słyszałem, że są nieźli i to się naprawdę opłaca, szukam osób które mogłyby coś więcej powiedzieć.

pozdrawiam
      A.
      • Gość: anka Re: Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferu IP: *.home.aster.pl 12.10.11, 15:10
        Hej, ja korzystam z ratomatu i rzeczywiście serwis jest ok. Spłaciłam już przez nich 2 raty i za każdym razem wszystko było w porządku - czyli pieniądze na koncie spłaty rat kredytowych w wyznaczonym terminie oraz oszczędność kilkudziesięciu złotych na każdej racie. Szczerze polecam!
    • arkzawiercie Re: Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferu 11.10.11, 10:44
      Porównywarka kredytów hipotecznych
      - dane na podstawie których przygotowujemy porównanie są na bieżąco aktualizowane przez naszych specjalistów,
      - zestawienie jest obiektywne i nie zawiera ofert sponsorowanych,
      - porównujemy kredyty w 4 walutach (PLN, CHF, EUR, USD),
      - klient może wybrać cztery różne cele kredytowania: zakup mieszkania, zakup działki, refinansowanie, budowę domu,
      - pozwalamy zawęzić wyniki do ofert skierowanych dla osób poszukujących mieszkania w programie „Rodzina na Swoim”,
      - dodatkowo klient może wybrać opcję w której decyduje się skorzystać z innych produktów banku, aby obniżyć marżę,
      - wyniki sortowane są według RRSO (rzeczywista roczna stopa oprocentowania)
      skorzystaj z naszej porównywarki
    • Gość: Elizka Re: Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferu IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.13, 20:25
      Znalazłam ostatnio swój wymarzony dom, ale oczywiście nie mam gotówki na zakup, zastanawiam sie czy jako singiel mam takie same szanse na kredyt jak małzenstwo? postanowiłam troche poczytac na ten temat w internecie i znalazłam na stronie czas na finanse fajny artykuł www.czasnafinanse.pl/kredyty/artykuly/czy-singiel-ma-szanse-na-kredyt-hipoteczny po przeczytaniu którego czuje, ze mam szanse :)
      • aagniechaa80 Re: Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferu 25.06.13, 13:21
        Ciekawą ofertę ma mBank bo oni dają też oferty innych banków. Ciekawe kredyty są też w Aliorze, ja k ostatnio patrzyłam na tej stronie to Alior miał dość konkurencyjną ofertę, jakaś promocja jest teraz. Tak samo w ING jest promocja więc warto sobie tam poszukać.
        • ekspertmm Re: Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferu 27.06.13, 22:41
          Ciekawa oferta to pojęcie względne - dziś banki oferują bardzo różne oferty, które potrafią na pierwszy rzut oka wyglądać atrakcyjnie ale jak się dalej zacznie kalkulować okazuje się że kredyt jest bardzo drogi. Przykładem może być Alior, który owszem zaproponuje bardzo niską marżę jak na dzisiejsze czasy czyli ok 1,20 i z prowizją 0% - ale obowiązkowo dołączy ubezpieczenie które wynosi powyżej 9% od kwoty kredytu !!!. To już nie jest atrakcyjny kredyt :-( Jednak bank kwotę ubezpieczenia dolicza do kwoty kredytu i często klient jest tego nieświadomy :-( a ubezpieczenie będzie spłacał przez 30 lat
          Jestem niezależnym doradcą kredytowym z rejonów Otwocka. Pracuję w kredytach 14 lat - 8 lat w bankach i 6 jako niezależny doradca i czasem nawet mi się scyzoryk otwiera w kieszeni jak banki naciągają klientów :-( pozdrawiam
        • Gość: krab Re: Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferu IP: *.noc.fibertech.net.pl 10.10.13, 13:27
          mBank sego czasu miał ciekawą ofertę, ale nie wiem jest jest obecnie. Na szczęście eksperci z platformakredytowa.eu/ znają najlepsze rozwiązania
    • Gość: cf Re: Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferu IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.14, 16:31
      Zapraszamy do zapoznania się z ofertą kredytów mieszkaniowych i przetestowania porównywarki kredytów hipotecznych na stronie centrumfinansowe.biz
    • magnez3 Re: Kredyty hipoteczne w pigułce. Najlepszy oferu 20.10.15, 18:33
      polecam www.bankina6.oferty-kredytowe.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka