Dodaj do ulubionych

szukam taniego notariusza - Poznań

21.06.11, 14:03
Witam. Czy ktoś może mi polecić taniego notariusza w Poznaniu? Za około 2 tygodnie bedę podpisywać umowę kupna-sprzedaży mieszkania i chciałabym zapłacić jak najmniejszą taksę notarialną.

Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: szukam taniego notariusza - Poznań IP: *.icpnet.pl 11.01.14, 10:31
      Sprawa pewnie nieaktualna, ale dobry i można zawsze negocjować ceny u Pani notariusz na ul. Wierzbięcice, byłem tam już dwa razy.Zawsze sprawnie i bez żadnych problemów
      • Gość: Jarek Re: szukam taniego notariusza - Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.14, 13:26
        Mogę polecić notariusza na ulicy Ślusarskiej w Poznaniu. Niedrogo (wspólnie ustalaliśmy wynagrodzenie notariusza), bardzo miło. Uzyskaliśmy odpowiedź na szereg pytań związanych z kupnem przez nas mieszkania.
    • Gość: karol Re: szukam taniego notariusza - Poznań IP: 5.172.248.* 03.02.14, 19:13
      Ostatnio korzystałem z usług przemiłej pani notariusz (umowa przedwstępna i przyrzeczona). Ceny za usługę rozsądne (umowne - można ponegocjować). Fachowe informacje i pomoc. Ulica 23 Lutego 36/5
      • Gość: arek Re: szukam taniego notariusza - Poznań IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.04.17, 18:11
        Ta kancelaria została przeniesiona na ulicę Ślusarską 13, tel. 618531379
    • Gość: Guru Re: szukam taniego notariusza - Poznań IP: *.icpnet.pl 12.02.14, 14:10
      naprawdę tani - notariusz szymczak ul. Kościuszki 101D/2,
    • czarusss Re: szukam taniego notariusza - Poznań 18.09.14, 18:59
      Z tej notariusz na 23 Lutego nie jesteśmy zadowoleni, bardzo powolna starsza Pani. Przeczytała akt i kazała podpisywać. W ogóle nie reagowała na nasze pytania, gdzieś się spieszyła. Ciągle myliła się czytając. Taksa tak jak gdzie indziej.
    • Gość: Mikołaj Re: szukam taniego notariusza - Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.14, 13:35
      Jestem bardzo zadowolony z usług notariusza przy ulicy Ślusarskiej w Poznaniu. Można negocjować wynagrodzenie.
    • tupciu Re: szukam taniego notariusza - Poznań 19.11.14, 00:20
      Często korzystam, więc mogę pomóc - aktualnie najtaniej na ul. Grobla, kto naprawdę chce znajdzie w 3 Sek. u wujka Google. Tylko ludziska pytać o rabaty! Czasy się na szczęście zmieniły!
      • Gość: grobelny Re: szukam taniego notariusza - Poznań IP: *.icpnet.pl 28.11.14, 11:35
        na grobli??? akurat! niechcę zniechęcać ale pokrótce tam było strasznie a taksa maksymalna - z resztą jak wszędzie.
    • Gość: Robert Re: szukam taniego notariusza - Poznań IP: *.icpnet.pl 03.08.22, 15:21
      Polecam Panią notariusz Drews.
      Kancelaria jest na ul. Bukowskiej.
      Bardzo dobrze.
    • Gość: Marcin Re: szukam taniego notariusza - Poznań IP: *.icpnet.pl 06.10.22, 14:41
      Kancelaria na ul. Bukowska 26.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka