GoĹÄ: magam21 IP: *.i-bud.eu 28.02.12, 21:16 Czy ktoś ma doświadczenia z serwisem domwaluty.pl. Zastanawiam się nad spłacaniem kredytu bezpośrednio w CHF żeby ominąć spreed. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Agnieszka Re: Czy ktoś ma doświadczenia z serwisem domwalut IP: *.home.aster.pl 07.03.12, 21:25 Korzystam, polecam. Waluta na rachunku tego samego dnia i korzystne kursy.w Grudniu i styczniu sama robiłam transakcje. teraz mam u nich stale zlecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mireq Re: Czy ktoś ma doświadczenia z serwisem domwalut IP: *.itsa.net.pl 19.06.12, 15:58 domwaluty.pl to dobry portal. maja dobre kursy i przelewy za darmo. przynajmniej w moim banku, ale na stronie widzialem, ze w wielu innych tez. fajne, ze zawsze wiem, po jakim kursie kupuje i nie czekam na walute jak na stronie z ktorej korzystalem wczesniej, Odpowiedz Link Zgłoś
curysek Re: Czy ktoś ma doświadczenia z serwisem domwalut 06.07.12, 09:43 Szczerze mogę polecić. Mają chyba najlepsze kursy na rynku, a transakcje są wykonywane w ciągu kilkunastu minut. Jestem bardzo zadowolona, od razu mam środki na koncie. Pomagają przy pierwszej transakcji.Nie przetrzymują pieniędzy i nie naliczają kar (jak np. cinnkciarz) za błędne uzupełnienie przelewu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sllawek Re: Czy ktoś ma doświadczenia z serwisem domwalut IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.12, 21:35 Korzystam z ich uslug i jestem zadowolony. Bez oplat, prowizji. Place tylko za walute. Szybki przelew, do tego transakcji mozna dokonac telefonicznie. Nie zmienilbym na inny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szymon Re: Czy ktoś ma doświadczenia z serwisem domwalut IP: *.home.aster.pl 02.10.12, 11:08 Nie słyszałem nic o tej stronie, ale na tej samej zasadzie polecam Ratomat.pl - osobiście z tego korzystam. Własnie dostałem szczegółowego maila o spłacie raty z tego miesiąca i muszę przyznać, ze spłacając tam kredyt już siódmy miesiąc jestem zadowolony z efektów. Ratomat omija spread, a przy tym działa na zasadzie zakupów grupowych wiec wymieniają niższym kosztem i muszę przyznać ze faktycznie, po przeliczeniu - gdybym sam wymieniał walutę, a gdy oni to robią, różnica jest widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szczurek Re: Czy ktoś ma doświadczenia z serwisem domwalut IP: *.itsa.net.pl 04.10.12, 15:54 Zapomniałeś chyba dodać, że ratomat dolicza prowizję w wysokości JEDYNIE 0,99%. Być może nie jesteś dobry z matematyki, ale przy dzisiejszym kursie wymiany walut jest to spread w wysokości prawie 3,5 grosza, co jest nawet gorsze niż marża niektórych stacjonarnych kantorów. Skorzystałem z nich raz i to wystarczy, na przelew czekałem 5 dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Smerf Re: Czy ktoś ma doświadczenia z serwisem domwalut IP: *.itsa.net.pl 29.03.13, 09:25 Polecam, szybkie przelewy, niskie kursy, moje banki bez opłat i kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kargul Re: Czy ktoś ma doświadczenia z serwisem domwalut IP: 213.77.7.* 03.04.13, 16:37 "Szybkie przelewy" = 4 DNI !!! Zlecenie złożone w piątek przed południem i potwierdzone emailem przez kantor o 11:30 dotarło na moje konto ... we środę o 15:00. Ciekawe kto zarobił na odsetkach od tych kilku kpln? Nasłuchałem się żenujących tłumaczeń, oj nasłuchałem - wszyscy winni, banki, rynki finansowe, weekend ale nie DomWaluty, który po prostu nie jest godzien zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtek Re: Czy ktoś ma doświadczenia z serwisem domwalut IP: *.cdma.centertel.pl 13.03.14, 11:48 niestety potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ela Re: Czy ktoś ma doświadczenia z serwisem domwalut IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 21:31 Ja splacam z nimi kredyt od prawie roku. B. dobre kursy, latwa w obsludze strona. Do tego nie maja zadnych ukrytych kosztow. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: titit Re: Czy ktoś ma doświadczenia z serwisem domwalut IP: *.108.152.195.wlantech.pl 01.09.13, 10:18 Tylko Cinkciarz.pl - obsluguje najwiecej bankow, blyskawiczny przelew nigdy nie bylo zadnego problemu a korzystam ponad rok (na kazdym przelewnie jestem 50 zeta do porzodu w porownaniu do splaty raty przez bank Odpowiedz Link Zgłoś