Dodaj do ulubionych

czy my mamy w ogóle szansę na kredyt???

17.05.13, 11:19
posiadamy mieszkanie i kredyt we frankach, ale chcemy zamienić na większe. Nowe mieszkanie to koszt 418 tys. zł, wartośc mieszkania które mamy i chcemy sprzedać to ok. 350 tys. zł, z tego musimy oddać do banku jakieś 200 tys. zł, zostaje 150 tys., dodatkowo mam dom do sprzedania ale dostanę z niego jakieś 100 tys zł i nie wiadomo kiedy gdyż nie moge go sprzedać od 3 lat. Dwójka dzieci, mąż pracuje i ma na umowie 3500zł a ja załozyłam firmę i jak na razie marne z niej zyski. Na jaki kredyt nas stać? nie chcemy już dluzej czekac gdyż mąż ma 40 lat i coraz trudniej będzie nam cokolwiek zmienić....z góry dzieki za rady
Obserwuj wątek
    • www.cash-flow.com.pl Re: czy my mamy w ogóle szansę na kredyt??? 20.05.13, 18:38
      Witam,
      Myślę że jest szansa na kredyt hipoteczny w tej wysokości chociaż łatwo nie będzie :) Kwota zarobków małżonka to kwota netto czy brutto??

Pozdrawiam,
      Szymon Wróblewski
      www.cash-flow.com.pl
    • moharp Re: czy my mamy w ogóle szansę na kredyt??? 17.06.13, 08:16
      To czy masz szanse na kredyt nie wyjdzie ci z prostego kalkulatora w internecie. Banki wymyślają takie wymagania, że można ręce załamać. Ale jeśli zapłacisz im ubezpieczanie kredytu to wtedy inaczej na to patrzą. Proponuję iść do jakiegoś doradcy kredytowego, który ma dostęp do wielu ofert. kredyty opole
    • Gość: Kr.26 Re: czy my mamy w ogóle szansę na kredyt??? IP: *.centertel.pl 28.06.13, 12:56
      Witam
      I co udało się?
      Jeśli nie to pomogę
    • ekspertmm Re: czy my mamy w ogóle szansę na kredyt??? 02.07.13, 11:49
      Witam, w Państwa sytuacji należy przeanalizować kilka wariantów, w tym może wsparcie się kredytem firmowym z którego może Pani wliczyć odsetki w koszty prowadzenia firmy. Nie da się opisać tych wariantów bez wspólnej rozmowy. Warto się spotkać i porozmawiać, aby przyjąć dla Państwa najkorzystniejsze opcje. Jestem niezależnym doradcą. Od 14 lat doradzam klientom w kredytach firmowych i prywatnych. Chętnie doradzę również Państwu. Spotkanie nic nie kosztuje, a może uda mi się Państwu pomóc. Kontakt do mnie : ekspertmagdalenamarek@gmail.com
      Pozdrawiam Magdalena
    • Gość: Marta87 Re: czy my mamy w ogóle szansę na kredyt??? IP: *.toya.net.pl 16.07.13, 12:58
      Huh, no ciężko tak przez internet... Polecam udanie się do doradcy finansowego, on wam wszystko powie co i jak, jakie macie szanse, gdzie wziąć najlepiej itd.
      Wiem, bo z mężem byliśmy w podobnej sytuacji i też na początku przez internet pytaliśmy. Ludzie dawali nam różne odpowiedzi, później okazało się, że z kosmosu wzięte.
      Skusiliśmy się na doradcę Open Finance i to on pomógł nam załatwić ten kredyt. Wielki plus za to, że wziął pod uwagę wszystkie nasze opinie, nasze zdanie itd.
      No a teraz spłacamy sobie pomalutku kredyt i dajemy radę ;)
    • ziebas Re: czy my mamy w ogóle szansę na kredyt??? 23.07.13, 10:37
      Gdy zdecydujesz się na kredyt skontaktuj się ze mną pomogę go załatwić i wybrać najlepszy

Oferujemy swoją pomoc w uzyskaniu kredytu bankowego

Sprawnie i profesjonalnie

Podaj interesującą cię kwotę maila oraz telefon kontaktowy -oddzwonimy

ziebasylwia@gmail.com
    • Gość: Katarzyna Re: czy my mamy w ogóle szansę na kredyt??? IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.07.13, 23:46
      Witaj,

jeśli szukasz profesjonalnego rozwiązania i indywidualnego podejścia do spraw finansowych polecam kontakt z:

Małgorzata Grzenda
      Doradca ds. Rozwiązań Finansowych
      Kom: + 48 504 949 653
      Mail: biuro@growfinance.pl

naprawdę obsługa na najwyższym poziomie:)

Pozdrawiam,

Katarzyna
    • naan_a Re: czy my mamy w ogóle szansę na kredyt??? 08.10.14, 17:48
      Istnieją strony, na których można porównać różne kredyty czy konta bankowe. Można wtedy łatwiej wybrać najlepszy dla siebie produkt. Np strona bankier-online.pl zawiera takie kalkulatory.
    • magnez3 Re: czy my mamy w ogóle szansę na kredyt??? 20.10.15, 18:29
      dla zainteresowanych www.bankina6.oferty-kredytowe.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka