famidyna 31.10.08, 16:05 kredytowe? Czy ktokolwiek ostatnio otrzymał decyzję??? Czekamy i czekamy. Podobno wnioski leżą bez rozpatrywania. Czy to prawda? Czekamy na decyzję z ING... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: inka Re: Czy banki podejmują teraz jakiekolwiek decyzj IP: 82.160.202.* 31.10.08, 16:28 tak. Mnie dombank po wydaniu pozytywnej decyzji ok 3 tyg temu , dziś wydał ponowną , odmowną bez podania przyczyny. Tak więc te odmowne podejmują:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzbanuszek Re: Czy banki podejmują teraz jakiekolwiek decyzj 01.11.08, 12:39 mBank podjal dla nas we wtorek ubiegly decyzja pozytywna ale nie skorzystalismy bo 2,5 tyg wczesniej pozytywna dostalismy od GeMoney, ktory polecam choc LTV na CHF maja juz 80% i marza z 2,4% wzrosla juz 3,4% nam rzutem na tasme udalo sie 100% z marza 2,4 powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjny-patryk Re: Czy banki podejmują teraz jakiekolwiek decyzj 01.11.08, 12:56 O ile mi wiadomo najszybciej można uzyskać kredyt w: PKO BP: patbank.pl/pkobp/kredyty_mieszkaniowe.html mBank: patbank.pl/mbank/mplan.html Multibank: patbank.pl/multibank/kredyty_hipoteczne.html Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia_star Re: Czy banki podejmują teraz jakiekolwiek decyzj 01.11.08, 14:21 My dostaliśmy pozytywną z Kredyt Banku. Wniosek z 10.10.2008. Umowa już podpisana. Odpowiedz Link Zgłoś
famidyna Re: Czy banki podejmują teraz jakiekolwiek decyzj 01.11.08, 22:53 Jakie warunki w Kredyt Banku? Złożyliśmy wniosek w ING (wycena już była, wszystkie potrzebne zaświadczenia doniesione itd....) i nadal cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia_star Re: Czy banki podejmują teraz jakiekolwiek decyzj 02.11.08, 10:36 My mamy 100% w CHF z marza 1,95. niestety warunki juz sie zmienily i niestety na duzo gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
fortis_hipoteka Re: Czy banki podejmują teraz jakiekolwiek decyzj 03.11.08, 12:00 Bank DnB NORD jak najbardziej wydaje decyzje kredytowe na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: akredytacja tak :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 19:43 PKO BP podjęło - pozytywną, :) ale sądzę, że te banki solidne, z tradycjami, nie wpadają po prostu łatwo w panikę, mają swoje zasady, mechanizmy, nie tracą głowy, szanują klienta. Wiedza, że każdy kryzys się kończy. Te wszystkie typu Millenium to była zabawa w bank, przy pierwszym problemie nogi za pas, głowa w piach i pełna panika...Z takimi nie warto! I teraz chcą żeby im oddac kasę na lokatę! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaija Re: Czy banki podejmują teraz jakiekolwiek decyzj 04.11.08, 15:53 Własnie dostałem tel z millenium - mam pozytywną decyzję. Kredyt biorę na 20 lat w CHF, wkład własny 60%, oproc. 4,8%, kredyt 102000zł i marża 1.8000. Pomóżcie czy brać ten kredyt czy się jeszcze rozejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś