windom1979
28.01.12, 00:26
Witam!
Buxy to krótko mówiąc : ZARABIANIE PRZEZ KLIKANIE W REKLAMY
W sieci jest całe mnóstwo stron które to umożliwają, niestety wiele z nich to zwykli naciągacze. Dlatego musimy rejestrować się na sprawdzone i wypłacalne serwisy. A takie istnieją!
Sam klikam sobie codziennie w kilku serwisach i przynosi mi to całkiem fajne pieniądze - nie jakieś tysiące oczywiście - ale nawet te kilkanaście -kilkadziesiąt dolarów miesięcznie za kliknięcie kilku reklam to całkiem miła perspektywa!
Oto reflinki do buxów, na których klikam i które na 100% płacą:
1. NEOBUX - wypłata minimum 2$ / 4 reklamy dziennie wypłata na konto Paypal/Alertpay
www.neobux.com/?r=windom1979
2. CLIXSENSE - obecnie chyba jeden z najlepszych i najpewniejszych programów do zarabiania na reklamach. Wypłaty na wiele sposobów oczywiscie Paypal/alertpay również, dziennie można zarobić od 2 do 5-6 centów. Plus konkursy z nagrodami. Minimum do wypłaty 10$. (ja już odebrałem 2 takie wypłaty ;) POLECAM!
www.clixsense.com/?3373602
3. PTCBOX - kilka (nawet do 8-10) reklam dziennie co daje dzienny zarobek 3-6 centów, minimum do wypłaty 2$. Pewny program prowadzony przez doświadczoną na tym polu firmę, coraz popularniejszy.
www.ptcbox.com/?rid=5350
4. AYUWAGE - znakomicie rozwijający się program! Zarabiać tu można, klikając w reklamy, wykonując zadania na stronach internetowych, wypełniając ankiety i nie tylko!
Minimum 5$ . Minimum to bardzo łatwo osiągnąć, serio! Niekiedy nawet 10-15 centów dziennie!!! POLECAM!
www.ayuwage.com/?reg=47592
5. CASHTREAM - trochę więcej klikania ale można dziennie zarobić samemu nawet do 5-6 centów (w ciągu 5 minut klikania) POLECAM. Odebrałem od nich już 2 wypłaty.
www.cashtream.com/index.php?ref=windom1979
Zapraszam!
Oczywiście aby otrzymywać z powyższych serwisów pieniądze, należy założyć darmowe konto bankowe w sieci - PAYPal www.paypal.pl lub ALERTPAY www.alertpay.pl
Z takiego w pełni darmowego konta bez problemu przelejemy pieniądze na wybrane konto bankowe w Polsce (Paypal - bez jakichkolwiek opłat a Alertpay - kilka procent)
Chętnie nawiążę współpracę z ludźmi którzy juz bawią się buxami.
Dogadamy się - zostańcie poleconymi w moich buxach a ja zostane poleconym w waszych buxach!
Piszcie windom1979@gmail.com
Proste , uczciwe i razem pare dolarków zarobimy!