wscieklyuklad
17.01.21, 10:28
Bolszewicy z PiS"
Podział na lepszych i gorszych Polaków, swoich i obcych, posłusznych i krnąbrnych... to Polska wg Kaczyńskiego. Ten człowiek skłócił i podzielił Polaków, jak nikt od czasów komunistów. I nie chodzi mi o spory i rywalizację działaczy partyjnych, o rozgrywki pomiędzy partiami, chodzi mi o zwykłych ludzi, którzy są karani wg partyjnego, PiSowskiego klucza, ci co głosowali na PiS również.
Ci bezczelni ludzie powołują się przy każdej okazji na wartości chrześcijańskie hurtowo łamiąc 10 przykazań niemal każdego dnia.
Do czego ci barbarzyńcy doprowadzili? Kiedy się skończy bezPrawie i nieSprawiedliwość, co będzie się działo po zmianie władzy? Zemsta? Nie. Ale czy przywrócenie sprawiedliwości i wyrównanie strat dla Bogu ducha winnych Polaków?
Jeśli przez 8 lat ci "słuszni" po linii partyjnej dostawali profity i miliony, kosztem innych Polaków, to czy sprawiedliwość wymaga wyrównanie strat pozostałym Polakom?
Setki miast i gmin w Polsce z funduszy centralnych, dostało ZERO! Nowa Sól- ZERO! Inni, płynący z partyjnym, PiSowskim nurtem, dostali miliony. To był jedyny argument przydziału publicznych, naszych wspólnych pieniędzy.
Ile dostała np. Stalowa Wola, z prezydentem pieszczuchem tej władzy, też zero? Sprawdźcie?
Pamiętacie słynne czeki z logo PiS rozdawane przez premiera, wojewodów i polityków PiS? Wg mnie to przestępstwo. Skierowałem w tej sprawie pytania do Ministra "Sprawiedliwości".
Znajdziecie tu: tyszkiewiczwadim.pl/senat/
Co z fantami zdobytymi w wyniku przestępstwa?
Co z Polakami, którzy zostali skrzywdzeni w wyniku takiego bezprawia? Co z mieszkańcami miast i gmin, pokrzywdzonymi w wyniku tej działalności?
Z netu
I dlatego potomek engelsa tu wyemigrował.