sorel.lina 01.06.22, 10:17 Gratulacje dla mojej byłej sąsiadki! 👏 Mieszkała z rodzicami w Łodzi, w tym samym domu, co moja mama i ja. Anita Werner, dziennikarka TVN -wybrana Prezenterką informacji 25-lecia na Gali Telekamer 2022.👏👏 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorel.lina Re: Gratulacje! 01.06.22, 10:23 A gwieździe TVPiS tez gratulacie się należą. 😉 Oj, chyba moda na wywalanie dziennikarzy zapanowała ! 😉 Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Gratulacje! 01.06.22, 11:14 Ekipie „dobrej zmiany” gratulacje za dokonania! 😉 Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Gratulacje! 01.06.22, 13:04 Gratulacje dla redaktora Sekielskiego! 👏 Tomasz Sekielski obejmie stanowisko redaktora naczelnego „Newsweeka” i jako szef wszystkich tytułów wydawanych pod marką Newsweek będzie odpowiedzialny za tygodnik Newsweek Polska, serwis Newsweek.pl oraz wydania tematyczne tygodnika – poinformował Ringier Axel Springer Polska. „+Newsweek+ od lat jest kształtowany przez wybitny zespół dziennikarzy, który nie boi się wyzwań i niewygodnych tematów. Z Tomaszem Sekielskim na czele tytuł zyskuje lidera, który reprezentuje rzetelne i jakościowe dziennikarstwo. Jestem przekonany, że doświadczenie, profesjonalizm, wytrwałość i odwaga Tomasza Sekielskiego w podejmowaniu istotnych, społecznie ważnych tematów są gwarancją dalszego dynamicznego rozwoju marki Newsweek na polskim rynku jako bezkompromisowego i niezależnego medium” – mówi Mark Dekan, CEO Ringier Axel Springer Polska, cytowany w przesłanym PAP komunikacie. „Newsweek jest światową marką i bez wątpienia jest jednym z najważniejszych mediów opiniotwórczych w Polsce. Będę miał przyjemność współpracować z najlepszymi dziennikarzami w kraju – dołączam do zespołu, który jest niezwykle profesjonalny. Jestem przekonany, że będziemy się rozwijać i umacniać swoją pozycję wśród wolnych i niezależnych mediów w Polsce” – powiedział Tomasz Sekielski, nowy redaktor naczelny Newsweeka. W komunikacie przypomniano, że Tomasz Sekielski jest dziennikarzem, reporterem, twórcą filmów dokumentalnych i autorem książek. W latach 1997–2006 był reporterem „Faktów TVN”. Był także gospodarzem piątkowych wydań programu „Kropka nad i”. Od 2003 r. wraz z Andrzejem Morozowskim prowadził audycję „Kuluary”, codzienny program „Prześwietlenie” i „Teraz my!”. W TVN24 stworzył „Czarno na białym”. Od października 2012 do stycznia 2015 r. Sekielski był gospodarzem poranków w Radiu Tok FM. Od stycznia 2013 do czerwca 2016 r. współpracował z TVP, gdzie prowadził autorski program „Po prostu”. Był także gospodarzem „Woronicza 17” w TVP Info. Pisał dla tygodników „Newsweek” i „Wprost”. W listopadzie 2018 r. dołączył do zespołu prowadzących program „Onet Rano”. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Gratulacje! 01.06.22, 13:12 Wyrazy uznania dla Donalda Tuska 👏 Von der Leyen skierowała do Tuska wyjątkowe słowa. "Drogi Donaldzie, jesteś uosobieniem naszych wartości" We wtorek 31 maja od wczesnych godzin porannych w Rotterdamie w Holandii obradował kongres Europejskiej Partii Ludowej, który zebrał się specjalnie, by wybrać nowego przewodniczącego. Jeszcze przed ogłoszeniem oficjalnych wyników na scenie pojawił się ustępujący Donald Tusk. W czasie swojego przemówienia podkreślił, że musi skupić się na Polsce i wygraniu przyszłych wyborów. - Już za wami tęsknie drodzy przyjaciele. Chciałbym wszystkim podziękować. Nie mówię do widzenia. Wrócę tu w nowej roli tak szybko, jak wygram wybory w Polsce. Zrobię to również dla was. Do zobaczenia i powodzenia - przekazał, po czym zszedł ze sceny. Za dotychczasową pracę podziękowała Tuskowi aktualna przewodniczącą Komisji Europejskiej, Ursula von der Leyen. - Drogi Donaldzie, jesteś uosobieniem naszych wartości. Teraz wracasz do swojej ojczyzny, aby ich bronić - podkreśliła za pośrednictwem swojego Twittera. Podziękowała również za dotychczasową pracę na rzecz partii, jak również całej Europy. - Bardzo dziękujemy za twoją niestrudzoną pracę na stanowisku Przewodniczącego EPL - napisała Ursula von der Leyen. Nowym szefem ugrupowania został dotychczasowy lider frakcji EPL w europarlamencie, polityk niemieckiej CDU Manfred Weber. Warto podkreślić, że niemiecki polityk był jednym kandydatem na to stanowisko. Według planu kongres powinien odbyć się w listopadzie bieżącego roku, aczkolwiek został przyspieszony ze względu na decyzję Donalda Tuska o powrocie do polskiej polityki. Były premier zdecydował się na objęcie w ubiegłym roku funkcji szefa Platformy Obywatelskiej. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Gratulacje! 01.06.22, 13:37 UWAŻAJ BO PRZEPYCHASZ FEJKI KOLANEM GARGAMELÓWNO! Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Gratulacje! 01.06.22, 13:45 wscieklyuklad napisał: > UWAŻAJ BO PRZEPYCHASZ FEJKI KOLANEM GARGAMELÓWNO! . ??? Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Gratulacje! 01.06.22, 18:20 Tej sasiadce nie pasuje mi jej fryzura, ma pociagla twarz i "czupryna" go gory? Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Gratulacje! 01.06.22, 18:59 dunajec1 napisał: > Tej sasiadce nie pasuje mi jej fryzura, ma pociagla twarz i "czupryna" go gory? Ona w ogóle jest bardzo „pociągła” , w górę wybujała 😊 Ale przecież nie za swoją „długość” otrzymała tytuł prezenterki 25 - lecia! A dziennikarką jest naprawdę bardzo dobrą. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Gratulacje! 01.06.22, 20:11 dunajec1 napisał: > Tej sasiadce nie pasuje mi jej fryzura, ma pociagla twarz i "czupryna" go gory? Tutaj widać tę jej imponującą "pociągłość", która jakiś czas temu pozwoliła jej pracować również jako modelka A jak miała 17 lat zagrała też w filmie "Słodko-gorzki". Tak wtedy wyglądała: Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Gratulacje! 01.06.22, 21:50 OK, dzieki, na tej drugiej fotce wyglada duzo lepiej.Ale wysoka kobieta, ze szczupla to nie powiem bo chyba dla mnie to anorektyczka, ale co tam, jak ma co trzeba pod czupryna to gratulowac tylko. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Gratulacje! 01.06.22, 22:40 Dobranoc z mojego i Anity miasta, Dunajcu! 🌚⭐️ Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Gratulacje! 01.06.22, 23:41 Wow, pieknie, ludzi jakby malawo, ale patrzac na moje miasteczko to na tym zdjeciu jest bardzo duzo ludzi, to dobranoc. Odpowiedz Link