wscieklyuklad
06.12.22, 19:19
Naszczalniczę wydało kolejny gębny wypierd.
Zaatkowało mianowicie Sużbę Zdrowia.
Że likoze to leniwce i nie chcą się jak napędzani misją katabasi pedofilić!
Nie dość tego ganiają z szychty na szychtę a szmalcu mają tyle, że obsrajtki i min hałseny przy nich to żebracy (vide szumowskie)
Zaszczanogatne jak zwykle nie kuma realiów ze względu na pustkę czerepną.
Gdyby zakazać likozom prac dodatkowych, to kaczka musiałoby czekać na operację syry do końca swej wegetacji.
Kutafoniusz Wielki nie czai faktu, iż aby zachować ciągłość opieki zdrowotnej wprowadzono specjalną formę umowy, w której likoze zgodzili się na zatrudnienie w wymiarze przekraczającym dopuszczalną przepisami liczbę godzin. Gdyby nie to - nie miałby kto pełnić dyżurów szpitalnych, gdyż ilość personelu jest zbyt mała w stosunku do potrzeb!
Nie tylko dlatego, źe jakiś mafijny cipon beknęło z ław Seymowych „niech jadą” w reakcji na ostrzeżenie żydolewaczki z mównicy, że jeśli warunki pracy Sużby Zdrowia (w tym płace) nie ulegną poprawie, to większość absolwentów ale i specjalistów wyjedzie na saksy!
Po prostu jest nas zbyt mało, co w kraju bomisiów wymaga pracy nad siły. Trudno się przybitym dziwić zarobkom za ciężką pracę na kilku etatach - tym medycy różnią się od mafijnych nicneirobów kasujących setki tysięcy złotych np. za pilnowanie łąki CPK (vide mużdżahedinię horała)
Naszczalniczę zapowiedziało podjęcie stosownych kroków by zmusić medyków do włączenia się w misję pedofilską katabasów.
1 grudnia udzieliłem porad 79 osobom, 2 grudnia 65, 4 - ... 95, wczoraj 64 a dziś 82.
Ale starczy mi sił by podstawić pod niewyparzony ryj paranoika pupunię.
Pocałuj mnie w nią ty obrzydliwy matole!