Dodaj do ulubionych

PińcioGWIZDKOWE cieniaski!

13.07.23, 18:52
NA Wyspach Citizens (podlotniskowszczyzn) zamarli z pszerażenia! Oto pińcioGWIZDKOWE rezydenctwo zbuntować się kciało przeciw Nieludzkim Decyzjom Sumaka w postaci obciążenia pińcioGWIZDKOWCUF dodatkowa pracą za mniejsze piniendze!
Mieli przez tydzień roboczy (znaczy się pińć dniówek) odmówić ratowania Bezcennego Rzycia Umierających Tubylcuf (w skrócie BRUT).
Narut wyspiarski zadrżał ze zgrozy! Bo nie dość, że opieka byle jaka i po konsultacji za parę miechów to jeszcze receptki nie wypiszą, brzuszka nie obmacają, odruchu Babińskiego nie ocenią, macicy wypadłej skutecznie nie podwieszą a pampersików odmówią toże (kacapczyzm).

Drżenie Narodu dotarło jednak do muzguf pińcioGWIZDKOWYCH i cieniaski strajk zawiesiły. Taki był przynajmniej przekaz Sumaka - ale to liczyło, że dalszy przebieg wydarzeń będzie jak kilka lat wstecz gdy cieniaski fucktycznie się poddały.

Ale tera? Za nic!!

POCAŁUJTA REZYDENTA W STENTA!

pulsmedycyny.pl/mlodsi-lekarze-w-wielkiej-brytanii-ponownie-strajkuja-chca-podwyzek-plac-o-35-proc-1190455
KURFFFFAAAA!!! Czy ktoś słyszał by wolski likoz protestował w ten sposób? By domagał sie jakichś podwyżek za ratowanie rzyci ludzkiej?

ZA NIC!
BO WOLSKI LIKOZ TO LIKOZ Z POWOŁANIA! TAKI LIKOZ MA WYJEBANE NA ZAROBEK - ON HARUJE DLA IDEI!

NIE TO CO pińcioGWZDKOWCY-OKRUTNICY!
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: PińcioGWIZDKOWE cieniaski! 13.07.23, 19:11
      No tak, "stachanowcy" z likorzy.
      Musza byc, albo "miska ryRZu.
      • wscieklyuklad Re: PińcioGWIZDKOWE cieniaski! 15.07.23, 14:05
        RANY BOSKIE! CO TAM SIĘ DZIEJE PO TYM BREDZIXIE???!!!!

Jakby nie dość strajku pińcioGWIZDKOWYCH likozy-rezydętuf TERAZ TO!!!!

Brytyjczyków nie stać na dentystów. Sami usuwają sobie zęby szczypcami, kombinerkami.

tvn24.pl/swiat/wielka-brytania-raport-o-stomatologii-brytyjczycy-sami-usuwaja-sobie-zeby-7224133

MATKO BOOOOOSSSKKKKKAAAA! Ten narut skazany jest na zagładę!
        • dunajec1 Re: PińcioGWIZDKOWE cieniaski! 15.07.23, 14:33
          Oferuje moja pomoc, mam narzedzia do usuwania, jeszcze te co dziadek wyjezdzajac z hameryki przywiozl do Polski,a ja je zabralem z powrotem, ale co tam, cena bedzie promocyjna.
          "...moj ojciec jest dentysta , dentysta bede ja, moj ojciec wstawial zeby a wybijalem ja..."
          • sorel.lina Re: PińcioGWIZDKOWE cieniaski! 16.07.23, 15:56
            dunajec1 napisał:

> Oferuje moja pomoc, mam narzedzia do usuwania, jeszcze te co dziadek wyjezdzaja
            > c z hameryki przywiozl do Polski,a ja je zabralem z powrotem, ale co tam, cena
            > bedzie promocyjna.
            > "...moj ojciec jest dentysta , dentysta bede ja, moj ojciec wstawial zeby a wyb
            > ijalem ja..."

big_grinbig_grinbig_grin

No, ja tam nie wiem...Jedno co wiem ( m. in. z doświadczeń mojej mamy i nie tylko) to to, że od dawna różni cudzoziemcy z Niemiec, UK i innych tzw. bogatych krajów przyjeżdżali i dalej przyjeżdżają do Polski leczyć zęby, robić mostki, protezy, implanty, bo tu i dobrze i tanio (jak dla nich). wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka