tropem_misia1 17.03.10, 22:15 popatrz mój miły jaka ta trawa młodzielona toż to zakrawa na cud wiosenny popatrz mój miły i nasze drogi zazieleniły się tak soczyście z taką nadzieją że oczy nam się do siebie śmieją Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2972 Re: kiedy budzi sie niedżwiedż: 17.03.10, 22:40 widzę w Twych oczach gwiazd wszystkich lśnienie, w Twoich warkoczach, wiatru marzenie, widzę, gdy stąpasz wśród traw zieleni, kiedy źdźbła trącasz, jak rosa się mieni... kiedy się śmiejesz, powiewem wiosny dajesz nadzieję i dzień radosny... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: kiedy budzi sie niedżwiedż: 18.03.10, 07:22 Zapatrzenie Zapatrzony w twoje oczy widziałem w nich siebie teraz nie wiem, kim jestem gdy zabrakło ciebie. Odpowiedz Link
czaro.01 Re: kiedy budzi sie niedżwiedż: 21.03.10, 07:48 W oczach kochanych, nie w lustrze, pragniemy ujrzeć siebie te kochane zawsze w błękicie, zobaczą Ciebie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: kiedy budzi sie niedżwiedż: 21.03.10, 12:51 Debi,słonko,moja miła gdzieś Ty powiedz pobłądziła , gdy zamknięto izolatkę? Czyś znalazła nowa chatkę? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: kiedy budzi sie niedżwiedż: 22.03.10, 06:11 Owszem, Tropciu, chatkę mam już teraz życie moje płynie u sąsiadów na Melynie wśród znajomych - starych, nowych, ale zawsze kolorowych. Do Kogutka też zaglądam i na rymy tu spoglądam. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: kiedy budzi sie niedżwiedż: 22.03.10, 10:17 Byłam ta, zajrzałam i Twój watek widziałam. Tirli,tirli...lecz sie nie wpisałam, bo dojścia nie miałam )))))))))))) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: kiedy budzi sie niedżwiedż: 23.03.10, 05:16 Forum jest zamknięte więc trzeba zapukać z butelką na zachętę żeby móc pokukać Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: kiedy budzi sie niedżwiedż: 25.03.10, 22:19 Od kiedy moja droga na melinę się przynosi buteleczkę alkoholu? Przeca stamtąd się wynosi i bimberki,księżycówki... politurę ostatecznie- a do tego bochen chleba- tak jest bezpiecznie Odpowiedz Link
kitani Re: kiedy budzi sie niedżwiedż: 21.03.10, 12:52 Niedźwiedź oczy ma brązowe... A mnie zielone się podobają. Zmienia się ich barwa jak nastrój człowieka. Codziennie inna i nigdy nie wiesz jaka będzie jutro, jaka będzie gdy światło się zmieni pełne niespodzianek jak odcienie zieleni. Odpowiedz Link
tropem_misia1 e...tam: 25.03.10, 18:53 Twoje oczy są takie brązowe pełne ciepła i plamek miodu, Twoje oczy są jak ta studnia- jest bez końca..nie ma spodu. Kiedy wpadam w tę miodową studnię nurzam w cieple me zziębnięte myśli. Tańczę na miodowym słońcu. Tyś to..czyś mi się przyśnił? Odpowiedz Link
leziox Re: e...tam: 25.03.10, 20:28 Mis zbudzony humor psi ma Jeszcze w kosciach drzemie zima A tu slonce w oczka swieci Uciekaja wszystkie dzieci Brzydko ryczy,no bo glodny Humor misio ma nasz podly Lecz niedlugo przejdzie rzeczke Porwie pierwsza on owieczke Tak radosnie já spozyje Potem wody sie napije Dobrze zyc misiu na swiecie Choc napisza to w Gazecie Odpowiedz Link
leziox Re: e...tam: 25.03.10, 20:30 A gdy kto chce na melyne Droge zna,rzeke przeplynie I przed furtka zadyndoli Dla wiosennej tej swawoli Ktos sie stamtad wygramoli Spojrzy tez kto to dyndoli Lancuch na dól,w gore krata Otworzymy drzwi dla brata Odpowiedz Link
al-szamanka Re: e...tam: 25.03.10, 21:01 Łolaboga, co się dzieje, strumień piwa tu się leje, ale nie, przecieram oczy zanim opar mnie zamroczy i co widzę, ślad melyny, czy mnie wpuszcza ktoś w maliny? I czy czasem już tak będzie, że Lezio zasiądzie na grzędzie? Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: e...tam: 25.03.10, 21:20 fajne życie na Melynie, bo Melyna z tego słynie, że choć w bramie ciężka krata, potraktują cię jak brata, nie ma złości, nie ma zdrady... choć bywają czasem zwady, bo tak bywa i w rodzinie, że cię sprzeczka nie ominie... lecz jedna zasada obowiązuje - tam się człowieka szanuje.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: e...tam: 25.03.10, 21:59 Melyny reklama wspaniała, aż w sercach trąba zagrała, a dźwięk jej z echem poleci, uraduje dorosłych i dzieci Odpowiedz Link
leziox Re: e...tam: 25.03.10, 22:40 Nikomu za reklame nie place Jesli tu ciekawosc wzbogace Prawda jest taka,niezmienna Niewiedza bywa tez ciemna Roznie sie o nas gada Z wielu sie robi dziada Kto byl i melyne zobaczyl Niewiedza sie nie odznaczyl A ludzie rozni sa wszedzie Niektorzy zjadaja golébie Choc znak to pokoju spokojny A komu sie w sumie chce wojny. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: e...tam: 25.03.10, 22:54 Gołębie, prawisz, zjadają?, to u mnie przerypane mają nic tak nie boli wegetariańskiej duszy, jak zadawanie komuś katuszy, przeto pacyfistycznie potakuję, zapewniam.....wojny nie planuję Odpowiedz Link
tropem_misia1 kropelka 13.06.10, 13:57 ach ta goryczka na języku piwa picia bywa w wyniku. Odpowiedz Link