zosiadab-2 06.10.10, 11:10 O Anieli! Gdzieście wszyscy się podzieli?! Kogut zajęty...Myszką... ...to rozumiem,ale innych nie pojmuję wcale! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudavve Re: Gdzieście się podzieli?????? 06.10.10, 13:37 Może poszli na grzyby w las? Przecież to ten..czas.. Może przykładnie pracują? liczą, rachują, fajkują? Wracać szybko do Kurnika! stąd się ot, tak nie znika Odpowiedz Link
delkos Re: Gdzieście się podzieli?????? 06.10.10, 15:27 Jeseeem jeeesteeem! choć mnie nie maaaa buuu!!!! ale ściema... Trudno mi udawać pawia... gdy życie się ze mną rozprawia... Wali w łeb grubym kijem... a ja wyyyyyyję! piskam skaczę i pracuję nóg nie czuję we łbie siano włos zmierzwiony słyszę kilka słów od żonyyyy... I tak tylko w duchu wzdycham... kieeedyyy wrócę do kurnika!!!???? Ja tak nie chcę chcę być pawiem! nie robolem zwariowanym... Ratuuunkuuu dziewczyny kochane! Odpowiedz Link
e-wu-sia Re: Gdzieście się podzieli?????? 06.10.10, 16:21 Wyskoczyłam na działeczkę, Zabawiłam tam troszeczkę. Gości trochę też przybyło, Było fajnie ,było miło. Najbardziej brakowało mi (cholera) WAS i komputera. Odpowiedz Link
e-wu-sia Re: Gdzieście się podzieli?????? 06.10.10, 20:57 Drogi Kosie!!!! Jakbyś wypił łyk wódeczki, I soku z czarnej porzeczki, Zaraz żyć by Ci się chciało, Przeziębienie uleciało. Zaraz byś nastroszył piórka, Szukał ,gdzie jest ładna kurka, Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Gdzieście się podzieli?????? 07.10.10, 10:56 Mam propozycję: napiszmy do Myszki i Kogucika niech na długo tak nie znika! Kogucik tworzy liryki pewnie... nic do śmiechu...tylko rzewnie! Niech napisze coś dla ludzi, bo się Myszka rychło znudzi! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Gdzieście się podzieli?????? 08.10.10, 21:43 Zośka zaraz w nos dostanie - defetyzmu rozsiewanie zabronione tu w Kurniku.... no już wołam kukuryku....... pracy teraz co niemiara lecz zaglądać też się staram i zajmuję się też Myszką ledwie mieści czas to wszystko już niedługo znowu luz i wierszyki będę niósł Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Gdzieście się podzieli?????? 09.10.10, 09:33 W nos dostanę?????????dzisiaj?....z rana???? Zośka siłę ma Pudziana!... ...i nie zdążysz się zamierzyć, a już możesz nawet ...nie żyć! Zobacz miły,jak tu cicho... Pawia wcięło, jakieś licho Ewkę wzięło.. .Ruda pewnie dla uciechy zbiera grzyby i orzechy... A gdzie Leśny? ...ten nasz Człowiek! Bez zmrużenia powiem powiek, że czas w lesie Mu się dłużył i znów w jakiejś jest podróży! Mimbla pewnie gdzieś w Londynie na fali tęsknoty płynie... Na wiersz Kizi próżno czekam, Stefan pewnie też daleko... Nie ma Czaro,Fajnych dziewczyn wielu nie ma! znudziły się!...To nie ściema! Odpowiedz Link
rudavve Re: Gdzieście się podzieli?????? 09.10.10, 10:02 Zosiu, Zosiuu.. zbiegłam z sosny, gdy usłyszałam Twój głos radosny! Zosiu, Zosiuu! przemów Mu do rozsądku i przywołaj do porządku. ) Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Gdzieście się podzieli?????? 09.10.10, 20:45 Kogut dostanie w dziób! Zapamięta aż po grób, że nie wolno Starszej Pani, krzywdzić,łajać ,ani ranić! Zaraz wezmę siekierkę, skrócę kogutka o głowę! Na udkach zrobię krupniczek, a na rosołek zostawię połowę! Wątróbkę na cebulce usmażę... No!....Ja Mu pokażę! Odpowiedz Link
e-wu-sia Re: Gdzieście się podzieli?????? 09.10.10, 21:19 Brawo Zosiu ! Brawo Kochana. Będę to czytała Całą niedzielę Już od rana. Odpowiedz Link
rudavve Re: Gdzieście się podzieli?????? 09.10.10, 21:26 Ochhh..Zosieńkooo Co Ty mówisz? Przecież Łajze naszą lubisz! Wróci jutro lub pojutrze, wtedy nosa Mu się utrze ) Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Gdzieście się podzieli?????? 10.10.10, 12:54 Bardzo lubię kogutka! A najbardziej z rosołku udka!!! Odpowiedz Link
rudavve Re: Gdzieście się podzieli?????? 10.10.10, 13:28 Co prawda - dzisiaj niedziela, lecz nie godzi się zjadać Przyjaciela! Odpowiedz Link