rudka-a 03.11.11, 21:01 Co w zyciu jest najwazniejsze? co wg Was pierwsze.. rodzina, zdrowie? kto mi powie.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1milky_way Re: ..a takie tam...:) 03.11.11, 23:49 Dbaj o zdrowie wtedy rodzina z tobą wytrzyma .... niektórzy do odstrzału nie szybko pomału raz, dwa, trzy z flinty strzelam teraz ty ) Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: ..a takie tam...:) 04.11.11, 09:14 wszystko zależy - no wiesz, priorytety jednym uczucia, drugim rzeczy niestety dla jednych zdrowie, swoje, bliskiego dla innych sława i wielkie ego dla jednych życie to drobne radości dla innych ważniejszy jest pęd do wielkości jednym radością poranne wstawanie innym potrzebne dłuuuuugie spanie i można tak sobie bez końca wymieniać na priorytety schematu nie ma.... Odpowiedz Link
rudka-a Re: ..a takie tam...:) 04.11.11, 17:01 A jeszcze inni z flinta lataja i tak bezmyslnie slowem strzelaja Ja sie troche boje! Kurnik miejsce moje poligonem sie stalo, wole futro cale lecz gdy zajdzie potrzeba, wytocze dziala i po nieznosnych bezwzglednie strzelala Odpowiedz Link
dionizy192 Re: ..a takie tam...:) 20.09.13, 16:18 Co jest najważniejsze? To trudne pytanie dać jedną odpowiedź to takie zadanie prawie niemożliwe jest do wykonania każdy z dyskutantów ma tu swoje zdania. Jeden lubi kwiatki a inny ogórki inny adoruje ogrodnika córki Temu miłość w głowie, sercowe podboje tamten zaś znów twierdzi że ,,co w kasie moje,, A dla mnie co ważne? Twój uśmiech wesoły dlatego co rano wklejam me gryzmoły Robię miny śmieszne i fikam koziołki ruszam ważne sprawy i zwykłe pierdołki Na ulicy ludziom uśmiech pokazuję może ich śmiech ze mnie trochę poluzuje te napięte mięśnie w grymasie mozołu potem w jakieś knajpce siądziemy pospołu Przy małym piweczku i plasterku sera niech ten wielki smutek już nie poniewiera zwykłych szarych ludzi troską opatrzonych lepiej widzieć wszystkich tak rozweselonych ...,,Bo nie jesteśmy tu za karę,,.... Odpowiedz Link