rudka-a 06.08.12, 16:00 Smak lata, to czas pełen przygody.. las pachnący, a w nim pyszne jagody.. to ogród zielony, gdzie warzyw dostatek.. gdzie słonecznik dojrzewa i pachnie kwiatek.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardy1 Re: Smak lata. 08.08.12, 12:07 Smak lata, to przestrzeń wodna, jezioro, ciepło i gęba pogodna. To pływanie wpław kilometrami, a czasem i pożeglowanie Odpowiedz Link
rudka-a Re: Smak lata. 08.08.12, 17:22 Smak lata, to słońca promień gorący przyjemnie tak ciało smagający... Smak lata, to czas dla rodziny wspólnie spędzone godziny.. Jak zatrzymać te piękne chwile.. LATO - będę cię wspominać mile.. ) Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Smak lata. 13.08.12, 09:00 Sierpniowe niebo dziś nocą nad sobą miałam. Gwiazdy wyraźne, nisko wiszące - dotknąć je chciałam. To łzy Wawrzyńca - mówią mi ludzie Widzę jak kapią... i myślę o natury cudzie. Wystarczy teraz pomyśleć życzenia: - Gwiazda opada i w prawdę się zmienia. aga Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Smak lata. 18.08.12, 12:50 Kalendarzowy środek lata i dzień- zdaje się - jak co dzień. I pośród innych pięknych kwiatów astry zakwitły w mym ogrodzie. Jakoś tak smętnie mi na duszy bo pośród nagietków, róż czerwieni różowe, fioletowe strzępki przypominają o jesieni. aga Odpowiedz Link
e-wu-sia Re: Smak lata. 19.08.12, 13:41 Pora już późna słońce poszło spać A mi się dzisiaj nie chce Czekam na Gwiazdę , która ma spaść Życzenie wypowiedzieć swe chcę. Może się spełni ,może nie Ale pomarzyć każdy chce Bo lato , to piękny czas, Czas spadających gwiazd. Więc głowa do góry i wzrok do nieba Spełnienia marzeń - tego mi trzeba. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Smak lata. 22.08.12, 18:45 Ech, lato... Czemużeś nie było latem? Tylem cię wyczekiwał, zimą, wiosną oraz..latem. Czuję, żeś mnie wykiwał. Co ty lato na to? Odpowiedz Link